Zasto nasi ljudi vole povrsne serije?
Forum Zabava Serije

Zvezdas Zvezdas   07.08.2015 u 17:49

@atom (07.08.2015/12:35)
Nisam gledao te koje si naveo.Ako vec volis turske serije onda uzmi gledaj "Tihi momci" ta serija je radjena po istinitom dogadjaju,4 klinaca ubiju nekog dedu i zavrse u popravnom domu tamo ih ostali
pa sve ove koje sam naveo su manje_vise istinite ,Nasledje jedne dame pocinje takoi sto djulu zbog siromastva se udaje za muzafera koji je udovac i ima veliko imanje i bogatstvo,djulu prodaju roditelji zbog bogatstva i odvajaju je od kemala .......serija Sila,isto ide po istinitom dogadjaju,istok turske ima plemena koja sprovode pravdu ,Sila isto se udaje za Baron-Agu iz plemena GENDZO to u pocetku nije funkcionisalo najbolje jer Sila nije htela da spava sa Baronom ali otom po tom da se vratim na obicaje ,Sila je imala momka iz Instanbula ,on krade silu i odvodi u instambul ,pleme Gendzo krece u krvnu osvetu da ubije silu i tog momka,u momentu sila ostaje trudna sa agom i odustaje se od njenog ubistva i Baronu se zbog toga oduzima titula Age...ti obicaji se i danas sprovode tamo,Nasledje jedne dame je isto rdjena po istinitom romanu
atom atom   07.08.2015 u 18:17

To sto si ti sada napisao meni zvuci tako glupo i dosadnoooo pravo sapunjarski Serija koju sam ti ja predlozio je krimi drama nema nikakve udaje i Age
Zvezdas Zvezdas   07.08.2015 u 19:06

Zato nikada neces znati sta valja i sto ljudi gledaju
atom atom   07.08.2015 u 19:29

Ljudi gledaju ono sto im se servira.Npr ova serija "Tihi momci" se bila prikazivala na b92 ali je ukinuta jer nije sapunjara vec ima malo tezu temu,i nasi ljudi to ne vole jer ih mrzi da ukljuce mozak da bi razumeli.Te tvoje serije gledaju ljudi koji kojima je strasno sto se neka tamo udala za nekog koji voli neku drugu itd,to meni ne zvuci zanimljivo.
Zvezdas Zvezdas   07.08.2015 u 23:05

DA LI SI TI NORMALAN? pa ono sto je dobro to i gledaju,ne mozes da znas dok ne odgledas ove serije koje sam pomenuo...to nije do serije vec do tv stanice b92 nema toliki udeo gledanosti kao pink ,prva itd ...ima tu i drugih stvari kao sto su obicaji koji se sprovode itd,ne prikazuju oni seriju zbog toga sto ce se djulu udati za Muzafera ili Kemala. Kemal je na kraju poginuo a Muzafera je ubio djulin brat,i na kraju ona ostala udovica.
atom atom   07.08.2015 u 23:19

B92 ima veliki udeo gledanosti isto koliko i pink ako ne i vise,nego u ovoj seriji nema tih obicaja i ljubavnih zapleta vec se serija fokusira na kriminalni zivot 4 coveka,znaci droga,mafija itd i to ljudi ne vole da gledaju jer ne razumeju koncept.Te tvoje serije su uglavnom ljubavne sapunjare
Zvezdas Zvezdas   08.08.2015 u 00:20

zasto bi gledali kako se drogiraju ako je sa ovim serijama sve funkcionise dobro ? tesko je objasniti seriju,najbolje da je odgledas A RTS2 je imao veci rejting kada je emitovao sudjenje Vojislavu seselju iz haga nego sto je b92 emituje tokom citavog tog dana a sudjenje traje od 23h pa do 3h ujutru pa ti vidi :xD inace b92 je imao dobar rejting samo kada je bila serija Dolina Sunca i Veliki Brat
atom atom   08.08.2015 u 00:25

Zato sto su droga i kriminal realnost u celom svetu,nije sve bajno i sjajno kao u tim tvojim serijama
Cranium Cranium   08.08.2015 u 02:33

Oko čega se vi svadjate. Ako ništa, B92 ima 10 puta bolje serije od pinka. Pink je gledaniji jer je Srbija realno sa više prizemnijih ljudi (da se ne uvredi neko) nego sa urbanim delom populacije. Iako Beograd ima skoro 2 milki stanovnika, i dalje u njemu žive dosta ljudi sa ruralnim shvatanjima.
Pink je za široke narodne mase, B92 je za urbane. Ako mene pitate, B92 je bolji.
Zvezdas Zvezdas   08.08.2015 u 15:18

B92 ima i vesti najbolje i naj opsirnije uvek tacne sto se meni svidja a neznam da li ima turskih serija na B92

Forum početna