Street workout
Forum Zdravlje Teretana

Cranium Cranium   08.04.2015 u 16:32

Ček jel ti ne umeš još uvek da se izdigneš iznad šipke ili si uspeo već?
DR_
Dr_Psycho  
 08.04.2015 u 16:33

Koci me sam izbacaj,tj tehnika. Pa pokusavam iz mesta,pa se sav izmotavam rukama po sipci
DR_
Dr_Psycho  
 08.04.2015 u 16:35

Pa skroz siroke zgibove radim 20kom polako i sipka mi dodje ispod brade. Ali ruske kao ruske uopste nisam radio u tome je problem.
Cranium Cranium   08.04.2015 u 16:48

Ma moći ćeš. Treba ti malo uži hvat, inercija kojom ćeš da se lakše podigneš (tipa zaljuljaš se malo napred nogama, i u povratku gruni zgib iz sve snage). Pritom i savi noge u kuku i kolenu da jos dobiješ na pomoći. To je to što se tiče nogu. Što se tiče ruku, tu ti nema pomoći ako si nestabilan u ramenima a verujem da si dosta dosta stabilan. Uzmi radi propadanja na jednoj šipci. Simuliraj kao da si se izdigao iznad u ruskom zgibu. Imaš ona vratila negde sigurno. A što se tiče dizanja iznad šipke celim telom? Zvuči glupo, ali sve je u glavi. Tebi je u glavi da odradis jak zgib sa jakim izbacajem i to i dobijes. I ja sam taj fazon. E uradi isto to, samo ubaci i inerciju plus noge uvis i još više si iznad šipke. E to ti je to. Sad izaberi jaču ruku da lakat izvučeš gore i odguravaj se. Trebalo bi da možeš kada već radiš na jednoj ruci zgibove i sklekove. Ali jbg, mora da bude brzo sve izvedeno. Jak zgib, desna leva i gore si. Ne znam kako da ti objasnim bolje. Mora da ima tutorijal na tjubu. Jeste sve u tehnici i u tome kako si naučen da radiš. Mozak je čudo. Ali kad uradiš par puta to je to. ;)
DR_
Dr_Psycho  
 08.04.2015 u 17:32

A jbg,ja to pokusavam,da bukvalno ne koristim noge,samo izbacaj gornjim delom tela al nece haha,dodje mi sipka do grudi
Cranium Cranium   08.04.2015 u 17:39

Pa mora tako u početku. ;)
DR_
Dr_Psycho  
 08.04.2015 u 18:03

Cran,ja kad bi ti rekao sta je moj cilj ti bi rekao da sam nisam krsten zvuci nemoguce.
DR_
Dr_Psycho  
 08.04.2015 u 18:04

Ovo nema veze s temom,al slucajno sam je nasao u fonu

Priloženi fajl : s.gif (0.08 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Cranium Cranium   08.04.2015 u 19:41

Šta ti je cilj??
DR_
Dr_Psycho  
 08.04.2015 u 19:51

Jes video sliku? Cilj mi je 100 komada onih diamonds sklekova,50 komada sirokih zgibova. 100 sirokih propadanja,na onim rasirenijim sipkama. Mozda preterujem,al to bi bilo extra.

Forum početna