Sword Art Online
Forum Zabava Serije

KinG KinG   23.05.2015 u 09:06

Najbolja anime serija koju sam gledao.. ikada..(naravno ne racunajuci Death Note.. death note ima svoje mesto u srcu svakog anime gledaoca )
Sword Art Online (SAO) je Virtual Reality Massively Multiplayer Online Role-Playing Game (VRMMORPG),izbacen 2022. Sa Nerve Gear uredjajem ,kaciga virtuelne realnosti koja stimulise svih 5 cula korisnika preko mozga dok su u stanju spavanja, igraci mogu da iskuse i kontrolisu njihove likove u igri sa njihovim umovima.

6 novembra 2022,~10000 igraca se log in-ovalo u SAO , i kasnije su shvatili da nema dugmeta za Log Off. a onda su informisani od strane Akihiko Kayaba, kreatora SAO, da ako zele da budu oslobodjeni, moraju da stignu do stotog sprata u nekom Tower-u u igri i da ubiju finalnog Boss-a . elem, ako njihovi character-i u igri umru , njihova tela u pravom svetu ce umreti takodje. jedan od igraca je glavni lik u anime-u, njegovo ime je Kazuto "Kirito" Kirigaya, koji je bio izabran kao jedan od 1000 beta testera igre. Zato sto je imao predhodno iskustvo u igri,znao je da moze lagano da zavrsi igru. Kao rezultat toga, on je resio da bude "solo player" odnosno da zavrsi igru sam. Kako se igra nastavlja u naredne 2 realne godine, Kirito upoznaje zenskog igraca sa imenom Asuna u koju se momentalno zaljubi. Nakon sto otkriju Kayaba-in identitet u igri, igraci se udruzuju da ga napadnu pod vodjstvom kirita oslobadjajuci igrace iz igre. (moj slobodan prevod sa vikipedije )
KinG KinG   23.05.2015 u 09:11

Inace serija ima nesto preko 20 episoda

Forum početna