Pokretači za Android (Launchers)
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

Welicak94 Welicak94   24.07.2015 u 03:58

Kakve pokretace za android koristite?
Ja nzm za koji da se odlucim
Trenutno imam 3 komada instalirana

Nova Launcher, Hola Launcher i Smart Pro Launcher

Za sad mi se najlepsi Hola Launcher, ima one zaobljene ikonice, ali nema meni.. sto nije tako lose, ali ja sam nekako navikao na meni, tako da mi ne prija...

Smart Launcher je dobar sto ima kategorisan meni... Ali me malo smaraju onih 6 pocetnik precica...
Tako da sam napravio kombinaciju, instalirao sam MeeUI icon pack (zaobljene ikonice) i koristim Nova Launcher , koji mi je inace bio prvi koji sam instalirao, i on mi se najvise svidja

Kakve launchere , kombinacije i packove ikonica koristite?
Ja sam new one u android svetu, tako da se slabo razumem...
Cranium Cranium   24.07.2015 u 03:59

Ja ne koristim launchere. Zauzimaju memoriju za dzabe.
Welicak94 Welicak94   24.07.2015 u 04:00

Cranium, Meni se original launcher bas i ne svidja... Crna pozadina, kad izadjem napolje, nista ne vidim... A i ima efekte menija kakvi mi se ne svidjaju nova launcher trosi malo cini mi se, i ne baguje mi telefon... Sad nzm.
twistex twistex   24.07.2015 u 09:33

prvi sto sam skinuo je go launcher..i taj ce i da ostane..sta ja sad tu da experimentisem
FoX FoX   24.07.2015 u 14:41

Smart launcher(PRO,naravno ) to je launcher za ove malo slabije fonove,trosi malo memorije,dosta je jednostavan...nema tih nekih fancy opcija ali meni se svidja zbog jednostavnosti i kao sto si rekao,mèni je kategorisan i to mi se najvise svidja...a kazes da te smaraju one pocetne ikonice pa mislim da to moze da se iskljuci...meni su te pocetne ikonice super,jer mi sluze kao precice za porograme koje najvise koristim...

Inace,welicko,vidim koristis cirilicu Slepci su ubacili samo cirilicnu tastaturu za srbiju...ako hoces latinicnu,moras da podesis hrvatsku tastaturu

A sto se ikonica tice,ja koristim Belle icon pack ima dosta ikonica i ok su.
Welicak94 Welicak94   24.07.2015 u 17:31

Jeste cirilica je Sto meni je bas drago da ima cirilica, srpski jezik brate Tako da sam sve podesio da mi bude cirilica na fonu

Nego aj dajte neki kul pozadinu, nesto ne mogu nikako da se odlucim za pozadinu tamo u smart launcheru imaju kao neke njihove teme, ali su mi malo smor pozadine... hola launcher ima naj teme, i efekte, ali msm da opterecuje fon... primetio sam kad-kad , oce da saceka po koju sekundu npr kada izlazim iz podesavanja tako da nju izostavlj, necu da mi baguje tel zbog je*enog launchera

Ti si mi jednom poslao skrin tvog tela, znam da mi se bas svidelo, sad kapiram da je to bio smart launcher
FoX FoX   24.07.2015 u 19:38

Ma bzvz cirilica ... msm ok bi bilo kad bi po default-u bila latinica pa da ima opcija za lako menjanje na cirilicu kao sto ima na windowsu....

a sto se pozadina tice...nznm brt...i ja se smaram oko toga...nikako neku ok da nadjem..brzo smori..jeste smart i slika nekog grada
Welicak94 Welicak94   24.07.2015 u 23:11

Pa ja prvo stavim neki grad, pa promenim na neku plazu, pa automobil neki i na kraju vratim neku klasicnu koju sam dobio u telefonu
Welicak94 Welicak94   17.09.2015 u 22:53

Izmenio mnogo Launchera, i jedno dve nedelje koristio KK Launcher... Dobar je... Preko njega sam skinuo i Xperia Z3 Icon Pack... bla, sad imam ikonice kao na Xperiji Pa sam se ponovo vratio na prvi koji su skinuo, Nova Launcher.. Nekako se najbolje pokazao..
FoX FoX   18.09.2015 u 00:44

ahahaha eto ja vec skoro 2god koristim ovaj smart launcher
baš mi odgovara..a da imam bolji fon verovatno bih neki drugi launcher koristio

Forum početna