Nove Serije
Forum Zabava Serije

Cranium Cranium   22.03.2019 u 17:47

PARTYzan (22.03.2019/13:58)
Na RTS-u se pored 4. sezone serije The Affair (višestruki dobitnik Zlatnog globusa) emituje i domaća tinejĐerska serija Moja generacija Z. Na domaću k
Nisam gledao, ali znam na koju je foru. j**iga, neka artmedija mi se javlja. Neko sponzorstvo u zamenu za uloge. Neka privatna skola sigurno.
atom atom   22.03.2019 u 19:17

PARTYzan (22.03.2019/13:58)
Na RTS-u se pored 4. sezone serije The Affair (višestruki dobitnik Zlatnog globusa) emituje i domaća tinejĐerska serija Moja generacija Z. Na domaću k
Gledate pogrešne serije,zato vam je sve naše loše i sumnjate na neke "mađije" Što ne uzmete da gledate ono što valja umesto što gubite vreme na gluposti? Na primer serije "Senke nad Balkanom" ,"Besa",i evo sada ova nova "Državni Službenik",koja kreće u nedelju mislim da će biti ok.
PARTYzan PARTYzan   22.03.2019 u 19:29

ne znam odakle ti ideja da je gledam, pa valjda bih je pohvalio a ne kudio da je pratim zakačio sam dovoljno u više navrata da bih doneo onakav zaključak. Teško da postoji domaća serija uključujući i pomenute koju nisam zakačio ali su mi toliko loše da im ne bih dao prostora čak ni u vidu negativnog komentara. Nemam predrasude, naprotiv, dajem šansu neutešno se nadajući da će neka da mi zaokupi pažnju. Ali razumem da se nekima sviđaju, ne bi se snimale da se ne gledaju
FoX FoX   23.11.2019 u 23:56

Marianne (2019)

*netflix

Opis: Emma, poznata spisateljica horora, piše knjige na osnovu svojih košmara o veštici Marianne koja ju proganjaju od detinjstva...

Nema lošu ocenu na imdb (7.5 za sad). Nije baš plot koji me nešto preterano interesuje ali pogledaću da vidim na šta liči.
Edy Edy   02.12.2019 u 01:51

Another Life. Serija o vanzemaljcima, putovanju kroz svemir i mnogo drugog... Užas je. Dajem joj 2/10 nakon 4 epizoda.
Edy Edy   03.12.2019 u 00:52

Počeo sam gledati seriju The Order. Predobar je. Na osnovu prve 4 epizoda dajem 8.5/9
Edy Edy   04.12.2019 u 15:35

Pregledao sam čitavu prvu sezonu serije The Order .

Zadnja epizoda me je malo razočarala, odnosno zadnje dvije. Inače, na kraju krajeva ne sviđa mi se glavna glumica, odnosno njen lik. Gluma je dobra od njene strane, ali lik koji glumi mi nije legao nikako.

Morat ću dati manju ocjenu na kraju krajeva, za čitavu seriju 8/10. Više na 7, ali s obzirom da ne mogu naći dobar fantasy/scifi ovih dana da valja, ovo je itekako dobro u odnosu na druge ove godine što sam gledao.

Preporuka, za one koje vole fantasy i magiju. Ima i fine komedije i pomalo angst/horora. Pa uživajte.
atom atom   06.12.2019 u 17:15

Nove domaće serije za 2020.

Močvara(2020-)

Tycoon(2020-)

Klan(2020-)
atom atom   21.02.2020 u 09:11

Tajkun,nova domaća serija već od marta.

atom atom   25.02.2020 u 21:33

Zlatno doba srpskih serija! FireFly produkcija snima čak 7 serija!

Domaći serijski program postaće bogatiji za čak 7 domaćih serija,od kojih je već nekoliko zapalo za oko Američkim producentskom kućama.

Relativno nova,produkcijska kuća FireFly nalazi se nadomak Beograda,a kako pišu domaći mediji,država će uložiti čak 7 miliona evra za izgradnju ogromnog studija u kojem će se snimati predstojeći projekti.

Ovo su su 7 serija koje će izaći ove godine(neke od njih su još u fazi produkcije)

1.Tajkun
Opis: Od 16 marta,na RTS i SuperstarTV stiže napeti triler o Beogradskom moćnom biznismenu,glavnu ulogu tumači Dragan Bjelogrlić.

2.Klan
Opis: Ove jeseni,na SuperstarTV,stiže akciona drama furioznog ritma o dva sitna prevaranta koji sticajem okolnosti dospeju na sam vrh Beogradskog podzemlja.

3.Močvara
Opis: Noar triler,o policijskom inspektoru sa mračnim tajnama,koji pokušava da uhvati serijskog ubicu.

4.Besnilo
Opis: Po romanu Borislava Pekića izdatom 1983 godine,stiže horor sci fi serija o epidemiji virusa koji brzinom metka pogađa londonski aerodrom,i širi se neverovatnom brzinom jer ni jedna vakcina ne deluje.

5.Crna svadba
Opis: Misterija o bizarnim ritualima širom Srbije.

6.Fatal Ally
Opis: Špijunska serija po romanu bivšeg novinara BBC-a Tima Sebastijana.

7.Konstantinovo Raskršće
Opis: Po romanu Dejana Stoiljkovića,serija se odigrava u poslednjim danima drugog svetskog rata u Nišu. Vampiri,okultisti,Arijevci i jo mnogo toga nad očekuje u ovoj napetoj priči.

Forum početna