Kud puklo da puklo
Forum Zabava Serije

atom atom   24.04.2015 u 11:57

Priložena slika:

Nova humoristička serija "Kud puklo,da puklo",smeštena je u živopisno selo Oštrovac.U središtu priče je rendžer Damir,čuvar nacionalnog parka koji se nalazi u tom selu,i devojka Katarina koja dolazi u selo nakon što joj deda koji je u njemu živeo,umre i ostavlja milion evra.Tu su i Katarinina braća od tetke Tomislav i Krešo,koji su isto u testamentu.Ali,da bi dobili milion evra,njihov deda ima zahtev,oni moraju provesti godinu dana u tom selu,bez napuštanja istog,ukoliko ga napuste na 24h gube nasledstvo.Glavne uloge:Momčilo Otašević,Mirna Medaković,Tijana Pečenćić.
atom atom   24.04.2015 u 12:15

Inače imate je svakim danom u 20h na Prva TV.Juče ja gledao,i sad onaj Krešo nema kinte i nagovara Tomislava da ga pregazi kolima da bi dobio lovu od osiguranja i kaže mu:

-Daj zgazi me više!

-Čekaj bre,pa nije to tako jednostavno.

-Ok,zamisli da sam neko koga mrziš,i koga bi voleo zgaziti...Pa šta čekaš?!

-Malo me je strah.

-Nema te zbog čega biti strah,neće mi biti ništa.

-Ma briga me za tebe...strah me zbog auta,mogu da ga oštetim.

Zvezdas Zvezdas   24.04.2015 u 18:32

dobrа sеrikа mеni zаnimljiv Dаmir i milе
Miami Miami   24.04.2015 u 22:39

Ahhaha, pratim seriju, dobra je sad su bas zakomplikovali ovo sa trudnocom A bas je bilo prejako kad je Damir trcao kroz selo sa peskirom ogrnutim oko sebe
atom atom   24.04.2015 u 23:27

Miami (24.04.2015/20:39)
Ahhaha, pratim seriju, dobra je sad su bas zakomplikovali ovo sa trudnocom A bas je bilo prejako kad je Damir trcao kroz selo sa peskirom ogrnutim oko sebe
Haha a Tomislav gurno Krešu pod Damirov džip,i kaže Damiru:

-Kako to voziš!

-Pa sam se bacio pod džip.

-Pa što si zakočio!

-Šta sam trebao?Da ga zgazim?

-Pa da nije hteo da ga zgaziš,ne bi se ni bacio pod tvoj džip.

Zvezdas Zvezdas   24.04.2015 u 23:28

аli pop sе uvеk nаdjе gdе nеtrеbа :hа: sаdа on jеdini znа dа dеtе nijе dаmirovo а nе smе dа mu kаzе ispovеst
atom atom   24.04.2015 u 23:34

Ali najjače mi bilo kad je Damir rekao Mili da je ona trudna,i Mile mu kaže "Pa dobro,ženiš se." a Damir mrtav hladan "Neću!" :xD
Zvezdas Zvezdas   24.04.2015 u 23:40

hаhааh

Milе- stа jе tu jе,gаvrаni su uvеk zеnili trudnе zеnе

Dаmir- е ovаj sе gаvrаn zеniti nеcе
Tommy Tommy   25.04.2015 u 03:08

humoristićna serija? kako da ne.
atom atom   25.04.2015 u 09:29

Tommy (25.04.2015/01:08)
humoristićna serija? kako da ne.
Pa nije baš skroz humoristična,uostalom,ni jedna naša serija nije skroz humoristična.

Forum početna