FL STUDIO
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   10.03.2019 u 23:49

Da znaš Kako je tek meni bilo kad sam čuo njegov prvi i drugi rad

Postoji brt, Note Recognizer
Samo što moraš da zviždiš notu po notu, zna da bude zeznuto
Hahahahah nemam izgovor jbg ali kad mi ne ide
Cranium Cranium   30.05.2019 u 19:10

Danas radim challenge, i to ono gde sam najslabiji. Mastering, nista produkcija, samo cu uzeti jednu traku koja je slabo masteringovana, i probati da je poboljsam. Mislim da ce to biti bend Unsun, danas sam video na IG da je njihova pevacica dosta bolje, cak kaci i neke snimke kako pevusi pomalo. Pa sam se izlozio. Ko ne zna, bend se raspao pre 4-5 godina jer se ona zesce razbolela, imala probleme sa cns-om. Nervni sistem u ku***u. Verovatno ima i dalje, ali drago mi je da je dobro.
Cranium Cranium   16.06.2019 u 00:35

Naravno da nisam odradio ono sto rekoh. Tjst krenuo sam sa remaster-om pesme Across The Line od Linkin Parka i odustao. Imao sam nekih malih rezultata. Ali nedovoljno dobrih. Mozda uradim nesto ovih dana na brzinu.

Elem, setio sam se jednog od mojih najomiljenijih filmova, kao i muzike iz njega koja je carobna bukvalno. I znam da sam pokusavao kao klinac iznova i iznova da napravim nesto od toga, ali uvek sam odustajao, nedostojan izazova. Stvar je u tome sto na piano podlogu ide melodija ljudskog sapata, kao uspavanka. Koja je sama po sebi prelepa, ali ne prati piano podlogu, vec ima svoj off beat zivot. Kada se usinhronizuje, to jednostavno nije to.

Rec je o ovome
iz istoimenog filma, koji je kao bajka bukvalno. Kao dete se osetim svaki put kad bi odgledao film. Zavrsicu ovo, pa makar crko. Samo je pitanje kada cu isterati do kraja ovo.
Cranium Cranium   16.06.2019 u 16:44

Danas cu probati da zavrsim i jedno i drugo sto sam "planirao" . Ustvari mi se danas to radi i pozabavicu se, pa koliko mi uspe. Tjst do koliko se ne smorim.
Cranium Cranium   16.06.2019 u 20:17

Ajde kao uspeo sam nesto. Stvarno je uzas ali ajde. Ni original nije bolji (demo pesma) Evo original prvo.

Priloženi fajl : 1560709168.mp3 (7.28 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Cranium Cranium   16.06.2019 u 20:22

A sada ovo moje sto sam kao uradio nesto. Stavite sluske za "ugodjaj" Poenta je da sam pesmu napravio manje neprijatnu za slusanje iako je bruka dobra, mastering je bio los kad dodje u zadnju trecinu pesme. To krci, to susti. Susti i kod mene, ali jbg. Malo sam bassa izbacio. Aj sa srecom.

Priloženi fajl : 1560709394.mp3 (7.28 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Cranium Cranium   16.06.2019 u 20:24

Phahahaha, preko zvucnika original zvuci 10 puta bolje. Tako da mission failed.
FoX FoX   16.06.2019 u 20:43

Kako ja nisam čuo ovu pesmu do sad, nije mi jasno
Ok je na sluškama A šta si tačno radio? Ja samo primećujem da je tvoja verzija dosta tiša i samim tim prijatnija za uši
Cranium Cranium   16.06.2019 u 21:12

FoX (16.06.2019/18:43)
Kako ja nisam čuo ovu pesmu do sad, nije mi jasno
Ok je na sluškama A šta si tačno radio? Ja samo primećujem da je tvoja verzija dosta tiša
Eeeeeee, to je zato sto nisi pravi fan.

Sta sam radio? Jel primecujes na nekim deonicama da se glasovi, ili instrumenti u desnoj ili levoj slusalici cuju jasnije. Malo sam ispeglao stereo. Onda, malo sam pojacao visoke frekvence, cuje se high hat. Glas je jasniji malo. I smanjio sam basa. Eto to, ali moze da se provali samo na sluskama ovaj stereo boost. I to na strofama, dok nije usla gitara i napravila nered.
FoX FoX   16.06.2019 u 22:48

Cranium (16.06.2019/19:12)
Eeeeeee, to je zato sto nisi pravi fan.

Sta sam radio? Jel primecujes na nekim deonicama da se glasovi, ili instrumenti u desnoj ili levoj slu
Ahahah ne seri Čudi me jer sam pre godinu dana skinuo celu kompilaciju zajedno sa demo albumima i napravio selekciju pesama koje mi se svidjaju..
Inače, off topic, imam kolegu koji je teški metalac pa smo pričali o LP i složili se da su prva dva albuma The Best Of.. I on mi reče da se on ubio zbog Chris Cornella...Kao bili su bliski prijatelji. Chester je nakon njegove smrti bio dosta uznemiren itd.. Svašta.. Evo sad čitam iheart.com/content ... eath/

Slušao sam na kompu uz slušalice pa ne primećujem toliku razliku sem glasnoće.. Ali probaću na fonu.

Forum početna