Linkin Park
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   16.02.2017 u 23:58

A daaaaaaaaaaaaaj, koja govna pozerska. Dupe bi dali za nove trendove. Ali i dalje, slušaću ih i dalje. Pfffffffff.
FoX FoX   17.02.2017 u 03:08

ahhahahh a jbg brt,a i malo je bzvz da furaju samo jedan žanr..ali opet,najbolje im stoji taj neki alternative rock...
Extra mi je ova nova pesma ali nisu ovakve pesme za Čestera...
Čovek ima brutalne glasovne sposobnosti i što kažu ameri "waste of talent" Ali neka ih...po meni je bolje da prave ovakve pesme nego da idu na fazon prošlog albuma Najsrećniji bih bio da se vrate na alternative rock al jbg.
Cranium Cranium   17.02.2017 u 09:36

FoX (17.02.2017/02:08)
ahhahahh a jbg brt,a i malo je bzvz da furaju samo jedan žanr..ali opet,najbolje im stoji taj neki alternative rock...
Extra mi je ova nova pesma ali
Brate kako je bezveze? Jel veliki bendovi imaju staž po 30-40 godina i i dalje furaju isti stil. Nije stvar u žanru nego u shvatanju i poštovanju sebe. Oni sebe očigledno ne poštuju. Ajmo recimo ovako, ja i ti napravimo bend kao klinci jer volimo tu neku alternative rock muziku. Šta volimo, obožavamo. I trudimo se, zadnje pare dajemo na prostor za vežbanje, instrumente i sranja. Posle nekih 3-4 godina konačno imamo šansu da tu našu ljubav prema alternativi podelimo sa svetom. 17 godina nakon toga, ja i ti sviramo pop edm pesmice. Jel ti malo nije čudno, kako se to desilo??? Ahahahahahaha, znači katastrofa. Gde je nestala ljubav prema alternativi? Šta sada volimo pop? Ahahahahha, o tome ti pričam. Bulju bi dali brate.
FoX FoX   17.02.2017 u 15:15

Cranium, Ali možda su oni u fazonu menjanja žanrova jer ih smara da furaju isti žanr,žele da se oprobaju u ostalim žanrovina...
pa Hunting party je njihov prošli album...Hard Rock nije danas komercijala a oni su ipak izbacili taj album.
Cranium Cranium   18.02.2017 u 10:42

FoX (17.02.2017/14:15)
Cranium, Ali možda su oni u fazonu menjanja žanrova jer ih smara da furaju isti žanr,žele da se oprobaju u ostalim žanrovina...
pa Hunting party je
Pa zar ti se ne čini malo ljigavo to? Oni bi trebalo da sviraju za fanove, ne za sebe. Ne znam, ja bih se oprobavao u ostalim žanrovima van benda. Ili neka naprave side project neki pa nek oprobavaju. Igraju se sa fanovima.

PS...Jasno se vidi sa kojim žanrom su najviše postigli, neće pridobiti nove fanove u pop ili edm bazi fanova. Zašto? Jer su oni bend i jer sve rade sami. A ne verujem da su toliko potkovani da naprave konkurentnu edm traku, pored gomile edm producenata koji samo to prave čitav život. Potkovani su i momci iz LP-ja u producentskom smislu, ali nisu toliko dobri. Da naprave brutalnu pesmu u svakom žanru. Oni su brutalni u zna se kom žanru, sva ostala isprobavanja su okej, dobra za slušanje, ali nisu majstori u tome. Videćemo već.
FoX FoX   24.02.2017 u 15:06

Totalno si u pravu brt..100%
Najbolje bi bilo da se vrate na Nu Metal,rap,rock...To je pravi žanr za njih i tu su najbolji!
Baš sam juče na poslu posle mesec dana pauze opet pustio LP playlistu...kako kidaju jbt
Kakav crni pop...al jbg kad ne slušaju svoje fanove

Kako bih samo voleo kad bi se vratili na staro...Naprave nove pesme na foru Crawling,Breaking the habit,Somewhere i belong,numb itd itd....
Cranium Cranium   24.02.2017 u 15:13

FoX (24.02.2017/14:06)
Totalno si u pravu brt..100%
Najbolje bi bilo da se vrate na Nu Metal,rap,rock...To je pravi žanr za njih i tu su najbolji!
Baš sam juče na poslu p
Nema od toga ništa brate. Jedan od mojih omiljenijih bendova, otišao u ku**c skroz. I to zato jer odbijaju da prihvate da se numetal era završila i da ne mogu da budu na vrhu sveta. Pa pokušavaju da se probiju i u ovim novim krugovima, a korene su zaboravili.
Cranium Cranium   24.02.2017 u 15:21

Samo za lisicu. youtu.be/MqLcfz_A1CU Ahahahahahaha, i ovo je bolje od originala.
FoX FoX   24.02.2017 u 17:55

hahaah da da video sam ovo,izbacili juče ovaj video Baš sam hteo da ti javnem da pogledaš
hahahaha opasni su oni
Cranium Cranium   24.02.2017 u 17:58

FoX (24.02.2017/16:55)
hahaah da da video sam ovo,izbacili juče ovaj video Baš sam hteo da ti javnem da pogledaš
hahahaha opasni su oni
Valjda će se urazumiti jednom. Još nije kasno.

Forum početna