Don't Starve
Forum Tehnologija PC Igre

Edy Edy   07.03.2015 u 14:12

aaaaaaaaaaaaaa, ubi me svinja... kaaaaako sam samo fino sredio sve bio, i ubi me u nepažnji, pošao da je namaim prema paucima, i puf, jedan zamah... mrtav -.-
Edy Edy   07.03.2015 u 14:16

zaslužio sam da me ubije.. spalio sam joj kuću
FoX FoX   07.03.2015 u 14:23

ahahaha stvarno si piroman
Pa ne pravim kamp,ne znam kako bi kamp u ovoj igri trebao da izgleda?Chester je sta?Jel mogu npr da nabavim 2,3 backpack-a pa da ih napunim i ostavim u kampu?
Edy Edy   07.03.2015 u 17:03

pa kamp je mjesto gdje imas jamu za vatru bar po mojoj definiciji. Ogradis je kamenim zidovima i napuniš stvarima JEsi izgradio onu mašinu? Onu glavnu, science machine? To ti je glavni cilj kad pođeš tek igrati..

- Hodaj i skontaj kakav je teren (jedno 3-5 dana bar)
- Nađi mjesto za kamp (u blizini zečeva zbog lova, i da nije daleko od svinja ako možeš naći)
- Izgradi mašina onih što više možeš, napravi sušare za meso za zimu, ako imaš kerove u igri uključene, obavezno traži kamena i pravi kamene zidine, onda napraviš otvor u zidu i postaviš zamke PS: za zamke ti trebaju zubi kerova tako da moraš da preživiš koji napad da ih napraviš
Edy Edy   07.03.2015 u 17:03

tako ja igram bar
Edy Edy   07.03.2015 u 17:04

i kad napraviš dovoljno zamki i dovoljne jake zidove, samo ostaneš unutar zidina kad pođu napadati i stat će na zamke i pobit će se sami. ALI NIPOŠTO NE GRADI ZIDOVE OD SLAME I DRVETA To će sve da gori, gori gori ... znam iz iskustva spalit će ti pola kampa prvi vatreni ker
Edy Edy   07.03.2015 u 17:08

inače, ako ne znaš kud sa stvarima.. imaš 'chest' da napraviš ako izgradiš science machine

inače, ovo je chester, moraš da nađeš ovu kost i nosiš je sa sobom, onda će da te ovaj prati, a on je kao torba Usput njega napadaju čudovišta, nisu tebe (nekad i tebe zavisno ko ih naljuti prvo )

Priložena slika:

Edy Edy   07.03.2015 u 17:10

evo kako jedan kamp može da izgleda

i.ytimg.com/vi/6UUZu-pH ... t.jpg
Edy Edy   07.03.2015 u 17:16

možeš da napraviš više torbi za posebne namjene jedna recimo za lov, druga za resurse... ali ja to ne radim
FoX FoX   07.03.2015 u 21:26

Pa sigurnije je imati vise backpack-ova nego tog chestera(ako ga vec napadaju monstrumi) ? Izgradio sam tu science masinu ,i uvek je rasturim sa hamerom kad mi ne treba...a sta ce mi vise tih masina?

A provalio sam da krtice uzimaju sve sa povrsine..znaci moram i njih da se pazim kad pravim kamp? I nocu se sad pojavljuje neka crna ruka koja ide prema meni i cuje se ona muzicka kutija sta je sad to jbt....

Forum početna