Kud puklo da puklo
Forum Zabava Serije

atom atom   26.04.2015 u 10:29

Dobro,možda to u Hrvatskim selima nema,ali kod nas u Srbiji to je normalna pojava.Ima pop,policija,doktor,prodavnica...dakle,sasvim su realni,ništa izmislili nisu.
Cranium Cranium   26.04.2015 u 11:32

Nisam gledao i ne nameravam. Ali imam jedno pitanje. Zašto vas lože serije o selu? Jedina dobra serija o recimo nekom selu je "vratiće se rode" i to jer je dosta realna. Svuda imaš Beogradske propalice koji imaju nekog babu dedu na selu i u svemu vide samo pare.

Selo gori baba se češlja???? Ja ne znam kako neko to može da gleda? Ono je meni tako dosadno da je strašno. Ovu nisam gledao ali verujem Tommy-ki.
atom atom   26.04.2015 u 11:39

Cranium (26.04.2015/09:32)
Nisam gledao i ne nameravam. Ali imam jedno pitanje. Zašto vas lože serije o selu? Jedina dobra serija o recimo nekom selu je "vratiće se rode" i to jer je dosta realna. Svuda imaš Beo
Ne lože me serije o selu,selo gori sam gledao samo zbog Mande,koji je tu bio urnebesan.Jednostavno mi je simpatična serija i pratim je,to što se nekom ne dopada to je njegova stvar i mene zabole za to.Ali,Tommy je napisao da je sranje jer u selu nema popa,prodavnice,doktora...a u skoro svakom selu to ima.
Cranium Cranium   26.04.2015 u 11:46

To su druge stvari i ne pričam o tome. ;)

Pričam o konceptu serije.
atom atom   26.04.2015 u 11:56

Koncept serije je realan.Nerealan bi bio kad bi se u seriji pojavljivali vanzemaljci,vampiri i tako te karakondžule :xD
Cranium Cranium   26.04.2015 u 11:59

Ne vredi sa tobom. Ne kapiraš šta ti pričam ili ne želiš da skapiraš.
atom atom   26.04.2015 u 12:06

Citiram:"To su druge stvari i ne pričam o tome.Pričam o konceptu serije."

Kako možeš da pričaš o konceptu serije a da je nisi ni gledao?
Cranium Cranium   26.04.2015 u 12:38

atom (26.04.2015/10:06)
Citiram:"To su druge stvari i ne pričam o tome.Pričam o konceptu serije."

Kako možeš da pričaš o konceptu serije a da je nisi ni gledao?
Hmmmm, strašno kakav si hejter.

Ne moram da gledam selo gori a baba se češlja da bih znao da je jedna prizemna serija za one sa one sa forama tipa kursadzije.

Mislim nemo' se ljutiš????

Ti fazoni mene ne mogu da nasmeju.

PS....Pričao sam o "seoskim" serijama uopšte, dakle generalno. A kao primer sam uzeo selo gori jer sam odgledao par scena iz par epizoda. Ovu tvoju seriju nisam spomenuo jer nemam pojma ništa o njoj ali iz opisa vidim da je iz istog šablona.

Dakle tebra, citiraj ti mene do sutra kad ne kapiraš poentu mojih postova. Pročitaj dvaput, svaki moj post se odnosi na onaj prvi koji sam napisao. Dakle ako pričam generalno u prvom postu i napišem da ovu nisam gledao, kako onda mogu da komentarišem njen koncept?? Ne ubacuj me u tvoju priču. ;)

Ja prokomentarišem serije, ti mi ubacuješ repliku da li sela imaju ili nemaju poštu i prodavnice.

Ja o tome nisam pričao, nego o konceptu tih seoskih serija, dakle objašnjavam svoj prvi post. Ali dzaba kada ti ne gledaš.
atom atom   26.04.2015 u 12:51

Kao prvo,nije iz istog šablona kao selo gori,da radnja se odvija u selu,ali fore nisu ni nalik onima iz selo gori a kamoli iz kursadžija.Nisi gledao,nemoj da nagađaš. I ja nisam rekao da si ti napisao da u selima nemaju prodavnice,pošte itd već da je Tommy to napisao(i da naravno nije u pravu).Eh bre Cranium,ja ne gledam kursadžije,za koga ti mene smatraš? Gledam ovu seriju jer mi je ok,i to je to.
Cranium Cranium   26.04.2015 u 13:41

Kao prvo, PRIČAM O SERIJAMA GENERALNO.

j**em mu mater, jel toliko teško da shvatiš. Selo gori, moj rodjak sa sela i ostale serije. Ona na pinku što je išla. Sve su prizeman humor, sa dobroćudnim i naivnim seljacima.

Na taj šablon mislim. Po treći put kažem, NISAM GLEDAO OVU TVOJU I NE KOMENTARIŠEM JE.

Kakve veze onda ja imam sa Tommy-kinim postom da li ima ili nema prodavnica?

U replici meni, ti spominješ Tommija i njegovu izjavu o pošti i prodavnicama.

A što se tiče kursadzija, opet me nisi shvatio. Ali ne vredi da objašnjavam, tako da se ja isključujem iz teme.

Forum početna