Srbija u buducnosti
Forum Politika Srbija

FoX FoX   24.07.2012 u 19:22

cranium, hahaha evo odgovor na tvoje pitanje....

Mrkonjić i Ilić dobiće priliku da ostvare snove: Svakom ministru po jedan koridor
Da bi ostvarila životne snove Milutina Mrkonjića i Velimira Ilića da grade koridore, buduća vlada Srbije imaće ministarstva saobraćaja i građevine koja će, po svemu sudeći, raditi isti posao.

Milutin Mrkonjić i Velimir Ilić: Od svađa do saradnje i nazad
Duplirano mesto u Nemanjinoj koštaće najviše građane, a prema rečima Nemanje Nenadića, takav slučaj preklapanja poslova zarad ličnih interesa još nije zabeležen. Prvobitno, Iliću je bilo namenjeno neko javno preduzeće ili kancelarija koja bi se bavila izgradnjom puteva, što lider NS nije prihvatio, već je od svojih koalicionih partnera tražio šta mu je obećano - ministarstvo.

svi politicari su najgori lopovi..
Cranium Cranium   24.07.2012 u 19:40

Znam za to, debilizam. Ali ima manje ministarstava nego prosla vlada. Vucic drzi i bezbednosne agencije i ministarstvo odbrane. Kabinet za KiM koji nije radio nista je prebacen u predsednicki kabinet, znaci usteda. Ova dva debila necu da komentarisem. Ali opet ja bi napravio bolji program.
DR_
Dr_Psycho  
 24.07.2012 u 19:42

Anarhija!
Cranium Cranium   24.07.2012 u 19:46

I videces za 20 dana kada se napravi vlada ko je i kako krao iz prosle vlade. Sutanovac ojadio vojsku i sada gradi milionske objekte po Vracaru, Djilas uvalio Beograd u dugove, a drzi pola medija. Trivanova sa muzem uzimala pare kako je stigla. Tadic iz budzeta uzimao pare za prijeme, promocije i sve ostalo.
FoX FoX   25.07.2012 u 00:33

Cranbery, I mislis da ce ovi biti bolji?
Vucic sef partije,glavni u tajnim sluzbama i jos ministar odbrane...puno brate...velika je to moc....
Cranium Cranium   25.07.2012 u 13:42

Kupi danas informer. 20kinti kosta. Zbog cega podrzavas Tadica? Nikad mi nece biti jasno. Ja ove ne podrzavam, ali mi je drago sto ce pohapsiti lopovcine i izdajnike.
buRek buRek   25.07.2012 u 15:24

bravo cran
Repp Repp   25.07.2012 u 19:38

Drago mi je da je Nikolic sada predsednik,tadica nikad nisam voleo zato sto je p**kica samo se izvinjavao,a sad se jos i rukuje sa tacijem!on nam otme kosovo i ovaj mu pruzi ruku,ja bi ga pljuno!!IZDAJNIK
Zvezdas Zvezdas   19.08.2012 u 15:32

cranium, na tvoju poruku : (28.06.2012 / 23:55) odgovor je, Za koga si ti za izdajice srpskog roda ili ili coveka od reci seselja
Cranium Cranium   20.08.2012 u 01:13

Ti to mene zaj**avas?

Forum početna