Eminem (M&M)
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   19.12.2017 u 23:30

NeSuS (19.12.2017/22:25)
Hm pa vrv mi se nije svidela, ili moj burazer nije skinuo...
I sto pise [NEW OFFICIAL]
Moracu sa kompa da prebacim
Kako ti se nije svidela kad je ista kao i ova. Ma to sto pise new official okaci macku o rep.
NeSuS NeSuS   04.09.2018 u 07:43

Pojavio se neki MGK machine gun kelly, prvi put cujem za lika i vidim napravio neki diss na eminema.. Meni je ovo presmesno sto sam cuo... Bolje da se nada da mu Eminem ne odgovori na to, mada posto spominje Kim i Hailie, ne verujem da ce proci bez odgovora na to
NeSuS NeSuS   04.09.2018 u 07:43

kaze you are a rap god and im a rap devil
Cranium Cranium   04.09.2018 u 09:50

NeSuS (04.09.2018/05:43)
Pojavio se neki MGK machine gun kelly, prvi put cujem za lika i vidim napravio neki diss na eminema.. Meni je ovo presmesno sto sam cuo... Bolje da se
Machine Gun Kelly ti je lik koji se sada probija, tjst vec je fejlovao u probijanju.
Jer je jedina pesma koja mu je bila uspesna na top listama snimljena pre 2 godine. Uglavnom je lik guest artist za ove mlade pop pevacice i trap grupice i izvodjace.

Slaba vajda od njega.

A ono, on je na twitteru pre par godina komentarisao izgled Hejli koja je iz devojcice izrasla u lepu ribu. Doduse, ogradio se i pokazao postovanje prema njoj ali Eminem ne zaboravlja. Kako kruze carsijske price, Em je potegao veze i zabranio svojoj radio stanici shade45 da pusta pesme ovog repera. I svojoj stanici ali i mnogim drugim stanicama. Realno, eminem je ispao supak. Kake veze ima, nije nista ruzno rekao lik.

Evo sad ga je Em pecnuo na ovom novom albumu zbog toga. I ne samo njega, potkacio je i Drejka zbog "ghostwrite-ovanja" , E toooo bi bio okrsaj.

Onda je MGK izbacio celu diss pesmu i skinuo rukavice, izdacio sve sto ima. E sad se ceka hoce li Em izbaciti celu diss pesmu. Verujem da hoce.

Mada licno mislim da oni nemaju sta da traze u bifu sa Emom. Ubice ih kao zvecke.
NeSuS NeSuS   04.09.2018 u 16:22

Iskreno ne treba se zaj**avati sa emovim dissovima hahah
Tommy Tommy   05.09.2018 u 13:26

poslusao juce kamikaza album. kako kida.
Cranium Cranium   15.09.2018 u 00:10

Odgovor stigao....pa ono...postedeo ga je blamiranja. Eeee moj MGK, hteo slavu preko tudjih ledja. Nije ga nagazio ni 10% od onoga kako ume, a vec ga dobio.
PARTYzan PARTYzan   15.09.2018 u 23:26

Baš mi se sviđaju oba aktuelna singla The Ringer i Lucky You a ne bi me čudilo da se mnogim Eminemovim fanovima i ne dojme baš
Cranium Cranium   16.09.2018 u 11:23

PARTYzan (15.09.2018/21:26)
Baš mi se sviđaju oba aktuelna singla The Ringer i Lucky You a ne bi me čudilo da se mnogim Eminemovim fanovima i ne dojme baš
Nije The Ringer brate, Fall je prvi singl. Još se ja premišljam u glavi, da li je izbacio The Ringer???? Jer mi se svidela pesma do jaja. Kojim fanovima?? Mladjim verovatno ne, nama penzosima se itekako svidjaju. Još produkciju da vrati pravim ljudima i to je to.
Cranium Cranium   16.09.2018 u 11:34

45 miliona pregleda za malo jače od 24 sata. Još kada se uzme u obzir da nije video nego official audio...nije loše nije loše. Eeeee moj MGK. Gledao sam pre par dana seriju intervjua koje je Em kačio na svoj kanal, u svrhu promocije albuma. Ooozbiljno se dvoumio da li da dissuje MGK jer ono, ne želi da od njega napravi velikog repera, a ne želi ni da ga iskulira. Ali evo, ipak je odlučio da ga pecne malo. Mada ono, ovo Eminem radi ceo život. Betlovao je sa drugim reperima još kao klinja. Ne možeš ga nadj**ati tako lako. Baaaš moraš da si liričar pa da uspeš da ga poljuljaš. A na stranu to što Eminem dosad nije imao neku ozbiljniju konkurenciju koja bi se našla naspram njega u dissovanju. Jedino je Ja Rule bio krem de la krem, moram da jednom sednem i napravim update teme. Zaključak, niko iole ozbiljan i jak reper neće krenuti na Eminema. Ali bih voleo da vidim npr. Drejka da krene na Ema. Njih dvojica mislim da ne gotive jedan drugog ali se poštuju. Može da se desi...

Forum početna