Animirani filmovi
Forum Zabava Film

FoX FoX   24.10.2019 u 20:52

Pa ajd da krenemo...

Ja baš pre neki dan uzeo da vidim na šta liči ovaj novi The Lion King (2019)
I onako, odlična grafika, uradili su extra. Izgleda kao da nije crtani.
E sad što se svega ostalog tiče, ne svidja mi se...
Glasovi su užas. Daleko od toga da sam rasista ali nikako mi ne idu uz ove karaktere, crnci. Simba ima neki fegetski glas i kao tu nešto peva sa Bijonse..90% likova u glasovima su crnci, ne znam u čemu je fora. Ne sećam se baš originalnog The Lion Kinga iz '94 ali sigurno je bio bolji. Priča nekako zbrzana, nema emocija..

Sve u svemu od mene ocena 6/10
atom atom   19.03.2015 u 16:00

The 9

Devetka je animirani post apokaliptični film.Devet je priča o svetu u kome su ljudi izmislili mašinu koja bi trebala da donese mir i svima olakša život,ali se ona okrenula protiv svojih kreatora i tu počinje rat između ljudi i mašina,ljudi gube i bivaju gotovo zbrisani sa lica zemlje.

@FoX rekao si da voliš post apokaliptične filmove,evo pogledaj ovaj,iako je animirani(a ja baš nešto ne volim animirane)meni se ovaj svideo
Edy Edy   19.03.2015 u 17:08

atom (19.03.2015/15:00)
The 9

Devetka je animirani post apokaliptični film.Devet je priča o svetu u kome su ljudi izmislili mašinu koja bi trebala da donese mir i svima olakša život,ali se ona okrenula protiv svojih kre
gledao, jedno 7/10.. ima nekakav beze kraj
FoX FoX   20.03.2015 u 02:03

E atom Gledao sam ovaj pre par meseci Nije los,mada mi nije ostavio neki utisak,ali ok je sasvim kakvih sve ima
A sto se animiranih tice,imas brate dobrih animiranih u zadnje vreme.Secam se Monster house nista specijalno ali svidja mi se taj crtac
Moracu da pogledam i How to train your dragon .Svi kazu da je odlican
Edy Edy   20.03.2015 u 18:57

jeli ima ko da mi može pronaći Izbavitelji (The incredibles) u HDu 720p tačnije je dosta ali da je sinhronizirano?

ne mogu da nađem a možda neko od vas ima koji link do sinhro crtanih u HDu

našao, ne treba
Edy Edy   31.07.2015 u 22:36

Inside Out, animirani

Film, nije ništa posebno Gledao sam boljih animacija, mada je ok za ubiti dosadu.
Edy Edy   06.09.2015 u 14:30

@FoX (05.09.2015/09:07)
Despicable Me1 hahahaha kraljevski ctrani film 10/10
jest meni bezveze bio, ne znam što. Kontam ja da je kao zanimljiv Gru i ovi njegovi pokušaji da osvoji svijet ali džaba, nije mi nešto dobar utisak ostavio film.

Pomalo podsjeća na "Up" iz 2009te sa onom djecom. Nekako jeftino mi izgledao koncept. Valjda sam očekivao više
FoX FoX   07.09.2015 u 11:13

Edy, Verovatno si očekivao više nznm prvi put da me neki animirani film nasmeje više od 10x baš mi je legao..
dok ovaj drugi deo i nije nesto ali mo6e da prodje.
FoX FoX   01.01.2017 u 16:36

Ja odgledao The Little Prince (2015)

Ko voli animirane sa dobrom porukom,preporučujem Nažalost nisam pročitao knjigu ali vidim da se bune ovi što su čitali knjigu kako film nije nešto...meni je film predobar 9/10
Edy Edy   24.10.2019 u 21:13

FoX, ne valja to ništa. Nijedan taj remake neću da gledam od dizneja.

Samo pare da izvuku, ništa drugo. Originali su imali kvalitete. Ne uvijek, ali puno bolje sigurno nego te stvari. Nije mi jasno što su toliko posla uložili a ništa novo dobili nismo, mogli su novu priču napravit a ne te godine potrošit na ovo.

Forum početna