Najgori Horor Filmovi
Forum Zabava Film

FoX   25.10.2015 u 13:58

Najgore je kad potrosim 1,2h na neke debilske filmove..onda se smorim kao niko..
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
ICE
IcE  
 25.10.2015 u 14:11

nema najgorih horor filmova .svi su losi .da se mene pita ja bi ih zabranio zakonom
FoX FoX   25.10.2015 u 20:55

@Diversity (25.10.2015/13:11)
nema najgorih horor filmova .svi su losi .da se mene pita ja bi ih zabranio zakonom
Svi loši Sreća naša pa se ti ne pitaš
Ali delimično si u pravu...eto ja odgledao možda 100.horor filmova i od tih 100 samo su mi 15,20 ok...možda i manje..
Cranium Cranium   25.10.2015 u 21:24

Pazi, ja horore delim na sranje, zanimljive za gledanje ali glupe, zanimljive za gledanje i okej. I one koji mi udju u vuglu tematikom a mogu biti sve ovo gore navedeno. Gledao sam dosta horora i ima dosta loših, dosta prezanimljivih i nekolicina wtf????? filmova koji ulaze u glavu pričom.
ICE
IcE  
 27.10.2015 u 20:16

u onom prethodnom postu nisam napisao zasto mislim tako kako mislim o hororima ali cran je na dobrom putu ,jbs film koji nema pricu a malo horor filmova zapravo ima neku pricu. sad o ukusima se ne raspravlja kao ni o nacionalnosti (osim ako je siptarstvo u pitanje )
twistex twistex   13.11.2015 u 13:42

Contracted2013 ovaj filmimcic od 8o/tak minuta pogledao za 20 minuta..apsoluto preskacite ovo sranje..dosadno bez ikakve radnje..kao ja se seksala sa strancem i sad sam mnogo bolesna..i svi je pitaju a sta ti je..krsina
FoX FoX   07.03.2016 u 04:33

The Apparition

Ukratko:
Ben-a i njegovu devojku Kelly opseda neki duh koga je Ben sa nekim svojim drugarima tokom eksperimenta na koledzu prizvao u naš svet...i taj duh se zakačio za Ben-a i progoni njega i Kelly..
Ceo film ima neku napetu atmosferu...i na kraju ,zaključak-nit se duh prikazao,nit je film strašan...aposlutno ništa što bi trebao jedan horor film da ima...
Završna scena je legendarna

Poslušaću ja krana pa ću pogledati one španske filmove što mi preporučio
Welicak94 Welicak94   07.03.2016 u 05:13

FoX, Znaci ne vredi gledati? Ajde ziv ti ja ispojleruj mi tu zadnju scenu
Cranium Cranium   30.06.2016 u 23:19

Moram na ovu listu da dodam film "The Scarehouse" Znao sam da je sranje, samo sam uzeo da gledam jer sam hteo da vidim kuda vodi tolika nemaštovitost ako angažuješ polugole ribe za film koji nema veze j**ene sa golotinjom.

Uglavnom, neko Američko koledz sestrinstvo prima novu članicu i ona mora da prodje ultimativni test. Da se napije, da ovo, da ono. I da na kraju slika nekog dečka pijanog kao suvenir. Bilo ih je dve u igri za mesto u sestrinstvu. Ove dve se zanele, dečko umire od ne znam ni ja čega (valjda su mu sipale u piće sj**anu dozu) i dolazi policija. Hapsi ove dve, a ostale ribe se prave lude. Posle iks ipsilon godina, ove dve izlaze iz zatvora i planiraju osvetu u "kući strave" jer su pozvale sve svoje bivše "sestre".

Znači film je toliko debilan da to nije realno. Amaterski skroz. Girl House je masterpiece za ovo smeće od filma. Imao je i radnju, i trip u glavi, i napetost.

Forum početna