Srbija u buducnosti
Forum Politika Srbija

SRB
Srbenda  
 20.08.2012 u 04:39

SRS je jedina nasa opcija...samo masovna infiltracija i postaviti prave ljude tamo. Ne moze to doveka biti njegova privatna stranka. Nezadovoljstvo medju narodom raste i Srbija je veoma bliza kriticnoj masi koja je potrebna za promenu rezima...
NIK
niky  
 21.08.2012 u 03:57

Ova zemlja nema buducnost,propast
SRB
Srbenda  
 21.08.2012 u 15:35

niky (21.08.2012/01:57)
Ova zemlja nema buducnost,propast
Naprotiv! Dokle god postoje iskreni rodoljubi Srbija itekako ima svetlu buducnost. Oni namerno hoce da vas uvere da ste vec porazeni i da imaju potpunu kontrolu nad vama a ustvari se plase jer znaju da ce u jednom trenutku nacionalisti doci na vlast u odredjenim zemljama u Evropi...
Samo nam trebaju pravi ljudi spremni da se suprotstave internacionalnoj mafiji i nato krvolocima i njihovim slugama u bg i vecinski narod ce lako preci na nasu stranu kad uvide da smo sposobni za promene... A sta ce da misle o nama ako dozvolimo da nas stalno hapse i zaj**avaju kako ko stigne...?
FoX FoX   23.08.2012 u 00:38

Cranbery (25.07.2012/11:42)
Kupi danas informer. 20kinti kosta. Zbog cega podrzavas Tadica? Nikad mi nece biti jasno. Ja ove ne podrzavam, ali mi je drago sto ce pohapsiti lopovcine i izdajnike.
ne podrzavam ja ni jednog politicara...oni ce "pohapsiti lopovcine i izdajnike" a i oni sami su takvi,za 4god.ce neko drugi doci na vlast pa ce i oni pohapsiti prethodnike...i tako u krug ,dok narod ne ustane i ne kaze svoje...svi politicari su isti,stojim iza toga...i glupo je pljuvati predsednike,od njih malo toga zavisi...pitaju se mnogo veci ljudi ovde od predsednika,i to svi vi znate...predsednici su samo marionete....a ovi sto pljuju tadica ,pljuvace i nikolica za par godina...neka ,neka ce da svi izginemooo...
Cranium Cranium   23.08.2012 u 12:56

Neka su svi oni isti, ali ja i dalje tvrdim da su demokrate planski unistavale Srbiju! Ovi ce krasti, ali ce barem uraditi nesto dobro za Srbiju. vaseljenska.com/eko ... riju/
SRB
Srbenda  
 23.08.2012 u 20:28

youtube.com/watch?v ... jA8Z0

sat i po ali vredi pogledati...sve sto se desavalo u protekle 4 godine i sta nas jos ceka...
FoX FoX   04.09.2012 u 21:10

cran ako mislis da lopovi mogu da urade nesto bolje onda ok
e gledajte lopova kako se zbunio ...premijer srbije...youtube.com/watch?v ... edded
Cranium Cranium   05.09.2012 u 09:50

Nije on jedini koji odlucuje.
Niki Niki   10.11.2012 u 21:51

Daj Bože da se šta promeni!
**N-e-k-s** **N-e-k-s**   16.11.2012 u 11:25

nikad se ništa neće promenuti jer ima nas na planeti 7 milijardi sto zemlja ne može nahranini zato će biti ekološko čišćenje ljudi svuda što će to naša politika uraditi. Bolje će biti kad nas bude manje a to će biti kad naša deca budu imali unučiće svi oni kradu ...da ne kradu sve cene bi bile pristupačne za svakoga da može skromno da žiwi kao za wreme Milosevica mozda neko pamti kakwe su cene bile ja se secam kao klinac i dobro se žiwelo ...tehnologija je napredovala u swemu pa čak i u politici

Forum početna