Nove Serije
Forum Zabava Serije

atom atom   24.01.2019 u 09:09

Netflix,Korejci,zombiji,antičko vreme Ovo se gleda! Počinje 25.01.2019

PARTYzan PARTYzan   25.01.2019 u 03:20

Mislim da bi mi se svidela serija The Kominsky Method, čini mi se da je humor po mom ukusu
atom atom   04.02.2019 u 10:17

Kultna horor/sci fi serija "Zona Sumraka" dobija treći remake.
PARTYzan PARTYzan   04.02.2019 u 19:04

Ja sam voleo da gledam i one crno-bele i obojene epizode najupačatljivije koje pamtim su sa lutkama u robnoj kući i poslednjim čovekom na planeti
Edy Edy   05.02.2019 u 02:28

Sad sam čitao o seriji Russian Doll. Riječ je o time loopu, kao Groundhog day. Ima već 8+ ocjenu na imdb i odlične kritike. Vrijedi pogledati ako gledate stvari o putovanju kroz vrijeme.
atom atom   19.03.2019 u 13:06

Nertflix-ova verzija The Walking Dead nadam se da će biti bolja od originalne.

Edy Edy   19.03.2019 u 22:35

@Fox @atom ste pogledali ovu Russian Doll Valja li šta? Ja zaboravio na ovo, morat će pogledat ovih dana.
FoX FoX   20.03.2019 u 02:57

Uuu ovo se gleda, atomski
Cenim da će prva sezona biti bolja od prve TWD sezone. Videćemo.

Edy, prvi put čujem. Odgledao sad pola trejlera..pa i ovo izgleda zanimljivo. Pogledaćemo
@edy spojler pogledaj nakon što batališ seriju
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

Inače, Kingdom sam odgledao prve tri epizode. Nije loša, ali meni smor da gledam te serije snimljene pre xx veka... Možda jednom završim sa prvom sezonom.
atom atom   20.03.2019 u 16:48

Državni Službenik
Žanr: Triler,Akcija
Kanal: SuperstarTV(mts)

Opis: Uzbudljivi špijunski triler,koji vas vodi u svet domaćih i stranih obaveštajnih službi. Prva srpska špijunska serija! Od 24.marta.

PARTYzan PARTYzan   22.03.2019 u 14:58

Na RTS-u se pored 4. sezone serije The Affair (višestruki dobitnik Zlatnog globusa) emituje i domaća tinejĐerska serija Moja generacija Z. Na domaću kinematografiju kao i serijsku produkciju kao da su otkad bačene mađije Teško je a ne zapitati se pa zar je problem barem naći one koji znaju da glume, pa i dramska sekcija škole ima talentovane ali valjda nmg da dođu na red od "maminih i tatinih sinova i ćeri". Ili barem naći lepe likuše Barem kod nas je moguće s povezom preko očiju naći handsome chick. Izgleda da autori serije misle da je dovoljno da iz ustIJU protagonista naviru "tebra, brate" i serija će se primiti. E sad što tim likovima "tebra" čuči kao piletu sise, manje - više.

I dan danas se oduševim mnogim američkim teen filmovima, i u imbecilizmu se može biti uspešan. Od teen serija mi prvo padnu na pamet The Glee (by Ryan Murphy, American Horror Story), kultni španski Internat.
Serija Moja generacija Z se pretpostavljam sviđa dobrom broju osnovaca. a od srednjoškolaca, samo onima koji bi valjda po svaku cenu da budu cool ali eto, nešto im se baš i ne da
Nije sve toliko crno, ima pojedinih momenata gde ispliva nešto duhovito, kreativno, tu je i Kaja Žutić. U suštini, jedina dobra stvar kod ove serije je zamisao.

Forum početna