Don't Starve
Forum Tehnologija PC Igre

Edy Edy   05.03.2015 u 23:12

evo review sa steama...

Dificulty: Extremely Difficult
Are you hungry 9/10 times: Yes
Are you going to die alot: Yes
Are you goning to get frustrated: Yes
Are you going to keep trying, even though you keep dying on the 5th night: Yes
Are you going to assume your having fun: Yes
Is there lots of variety: Yes
Is chester the cutest thing ever: Yes
Do i recommend this game: No

Joking yes, i think you should buy this game...
Edy Edy   05.03.2015 u 23:40

ako želite da otključate modifikacije idite u

data\\DLC0001\\scripts\\screens\\modsscreen.lu

i pronađite funkciju "ModsScreen:StartWorkshopUpdate"

zamjenite je sa [code]
function ModsScreen:StartWorkshopUpdate()
--if TheSim:UpdateWorkshopMods( function() self:WorkshopUpdateComplete() end ) then
-- self.updatetask = schedulerxecutePeriodic(0, self.ShowWorkshopStatus, nil, 0, "workshopupdate", self )
--else
self:WorkshopUpdateComplete()
--end
end[/code]

i modovoe onda mozete kontrolirati
Edy Edy   05.03.2015 u 23:49

glavna podesavanja

Priložena slika:

dodatno:

Priložena slika:

Priložena slika:

to je to javljam kako ide
Edy Edy   06.03.2015 u 00:51

dan 6, ubila me kiša jao i kiša ubija u ovom RoG modu to je novo

ali imao sam save point, ali odoh ponovo, neam rašta opet isto kad će sad vukovi
Edy Edy   06.03.2015 u 00:55

pokrenuo opet... ugasio kišu ovaj put i ugasio kerove
FoX FoX   06.03.2015 u 01:06

Cek ja igram ovu Reign of Giants..u cemu je razlika?
Ja imam devojku,wilsona i onog lika sto je jak ,dize tegove E a one ptice i pauci su zlo -_- kako da prodjem pored njih ili kako da ih ubijem
Edy Edy   06.03.2015 u 01:59

ma imas opciju da ugasis RoG, onaj checkbox kad pokrecees nnovu igru a karakteri se sami vremenom otključavaju kako igraš. koje ptice? šišmiši? ... pauka samo mlati ali jednog, ako ih je više pokušaj jrdnog namamiti bježeći od ostalih.... 5ti dan sam sad.. imam dva kampa, rusak i super lokacije
Edy Edy   06.03.2015 u 02:00

reign of giants je expanzija ja igrao vanila, lakše
FoX FoX   06.03.2015 u 02:37

A sta je RoG ustvari?Ma ptica ona velika,ubacio si vec sliku ovde...ja jednom naleteo na jedno 10-ak jaja i tu pticu veliku,cuva ta jaja...i ja uzeo onaj upaljac i zapalio jedno jaje i ptica pocela da me juri,meni prazan stomak...i begam ja,begam,misleci da ce prestati da me juri kad-tad...ali jok...ona me juri i onako zabada kljun malo iza mene...i trcao sam 2,3min u krug+pao mrak,ja drzim upaljac u ruci...i umro sam od gladi na kraju..
Edy Edy   06.03.2015 u 07:52

FoX (06.03.2015/01:37)
A sta je RoG ustvari?Ma ptica ona velika,ubacio si vec sliku ovde...ja jednom naleteo na jedno 10-ak jaja i tu pticu veliku,cuva ta jaja...i ja uzeo onaj upaljac i zapalio jedno jaje i ptica poc
a ona crna? ona će da te juri vječno. nemoj da nju biješ, i ona je neutralna napast će te samo ako priđeš gnijezdu. možeš joj ukrasti jaje i odgojiti pticu sam bude ti ljubimac a ti joj zaplio gnijezdo

Forum početna