Nove Serije
Forum Zabava Serije

atom atom   21.03.2018 u 16:14

Lost in Space

Lost in Space nas vodi 30 godina u budućnost, kada su stotine porodica (uključujući i Robinsonove) odlučile da se upuste u istraživanje i kolonizaciju naseljivog svemira. Međutim, nešto naglo izbaci Robinsonove sa kursa, ostavljajući ih "nasukane" na nepoznatoj, opasnoj planeti.Premijera 13.04.2018

FoX FoX   09.09.2018 u 22:59

The Purge (2018 - )

The Purge, serija?

"Pratimo četiri naizgled nepovezane priče ljudi koji izlaze uveče i proživljavaju Pročišćenje.", rekao je izvršni producent serije i tvorac franšize James DeMonaco. "Deset sati u televizijskom formatu dozvoljava nam prisećanja van sveta Pročišćenja, prisećanja na normalan život, na normalne dane ove Amerike budućnosti. Imamo priliku videti ko su ovi ljudi kada nije noć Pročišćenja i možemo videti događaje koji su ih doveli tamo gde jesu na određenu noć Pročišćenja koju pratimo."

DeMonaco je takođe dodao kako televizijski format dozvoljava da se malo pomnije istraži pitanje zašto bi se iko okrenuo nasilju u toj jednoj noći i zašto bi se odlučio na nož ili pištolj da reši problem.

Malo su preterali sa bizarnošću al jbg.
Edy Edy   10.09.2018 u 20:23

atom, Kako ti se svidja The Crossing? Ja sam pogledao malo ali nezz.. nije mi nešto legla mnogo
Edy Edy   10.09.2018 u 20:23

FoX, Horor? No thank you...
atom atom   10.09.2018 u 22:21

Edy (10.09.2018/18:23)
atom, Kako ti se svidja The Crossing? Ja sam pogledao malo ali nezz.. nije mi nešto legla mnogo
Svidela mi se prva epizoda,druga mi je bila drastično lošija pa sam batalio.
Edy Edy   10.09.2018 u 22:23

atom, Isti fazon i u mene, ideja je dobra, ali plot sam nije baš nakon toga.
atom atom   10.09.2018 u 22:25

Edy (10.09.2018/20:23)
atom, Isti fazon i u mene, ideja je dobra, ali plot sam nije baš nakon toga.
Da.Podeseća me na seriju The 4400,slična je tematika.
atom atom   15.09.2018 u 14:37

Chilling Adventures of Sabrina

Zanr: Horror,Drama,Fantasy

Opis: Sabrina, mala veštica (Sabrina The Teenage Witch) je bila hit serija devedesetih. S prikazivanjem je počela 1996. godine, te je potrajala čak sedam sezona. Da će serija dobiti remake pod naslovom Chilling Adventures of Sabrina znamo već neko vreme, kao i to da će radnja i sama Sabrina biti mračnije i sablasnije, čemu prvi trailer govori u prilog.

Serija prati Sabrinu,devojku koja je vestica,i koja je uronila u svet okultizma i magije.Serija nece biti kao originalna iz 1996,vec ce biti dosta mracnija po uzoru na kultne horor filmove Rosemary's Baby i The Exorcist.
Edy Edy   16.09.2018 u 13:44

atom, a daaaj, remake u horor? Sabrina je za mene dječija serija, comedy cartoon, ili ona jedna family dizney serija, a ne ovo. Mislim stvarno, Sabrina i horor?

Šta im je pa samo pucaju nakve horore i mind-bending stvari. Mislim Batman vs Superman, Venom i sl. ovamo pod Marvel i DC stvarima, sve nešto mračno, a ovamo ili zombiji, ili nakvi ukleti duhovi. Nigdje comedy/triler za scifi žanr. Stvarno.
Edy Edy   16.09.2018 u 14:06

Impulse (2018– )

Ok serija, moglo je gore, ima zanimljivu tematiku, tipa film "The Jumper" ali u obliku serije. Iskreno, nisu mu likovi nešto, nije sad gluma loša, ali nakvi nesimpatični likovi. Serija je puštena na Youtube Premium, ne na TVu, pa ima čini mi se nakav osrednji budžet. Efekti su okej, ali previše je priče o ženskoj, i njenom mentalitetu i problemima a manje činjenici da može da se pojavi sa mjesta na mjesto. Nije mi fazon da nema kontrole nad moćima, i nije mi baš legla drama.

Ocjena: 6/10

Forum početna