Slušalice za fon
Forum Tehnologija Mobilni telefoni

Cranium Cranium   13.11.2017 u 20:57

Update:

Za koji dan moj proizvodjac fona treba da pusti u javnost svoj najnoviji rom "miui 9.0" tjst, pustio je vec, za koji dan moj model fona treba da dobije update. Do danas sam bio na 8.5.2.0 verziji. Danas ja nesto petljam, menjam regione u postavkama i predjem na hong kong. Pojavi mi se obavestenje da imam update na 8.5.4.0

Ja skroz nezainteresovan kliknem jer znam sta me ceka za koji dan. Prelazak na devetku, uz upgrade verzije androida sa 6.0.1 na 7.1

Skida ono 1.3 gb fajlova i ja jedva sacekao da se skine. Hteo da prekinem. Skine se ono sve, ja kliknem na update. Ugasi se fon, zavrsi se sve. Pali se samo od sebe i ja vidim da je maaaalo brzi fon. Sve je isto u interfejsu ali fon je malo brzi. Odem na informacije o fonu i imam sta da vidim. Fon je uz 8.5.4.0 miui rom dobio i 7.1.2 android sistem.

A to u prevodu znaci mooocniji fon. Znao sam gde treba prvo da odem.

Odmah u poweramp. Izgubio sam onu hi res experimental opciju, ali zvuk je osetno bolji. Kao da mi je fon sada mocniji, kao da moze da izvuce vise. I da, na gugl pleju imam pun ku**c plejera koje do sada nisam vidjao. Kapiram da su mi bili nedostupni jer nisam bio dovoljno jak za njih. Deluju mi kao sit, ali pozabavicu se i njima. Mozda dobijem naslednika powerampa.
FoX FoX   14.11.2017 u 20:09

Hahaaha blago tebi
I ja sam nasao neke tweak-ove za moj fon na xda forumu ali me mrzi da petljam..
Imas na xda forumu za tvoj fon sigurno brdo tweak-ova..samo da ti je fon rutovan i možeš da središ fon cakum pakum
Cranium Cranium   15.11.2017 u 08:23

FoX (14.11.2017/19:09)
Hahaaha blago tebi
I ja sam nasao neke tweak-ove za moj fon na xda forumu ali me mrzi da petljam..
Imas na xda forumu za tvoj fon sigurno brdo t
A jbg, ti ipak imas sony. Nije ni tvoj zvuk za bacanje. Videcu te zaj**ancije kad budem rutovao. Prvo sto cu uraditi je brisanje guglovih monopol aplikacija. Ostace mi gmail i youtube samo. I google play naravno.
FoX FoX   15.11.2017 u 23:21

bravo za rutovanje samo da ne zezneš nešto

Voleo bih da testiramo Dobar je sony mada nisam do sad testirao poweramp na novijim fonovima...moraću da probam..
Cranium Cranium   16.11.2017 u 12:40

FoX (15.11.2017/22:21)
bravo za rutovanje samo da ne zezneš nešto

Voleo bih da testiramo Dobar je sony mada nisam do sad testirao poweramp na novijim fonovim
Hahahahaha, za sta ti mene smatras. Ja sam ekspert bre. Salim se, valjda necu.
FoX FoX   16.11.2017 u 16:15

Pa i meni se desava da zeznem sve Koliko puta sam ciglirao 2, 3fona i sve su to bile glupe greške ali uspeo sam sve da sredim i tako sam učio na greškama
Najbolje je kao weličak, on neće da čačka oko rutovanja i nema problema
Ali ja ne mogu da sedim skrštenih ruku...uvek moram da čačkam 100x sam se opekao i jbg..ne odustajem

Eh kad bih imao malo više novca pa da pazarim ove tvoje sluške..ali uvalio sam se u neke sitne dugove pa nmg sebi to da priuštim...ali ima vremena..samo da ne rasprodaju sve
Cranium Cranium   16.11.2017 u 16:22

FoX (16.11.2017/15:15)
Pa i meni se desava da zeznem sve Koliko puta sam ciglirao 2, 3fona i sve su to bile glupe greške ali uspeo sam sve da sredim i tako sam učio na
Videcemo vec. Elem, nisu lose sluske. Ali uvek moze bolje. Jbg, valjda ces za novu godinu uspeti da castis sebe
Cranium Cranium   04.12.2017 u 17:58

Auuuu kakav sam preset izcackao na poweramp. Izvlace doobre frekvencije iz mojih sluski. Taman kad su me malo smorile, evo neceg novog.

Priloženi fajl : poooo.png (0.1 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
FoX FoX   04.12.2017 u 20:04

Ovo je baš "edm clean" bass-a nidje
Cranium Cranium   04.12.2017 u 20:49

FoX (04.12.2017/19:04)
Ovo je baš "edm clean" bass-a nidje
To kod tebe, kod mene j**e keve. Dovoljno jak i punchy, a opet cist.

Forum početna