Street workout
Forum Zdravlje Teretana

DR_
Dr_Psycho  
 07.04.2015 u 21:53

Atom,pa radi malo street,cucnjeve,skaci itd. Navikavaj se. Ja ne verujem,tj ne znam u kakvoj si formi,da li bi uopste mogao da skaces sa velikih visina.
atom atom   07.04.2015 u 21:56

Pa mogu da skačem sa većih visina,nije mi to neki problem,jedino da malo ojačam noge.
Cranium Cranium   07.04.2015 u 22:00

Dr_Psycho (07.04.2015/19:20)
Evo ovde cu samo da pustim neke slike gde pisu i gde su slikovito prikazane neke "street workout" rutine Ovo je za one koji zele da se upuste u tako nesto,ima rutina za pocetnika,ali takodje ima i
Prva slika fejk. Gledaj mu trapezius. Za 3 života ne može da se napravi takav trapezius. Tako da znate. Ako krenete na street workout sa ciljem da izgledate kao baja sa prve slike, nećete uspeti jer ovaj baja ide u teretanu.
Cranium Cranium   07.04.2015 u 22:02

Ostale slike su u redu. ;) Moj odgovor znaš. Street workout je savršen sport, ali do odrećene granice. Savršena podloga za teretanu.
DR_
Dr_Psycho  
 07.04.2015 u 22:25

Cranium,ma znam da ide u teretanu ili radi street sa tezinom,sto je maltene slicno teretani.
buRek buRek   07.04.2015 u 23:50

Višе volim sobni vork аut
Ustаnеm iz krеvеtа urаdim јеdаn ipo sklеk i vrаtim sе u prvobitni položај.
Tommy Tommy   08.04.2015 u 02:33

pa nisam rocky da ovo radim, treba još da se zaposlim u mesnici i da udaram po svinjskim polovicama ili da kokoši ganjam po dvorištu.
Edy Edy   08.04.2015 u 12:03

šta je 'workout'? može link da skinem to?
Cranium Cranium   08.04.2015 u 12:42

U nekom slobodnom prevodu to je vežbanje u prirodi. ;) Znam da termin jeste čudan. I nema linkova. Mora da se zapne. Daću ti ja link sa tjuba šta može da se uradi nakon fazon 2 godine posvećenosti tome. Ljudi koji treniraju to su kao čačkalice ovako,ali da se skinu bez majice. Suva definicija. Mogu svašta da rade sa svojim telom kao npr. Ruske zgibove, zastavu itd. Ček
Cranium Cranium   08.04.2015 u 13:09

Svi bi Balkanski streetworkout-eri hteli da budu u rangu sa ovim likom m.youtube.com/watch?v= ... oDNPE

Lik prvi počeo sa ovim kod nas, ima svoju grupu. Poznat je u tim krugovima po celom svetu. Tako da, ovo je neki maksimum koji može da izvuče ljudsko telo. Bar njegovo. Zapanjujuće a? A gledaj kako je "mršav" u smislu razbija se od treninga a mase nigde.

Forum početna