Oj rakijo šljivovico.
Forum Zdravlje Ostalo

Cranium Cranium   04.06.2015 u 01:27

Svi smo se mi bar jednom ubili od alkohola i svi mi imamo neko iskustvo da podelimo. Dobro ili loše, totalno nebitno. Većina tih iskustava ostaje kao anegdota da društvo sprda godinama.

Ajde dajte vaša iskustva.

PS...deci koja još piju čoko mleko tema zabranjena.
atom atom   04.06.2015 u 01:28

Ja volim čoko mleko
FoX FoX   04.06.2015 u 01:43

ahhahaahh
Jednom...davnoo...ahahaha kako sam se napio sa drustvom aahahaah...i pored alkohola bilo nekih travki mi bili u skolskom dvoristu..veče bilo..nema zive duse...i dolazi jedan klinac,znam ga(6,7 razred nznm tacno)...i sede on pored nas..a klinac,dobrica...hahahahh kad sam ja njega uhvatio da smaram jurio ga po dvoristu sa travkom u ruci da proba jedno 10min sam ga jurio dok se nisam smorio i vratio na klupu bio sam mortus pijan a i visoookooo u oblacima i dan danas mi zao tog klinca...bas sam ga smorio...a ovi moji se valjali jao kad se setim...ja trckaram onako pijan...kao jurim tog klinca..vicem..bruka
Welicak94 Welicak94   04.06.2015 u 01:52

Bas za ovu proslu novu, ubio sam se Nisam bio vise u stanju da dignem glavu, od 12 nocu, do 9 ujutru hasali vino rose i samo to U 9:15 povracao jbg stoka
Drugaru sam se ispovracao u verandi, nisam stigao da izadjem napolje... Dobro bilo je samo voda roze boje, tako da nije ostavilo neki trag specijalan I kad sam trebao da se vratim , jedva potrefih vetkre
To mi je bio prvi put da se napijem pa da se ispovracam... Nemam zelju to ponovo da radim, samo sam hteo da vidim kako je kad se toliko napijes da ne mozes vise da ustanes
Cranium Cranium   04.06.2015 u 01:54

Ahahahahahh, maaaaali, dooodji vamo da ti da čika Danijel da travku pobrljavku. Štaaa? Nećeš? Samo cim brate, saaamo ciiiim. Staaani kurvooo.
Cranium Cranium   04.06.2015 u 01:58

@Welicak94 (03.06.2015/23:52)
Bas za ovu proslu novu, ubio sam se Nisam bio vise u stanju da dignem glavu, od 12 nocu, do 9 ujutru hasali vino rose i samo to U 9:15 povracao jbg stoka
Drugaru sam se ispovracao u
Piiiih, šta je to. Nema bleje bez komiranja. Bar neko mora da se ošuri, da drugima bude zanimljivo.
FoX FoX   04.06.2015 u 02:11

ahhahahha tako je bilo kran aaa jbt...a on bezi od mene ko djavo od krsta

hahhah welicko aa ja se jednom napio sa mojima kad smo isli na neku zvezdinu tekmu...au jbt...koliko sam ja piva popio...dosao kuci jedva..odma legao onako obucen u krevet..brzo me uhvatio san.
Kad sam se ja probudio posle 10min...brze bolje u wc..jedno 5min sam povracao...znaci strasno..a najgore sto sam sutradan,tj ujutru isao na posao..jogurt me spasao

realno..bleja bez piva je malo smor u vecini slucajeva
Cranium Cranium   04.06.2015 u 02:12

Pazite sada ovo. Ja sam poprilični debil kada se napijem, volim da razbijam i derem se ako smo na otvorenom. Tako da neću takve ispade da opisujem, nego neke benigne. Kada vi štekate zanimljive anegdote, štekam i ja. A ima brutalnih momenata. Hahahahahahaha. Evo ovo manje neprijatno. Baš sam bio klinja. Fazon prva ili druga godina srednje. Daaa, bio sam prva godina drugi put (sa novim odeljenjem koje sam zgotivio više nego ove iz godine pre). I sad mi otišli za prvi maj na Avalu. Kao klinci se prokurčili da idu na planinu veče pre prvog maja, sami, sa sve alkoholom. Ovi glupi uzeli da piju pivo. A ja retard uzeo neku rakiju. Jeeebo mi pas mater. Zna se ko je stariji. Ahahahahaha, a jesam bio retard. I ponapijali se svi kao stoka, deca jbg. Samo što sam ja preživljavao agoniju.

Krenuo u šumu da pišam i ladno se pogubim onako mrtav pijan medju svim onim šatorima, kolima i vatrama. Jedva sam ih našao. Pa jedno 10 minuta sam ja išao unaokolo da ih nadjem. Kaaaako se čovek pogubi u vremenu i prostoru kad se odvali, to nije normalno.

Sreća pa su se i oni odvalili pa nisu nešto obraćali pažnju.
FoX FoX   04.06.2015 u 02:34

ahahahahh kran i rakija mogu da zamislim tu scenu trazenja hahhahahhahha i ja sam se par puta izgubio...jednom se ja vracao kuci od ortaka i cekao sam prokleti autobus jedno 30min..mislim da je bio neki praznik..pa na kraju krenuo ja peske..koliko sam ja kruzio jbt..pijan,gladan..nigde autobusa,prolaze neki ali ja resio peske da dodjem do zelenjaka(plasio sam se da ne udjem u neki bas pa odem ko zna gde )...e jbt stvarno sam bio retard na kraju zvao ortakovog burazera da me pokupi
Cranium Cranium   22.01.2017 u 21:17

Ahahahahahahaha, ja sam zaboravio ovu temu. Živeo alkohol. .

Forum početna