Street workout
Forum Zdravlje Teretana

Cika Niki Cika Niki   20.04.2017 u 13:59

FoX (20.04.2017/00:47)
SpAgEtE, Svaka čast brt
Sve se može kad se hoće..
a ishrana?kakvu ishranu si primenjivao?
Jeo sam sve bukvalno ahahaha al problem sto sta god jedem idem u wc i onda mi tesko da se ugojim -_-
PARTYzan PARTYzan   20.04.2017 u 15:35

Uauh pa ovo mu dođe kao one fejk reklame iz teleshopa: pre i posle, samo što nije fejk O radu i efektima slika govori više od hiljadu reči. I sam klip je ambiciozan, pažljivo urađen, propratni text na jako dobrom engleskom a i mjuz baš kakav treba da bude. Keep on i možeš da se prijaviš za sledeću sezonu I ja imam talenat imaš već neke kolege u ovoj. A za ovu probavu, kontam brz matabolizam i to ali ja bih pokušao da iskopam kako da ga usporim, uz neki trik, preparat ili šta već
FoX FoX   20.04.2017 u 16:53

SpAgEtE (20.04.2017/11:59)
Jeo sam sve bukvalno ahahaha al problem sto sta god jedem idem u wc i onda mi tesko da se ugojim -_-
Pa da,sto kaže party,brz metabolizam...taj problem imam i ja,welicko i psy msm...
Mislim da ne postoji preparat za uspesno usporavanje metabolizma ..
Znam samo da je pivski kvasac ok.
Zvezdas Zvezdas   20.04.2017 u 17:02

Pa tebi spagete i ne treba neka kilaza prererana recimo ja sam do skoro imao skoro istu kilazu kao fox, cak kada gledamo sa te tacke gledista bila je bolja kilaza ta ranije

U svakom slucaju samo napred
FoX FoX   20.04.2017 u 17:03

Zvezdas (20.04.2017/15:02)
Pa tebi spagete i ne treba neka kilaza prererana recimo ja sam do skoro omao skoro istu kilazu kao fox, cak kada gledamo sa te tacke gledista bila
Treba mu masa Masa je mama.Dzabe čoveku mišići ako nema masu
PARTYzan PARTYzan   20.04.2017 u 18:41

Pa eto pivski kvasac, ja sam pročitao za neki preparat neurosan ali mslm da ga nema na našem tržištu imaju ga Hrvati mada ima dosta foruma sa temom kako usporiti metabolizam nznm koliko su korisni saveti. Nisu baš džabe mišići ako nema mase ali da, naravno da je bolje ako je ima
Cranium Cranium   20.04.2017 u 20:46

Odgledao. . Ako želiš da budeš atleta, da letiš preko šipke onda svaka čast. Uspeo si u veeeelikoj meri. Ali ako ti je cilj bio da se ugojiš, e jbg. Jesi izrezbaren sa trbušnjacima, ali i dalje si mršav. Poseti nutricionistu i kreni da ličiš na zveri. Svi to žele. Ali do jaja, za svoju masu....nije loše niiiije loše.
DR_
Dr_Psycho  
 21.04.2017 u 03:49

Najlakse da usporis metabolizam je da jedes i ako radis verujte mi heavy squats tj cucanj za noge prava masa je zagarantovana..ima street workoutera koji dizu tegove za noge..3x3,5x5,1x20 programi su extra
DR_
Dr_Psycho  
 21.04.2017 u 03:53

Ovo bi bila moja ishrana..10 jaja celih(sirovih ili barenih) kilogram ovsa ili pola kile ovsa i pola kile pirinca ili pola kile krompira 300gr pirinca i 300gr ovsa onda ide 300-400gr mesa preferiram meso od buta. Onda ide 1l mleka i 100-200gr kikirikija..ovo izadje od 18600-24200 dinara mesecno. Radi zgibove,propadanja i potisak iznad glave,cucanj,pokusaj da radis sklekove dok stojis na rukama..ali moras da imas snage u ramenima da guras svoju kilazu..znaci ako imas 60kg moras potisak iznad glave imati bar 60kgx5reps..onda radis na balansu sa rukama..
DR_
Dr_Psycho  
 21.04.2017 u 03:54

Imam pun ku**c programa koje sam sam sastavljao za misicnu masu,onda za cistu snagu,pa za izdrzljivost ili eksplozivnost..pa kombinacije..

Forum početna