Slušalice za fon
Forum Tehnologija Mobilni telefoni

Cranium Cranium   10.01.2018 u 20:49

E inace, nisam napisao koju o ovim novim sluskama koje sam dobio na poklon. U pitanju je Sony MDR-EX155. Poklonu se u zube ne gleda, odlicne su. Ali ipak je moj staro-novi-prethodni Sony MDR-EX110LPB bio bogotac. Kazem bio, jer vec par dana ne mogu da ih nadjem nigde. . Kao da ih nema, sve se nadam pojavice se negde. Ceo stan sam izvrnuo, nema ih jbt.

E sad da se vratim na nove.

Manje vise su iste kao i one stare Sony (R.I.P) samo sto im je bas dosta jaci, pa malo smeta usima. Uobicajene postavke ekvilajzera ne rade posao. Prejak bas, treble preslab. I cini mi se da im malo manjka 4-8k frekvencije. Fali glass. Ok, sve se to da ispraviti, Ali na onim nisam morao apsolutno nista da cackam. Sluske po mom ukusu skroz. Subjektivno...onakav zvuk volim. Ove su isto perverzija kakav stereo zvuk daju, ali ipak nastelovane su onako kako ne volim. Mozda bi lisici odgovarale. Previse basa.
FoX FoX   10.01.2018 u 22:38

Rešenje, prodaj meni te što si dobio i od tih para pazari opet te sony EX110LPB Problem rešen
Meni je bitno da bass kiiiidaaa...šteta što se ne prodaju kod nas te sluške, kupio bih istog trenutka
Cranium Cranium   11.01.2018 u 00:06

FoX (10.01.2018/21:38)
Rešenje, prodaj meni te što si dobio i od tih para pazari opet te sony EX110LPB Problem rešen
Meni je bitno da bass kiiiidaaa...šteta što se n
Ne isplati mi se. Salim se, gde da prodam, crna bi me zemlja pojela kad bi see saznalo da sam prodao poklon.

Moracu ovih dana kad budem imao vremena da odradim detaljnu potragu po stanu.
FoX FoX   23.01.2018 u 10:17

Hahah e jbg Kako si uspeo da izgubiš sluške nije mi jasno

Elem, na putu do posla mi riknule Philips plave sluške izgleda da sam i ja "presamitio" kabl..sišao niz stepenice i par metara dalje, desna sluška otkazala..dole pri dnu, blizu dzeka je došlo do prekida verovatno kad čačnem kabl, opet proradi desna sluška...

Eee jbt..sad mi preostaje ili da ih opet zamenim za nove ili da ih zalemim na drugi kabl što ću verovatno uraditi jer čisto sumnjam da ih imaju na lageru...

Najbolje sluške jbt...samo loš kvalitet kabla...
FoX FoX   24.01.2018 u 02:22

Popravio sam
Zalemio sluške na novi kabl (od nekih krš hama sluški) + nadogradio sam ih..sad imaju i mikrofon
Pre popravke Philips 3590

Posle popravke Philips 3590 +
ICE
IcE  
 25.01.2018 u 21:18

dobar laminat
FoX FoX   25.10.2018 u 01:22

Eee jbg, leva sluška izgleda izgubila na jačini.. Prvi put da mi se to desi sa sluškama.. Udara i dalje bass ali nekako kao da nije dovoljno u uvetu. Neobičan slučaj totalno.

Gledao sam da pazarim neke druge ali bojim se da se ne ispalim opet kao sa onim sluškama što ima kran(bačenih 2000din i eno skupljaju prašinu)

Izgleda da ću opet ove philipsove da kupim..
Cranium Cranium   25.10.2018 u 11:39

Sony 110 ti skupljaju prasinu ???? (nisam pisao pun naziv) Kad budes kupio novi fon, mozda te iznenade E to se meni desavalo, jedna se cuje glasnije od druge. Racunaj da ce da ti otkaze za dve tri nedelje. Srecom, imas u powerampu opciju da ih izjednacis. Da ne bude toliko neprijatno slusanje. Ja se uvek istripujem na momenat da sam ogluveo na jedno uvo.
FoX FoX   25.10.2018 u 12:12

Cranium (25.10.2018/09:39)
Sony 110 ti skupljaju prasinu ???? (nisam pisao pun naziv) Kad budes kupio novi fon, mozda te iznenade E to se meni desavalo, jedna se cuje g
Uzeo od ortaka Sony xperiju malo jacu i probao...(instalirao poweramp) i opet isto sranje..

Visoki tonovi prenaglašeni...čuje se neko šuštanje..
Može biti da ja čujem neke frekvencije koje drugi inače ne čuju

Pfff jbt baš bzvz
I ja se istripovao da sam sj**o uvo
Cranium Cranium   25.10.2018 u 12:42

FoX (25.10.2018/10:12)
Uzeo od ortaka Sony xperiju malo jacu i probao...(instalirao poweramp) i opet isto sranje..

Visoki tonovi prenaglašeni...čuje se neko šuštanje..
Kako mislis bacenih 2000? Ove moje su kostale 3500. Mislis na sony jel?

Forum početna