Slušalice za fon
Forum Tehnologija Mobilni telefoni

Cranium Cranium   20.08.2017 u 15:13

FoX (20.08.2017/12:47)
aaa prošlo je 3dana i baš mi nedostaju slušalice jedva čekam sutrašnji dan
Ahahahahahahah, eto vidis. Tebi je 3 dana plafon.
FoX FoX   20.08.2017 u 17:11

Cranium, a nije brt slušam ja muziku na kompu ali nije to to
Ne mogu ja bez muzike
Cranium Cranium   20.08.2017 u 17:13

FoX (20.08.2017/15:11)
Cranium, a nije brt slušam ja muziku na kompu ali nije to to
Ne mogu ja bez muzike
Muzika je jedina droga koja je lekovita. Sem ako slusas grand. Ahahahahaha, ne mogu ni ja. Evo me u tramvaju, kuckam ovo i baunsujem glavom jer slusam muziku. Ahahahahaha. Nema nama pomoci.
FoX FoX   20.08.2017 u 17:20

Kad udjem u voz, autobus većina ljudi ima sluške..i to one obične.
Nažalost, nisu dobro izolovane pa se čuje šta slušaju...uglavnom je to turbo folk

Meni je krivo što ljudi nemaju sluške koje mi imamo jer ne znaju šta propuštaju...Žalim sebe kad se setim da sam 2,3godine imao one Omega sluške koje su teško sranje...al opet, bile su bolje od većine ovih bubica ili običnih sluški koje ljudi imaju
Cranium Cranium   20.08.2017 u 17:22

FoX (20.08.2017/15:20)
Kad udjem u voz, autobus većina ljudi ima sluške..i to one obične.
Na žalost, nisu dobro izolovane pa se čuje šta slušaju...uglavnom je to turbo folk
Ahahahaha, a brate ljudi slusaju sta im se servira. Nisu imali prilike da slusaju nesto drugo.

Ma ima i boljih sluski od ovih. Bice nam zao za godinu dve.
Cranium Cranium   20.08.2017 u 17:22

Sta slusas sada siso? Znam da slusas ziku. Ahahahaha
FoX FoX   20.08.2017 u 17:40

Pa to..Ma imaju priliku ali ne znaju da istražuju muziku

Ima..gledam sad na winwin neke philips, 4000 koštaju.. winwin.rs/slusalice ... .html slične specifikacije brt...malo jači opseg al opet...

Ma random pop Od 80' do 2015
FoX FoX   21.08.2017 u 22:04

Uzeo sam Sony MDR-EX 15AP

Pa šta reći.
Stvarno su extra odrađene..Baš su lepe.
Vidi se da su kvalitetne i rekao bih da su zbog tog kul dizajna malo skuplje.
Najviše mi se sviđa što na levoj sluški ima mala izbočina tako da u mraku ne morate da palite svetlo da bi videli koja je leva a koja desna slušalica..
Ima mikrofon, onaj dzek u obliku slova L.
Sluške su ubačene u nešto što liči na staklo(plastika verovatno) ali baš je kul i po sredini piše SONY(ako zumirate sliku videćete o čemu pričam)

Znači što se dizajna tiče, po meni čista 10-ka!

E sad...zvuk, to je najbitnije
Ono što je meni najbitnije kod slušalica je Bass i Sub-bass...kad krene bass da imam osećaj da se zemlja trese, zemljotres!
Toga kod ovih slušalica manjka
Bass im nije loš ali nije to to.
Evo već sat vremena uporedjujem ove sony sa mojim Philips SHE3590 i razlika u bass-u je malo veća...Philips razbija sa bassom...na skali od 1-10, philips ima 8 a sony 5 jačinu bass-a...

Ali taj bass kod sonija zvuči čistije, ja to ne volim baš...Što se visokih tonova tiče, mislim da je tu Sony bolji..nekako bolje zvuče visoki tonovi na njima...

Daću šansu soniju ali mislim da je sve jasno...Philips je tata što se bass-a tiče.

Mada je ovo prvi utisak.Čačkaću po ekvilajzeru itd kad budem ima volje pa ću valjda da naštelujem kako njima odgovara..

Znači sluške nisu lose uopšte, ali eto, bass je drugačiji od bassa na philipsovim..nije toliko dubok..

E da, na ekvilajzeru su osetljivije sonijeve sluške što je dobro ali mrzi me da čačkam..

Priloženi fajl : 1503345887.jpg (1.41 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Cranium Cranium   30.08.2017 u 04:23

I pre jedno 20 minuta su mi crkle filipsove plave sluske. . Vracam se ja kuci, idem kroz kraj sa sluskama, treba da se popem uz jedan zidic jer ne mogu kao sav normalan svet da koristim stepenice. Fon mi je u desnom dzepu. I naravno zakoracim desnom nogom na zidic, da se popnem. I kvrc, presamitio sam sluske. Samo sam izgubio zvuk u desnoj. . Ostale su mi crne filips.
FoX FoX   15.09.2017 u 13:21

au brt
Kako si tačno presamitio?
A meni bila crkla desna iz čista mira..ili sam možda i ja nekako presamitio

Odnesi brt i zameni...imaš garanciju.Valjda si sačuvao račun, crni krane?!

Inače, one sony što sam pazario sam poklonio ortaku
Očekivao sam više od njih...sledeće sluške ko zna kad ću pazariti..a i ako budem pazario gledaću da puknem bar 3000

Forum početna