Nove Serije
Forum Zabava Serije

Edy Edy   25.09.2016 u 18:58

Designated Survivor - Epizoda 1 - Fenomenalno! Drama do bola, drži te napetim i čekaš iz minute u minutu kako će ko reagovati.
atom atom   03.10.2016 u 11:54

Freakish
m.youtube.com/watch?v= ... uPaPc

U subotu su došli učenici koji su pod kaznom. Odjednom se čuje sirena koja signalizira da je u toku kontaminacija i da je potrebna evakuacija. To nije ništa neobično za grad koji ima veliku fabriku hemijskih proizvoda. Dvadeset studenata i trener kreću u školsko sklonište i tamo će ostati dok se ne završi vežba... Samo što to nije bila vežba. Sirene su prestale da se oglašavaju i učenici se vraćaju u školu. Sačekalo ih je neprijatno iznenađenje: ceo grad se pretvorio u prah. Nema znakova života van škole. Ali to nije sve... Oni koji nisu bili u skloništu, zaraženi su nečim.

Žanr: horor
Kanal: Hulu
Premijera: 10. 10. 2016
atom atom   10.10.2016 u 13:42

Beyond

Serija prati mladića Holdena,koji se nakon 12 godina budi iz duboke kome i koji otkriva nove sposobnosti,koje mu donose susrete sa natprirodnim pojavama.

Žanr: Misterija,Sci-fi,Horor
Premijera: Januar 2017
m.youtube.com/watch?v= ... nJvf0
atom atom   11.10.2016 u 15:49

Emerald City
Priložena slika:

NBC serija je mračna verzija "Čarobnjaka iz Oz-a".
Nakon što ih uhvati vrtlog stravičnog tornada,dvadesetogodišnja Dorothy Gale i policijski pas K9,bivaju premšteni u drugi svet,koji je dosta drugačiji od našeg,u kome vladaju crnna magija,ratnici,krvoločne zveri koje su noćnaa mora za svakog ko zaluta u taj svet.

Žanr:Fantasy,Horror
Kanal: NBC
Premijera: 09.01.2017
atom atom   29.11.2016 u 12:13

Roadside Picnic

Televizijska kuća WGN America koja je poznata po seriji "Outsiders",pravi seriju "Piknik pored puta" u saradnji sa Sony Pictures Television.
Reč je o sci-fi seriji,baziranoj na romanu ruskih autora Arkady i Boris Strugatsky.Radnja serije je sledeća.Nakon što su vanzemaljci došli i uništili zemlju,ostavili su za sobom šest zona,u kojima se događaju jako čudne stvari koje ljudi ne razumeju.Seriju režira Alan Taylor(Terminator:Genisys,Game of thrones).Na imdb imate slike sa snimanja

m.imdb.com/title/tt5024734/
atom atom   10.01.2017 u 11:40

Extinct

Extinct je nadolazeća post apokaliptična serija koja počinje na proleće 2017.

400 godina u budućnosti ljudska rasa je izumrla.Nepoznata vanzemaljska rasa koja je uništila ljudsku rasu sada pomoću naše dnk kreira grupu ljudi koju će poslati na uništenu zemlju u vidu eksperimenta.

Slike sa snimanja izgledaju zanimljivo: imdb.com/title/tt5926494/
atom atom   12.02.2017 u 15:27

The Passage

FOX je naručio pilot epizodu za post apokaliptičnu seriju "Prolaz" baziranu na romanu Džastina Kronina.

Proizvod zastrašujućeg vojnog eksperimenta greškom dospeva van zidina strogo nadzirane ustanove vlade SAD.

Nakon noći u kojoj vladaju haos i krvoproliće osvanuće dan koji će zauvek izmeniti lice planete. Malobrojni preživeli osuđeni su nadugu borbu i budućnost u kojoj vladastrah –od mraka, od smrti, od još gore sudbine.

Nakon što se civilizacija u trenu sunovrati i ponovo nastupi doba predatora i plena, dvoje ljudi otpočinje potragu za utočištem – Bred Volgast, agent FBI-ja koji je progonjen onim što je činio na dužnosti, i šestogodišnje siroče Ejmi Harper Belafonte, odbegla iz naučne ustanove iz koje je poteklo apokaliptično zlo. Odlučan da je zaštiti od užasakoje su u svet pustili njeni tamničari, pomoći će joj da otpočne odiseju u kojoj će Ejmi morati da okonča ono što nikada nije smelo da se desi.
atom atom   16.02.2017 u 13:34

Making History

Žanr: Comedy,Sci fi

Premijera: 4.mart 2017 FOX Tv

Serija prati profesora koji je stvorio uređaj pmpću kojeg može da se vati u prošlost i menja tok istorije,zajedno sa svojim učenikom.

youtube.com/watch?v ... qCkr0
FoX FoX   06.03.2017 u 23:20

Time After Time

Žanr : Drama,Sci-Fi

Premijera : 5 Mart 2017 ABC

Opis : “Time After Time” je serija koja se temelji na istoimenom romanu i filmu iz 1979. godine.
Radnja se odvija oko H.G. Wellsa (Freddie Stroma) famoznog pisca naučne fantastike koji se pomoću vremenske mašine transportovao na Manhattan u današnje vreme.
Misija mu je da pronađe Johna Stevensona (Josh Bowman) iliti Jacka Rasparača koji je zapravo bio njegov najbolji prijatelj pre nego je saznao za tu mučnu činjenicu. Ukratko reč je o ultimativnoj priči dobra i zla s putovanjem kroz vreme i začinjenom s dozom humora.
FoX FoX   09.07.2017 u 04:23

Odgledao sam 2epizode The Mist (2017) .

Očekivao sam više...nisam neki ljubitelj ovog filma ali je po meni film bolje odradjen nego serija.
Mada... 2epizode sam odgledao tako da ne mogu još da sudim ali je stvarno bolno gledati ovo

Loš izbor glumaca,njanjava radnja i predvidljiv ishod...druga epizoda je posebno razočarala..

Daću seriji šansu kao što sam dao i seriji Under the dome,koja je isto radjena po Stephen King-ovoj noveli...isto veliko razočaranje..ali odgledao sam je do kraja...kad sam budala

Forum početna