Kosovo, nekad i sad.
Forum Politika Srbija

Cranium Cranium   01.06.2012 u 17:32

www.dverisrpske.com... ovo se opet desilo! Pa gde su te crvene linije koje spominje Borhan? www.dverisrpske.com....
SRB
Srbenda  
 01.06.2012 u 18:11

Pratim desavanja od jutros...jbg... Po meni su vece sanse da vratimo Krajinu nego Kosovo...realno

Neduzan narod tamo gine, to je problem. Trenutni rezim nece podrzati nikakvu akciju sa nase strane ni humanitarnu ni u kom smislu... Navikli smo da jedni drugima okrecemo ledja i cigani su slozniji od nas... Otide sve u pm
SRB
Srbenda  
 01.06.2012 u 18:16

Bracu Makedonce ceka ista situacija... To nece biti rat, nego pravi pokolj pa ce opet zvati bracu Srbe da pomognu...eee j**ene izdajice i razne sluzbe su stvorile ove vestacku naciju (zajedno sa "bosnjacima") i uvertiru za kasnije sukobe devedesetih... Da nije Tite izmislio Makedoniju, Kosovo ne bi nikad odvojili, jer, kako odvojiti nesto iz sredine...? Ovako nas cepkaju malo po malo...
Cranium Cranium   01.06.2012 u 18:45

Ja potpisujem da su Makedonci, Crnogorci i Boshnjaci izmisljene nacije. Veoma diskutabilno je i za Hrvate, a ja bih i njih tu svrstao, ali su oni izmisljeni 41' od Firera. Pa su se malo izdigli od ostalih bivsih republika po broju stanovnika. Koja to nacija ima manje od 2 miliona ljudi? Nema je! Nadjite u evropi neku zemlju koja ima homogeno drustvo i isti jezik. Nema je! Npr. Shpanci iz centralnog dela pojma nemaju jezik kojim pricaju katalonci. Ali bitno je da se razbiju Srbi i Rusi. Bice opet Srbija jaka, samo da se otrezne ovi mali srpski narodi.
ROK
roky  
 01.06.2012 u 20:05

Ljudi nista novo u vezi kosova mi smo kosovo jos dosta davno izgubili.
Cranium Cranium   01.06.2012 u 23:11

Pa mi smo i 1456 izgubili Srbiju, 1916 izgubili je opet, 1942 izgubili je opet, a od devedesetih pa naovamo gubimo deo po deo teritorije. Ali uvek smo se vracali i naplatili za sve. Tako ce biti opet. Desice se globalne promene u kojima ce sva ta NATO deca (mislim na bivse republike sem slovenije i hrvatske) da mole za ujedinjenje jer su se najednom nasli na suprotnoj strani od one koja im odgovara, a suvise su mali da bi se odbranili. EU se raspada, NATO se zaleteo u raznim misijama i polako gubi kompas. Nedao im bog da se zamere fanaticima kao sto su Iranci ili Pakistanci. Gorece Evropa. E kad te male zemljice shvate da mogu da budu zrtve odmazde raznoraznih bin ladena po svetu, ukapirace da NATO nije dobar za njih. E onda ce traziti alternativna resenja sa druge strane, a ja verujem da ce Srbija biti na toj strani, kao zastitnik Balkana, a sve uz zastitu Rusije.
Cranium Cranium   01.06.2012 u 23:21

I da razjasnimo...postoje zemlje koje su oznacene kao agresorske (srbija, gruzija, pa i rusija) od strane Amerike. Postoje i zemlje oznacene kao teroristicke i muslimansko sherijatske (Iran pre svega) e sad... Ta konstatacija je debilna. Ko razume, shvatice. Agresiju Ameri vrse sve ove godine (Republika Srpska, Srbija, Libija u dva navrata, Somalija, Irak itd itd.) kao bore se protiv terorizma i napadaju Iran, a svi znamo kakav je stav Irana o Kosovu i siptarima. KOSOVO JE SASTAVNI DEO SRBIJE, a zna se kako Ameri pomazu teroristima po svetu.
SRB
Srbenda  
 01.06.2012 u 23:28

Roky takvi komentari su, bar u ovoj temi, zabranjeni. Da se razumemo, svima je jasna trenutna situacija na Kosmetu i okupiranim teritorijama, da li to sad znaci da mi treba da odustanemo od borbe...? To je poslednje sto nam moze pasti na pamet, brate. Nama je sad vise no ikad potrebna sloga i istrajnost u borbi za spas Srbije i Srbstva po svaku cenu!
Cranium Cranium   01.06.2012 u 23:39

Srbenda (01.06.2012/21:28)
Roky takvi komentari su, bar u ovoj temi, zabranjeni. Da se razumemo, svima je jasna trenutna situacija na Kosmetu i okupiranim teritorijama, da li to sad znaci da mi treba da odustanemo od borbe...?
Tako je matori! ;-) Vatrom cemo krst braniti. Zato nas i mrze dusmani. Vizantijsko geslo nam je jos uvek na grbu.
Cranium Cranium   01.06.2012 u 23:59

A evo sta Rusi pisu. http://www.rt.com/news/kosovo-serbs-nato-clashes-764/

Forum početna