Eminem (M&M)
Forum Zabava Muzika

NeSuS NeSuS   17.12.2017 u 16:23

Like home nije lose sve do refrena koji mi se bas i ne svidja
Heat, tu i tamo, ofc nisam odusevljen, sto kaze moj brat beat je kao neka rok pesma..
Untouchable hmm, opet neki rok beat jbm ti.. Ne znam sta je ovo, ko oni bajkeri buraz, razocarenje

Matre fzn neke su kao rok, a negde su onako mrtve jedva se i cuju..

Sto se tice bad husband refren je zesci shit...
Walk on water nemam reci ...
NeSuS NeSuS   17.12.2017 u 16:32

Frameed ima takoo do jajaaa matruuu, ova pesma je vec super, mnogo mi se svidja, i refren je super kad se izdere fraaaaameeed
Uf matra mi se mnogo svidjaaaa

Castle, hm, tu i tamo takodje nije lose, moze da prodje
U nekim pesmama dzabe sto je tekst do jaja kad je pesma mrtva ili kao rok..

Podseca me malo na ove nove crne repere
Believe takodje nije nesto, samo mi refren onk malo okej
Nowhere fast ima dobar beat, moram priznati i ova je dobra
Offended tu i tamo takodje

Pff gotovo.. Najbolji utisak su ostavile Framed i In your head
Cranium Cranium   17.12.2017 u 17:52

Sve mi je jasno kad vidim da si 2002. godiste. Ako ne znas engleski, dzaba slusas. Novi Eminem se bazira na jakim rimama, multijima, metaforama itd. Liricki je jak ko crna zemlja. E sad, matre jesu drugacije od nekadasnjih jer ih ne radi ista ekipa, ali eminem vredi vise od matri. Ovo je lektira. Ti si izabrao 2 pesme na osnovu matri, ostalo ti sranje. Meni se ne svidjaju samo 2 pesme. Ostalo mi je wow. Skroz sam odusevljen albumom. Castle ti nije nesto???? Brate jesi realan?
NeSuS NeSuS   18.12.2017 u 00:13

Ne brini se znam ja engleski, dobio sam dve godine ucenja engleskog kursa sa dzabe jer predobro znam..
A znam skoro sve njegove stare pesme i ono bas mi se i ne svidja novi em, priznajem, dobri su tekstovi al ono kad naviknes na onog eminema prosto ti nije isto
Sto se tice godista, znam ja mnogo vise nego sto bih trebao.
Cranium Cranium   18.12.2017 u 00:52

NeSuS (17.12.2017/23:13)
Ne brini se znam ja engleski, dobio sam dve godine ucenja engleskog kursa sa dzabe jer predobro znam..
A znam skoro sve njegove stare pesme i ono bas
Pa to i jeste problem, sto si sve odjednom cuo i slusao. Ne bas sve odjednom ali recimo da si krenuo od Recovery da ga slusas. Ja sam maltene rastao uz njega i sve njegove faze. Od prvog albuma gde sam ja imao 9 godina do sada. Ono jes da skoro pojma nisam imao sta prica do 2002 kad sam uhvatio konce sa engleskim, ali gustirao sam i gustirao njegovu muziku. Jedan album slusas dok ne izadje novi, pa taj novi slusas do sledeceg i tako dalje. I zato sam ja fan do groba bukvalno. Uvek cu slusati nove stvari sa uzivanjem. Ti sa druge strane nisi imao tu srecu da odrastas uz tu muziku jer si mladji. Sustina je da razlicito shvatamo njegovu muziku. Meni su sve njegove faze dolazile skoro neprimetno, tebi su drasticne. Ne znam da li me kapiras. PS....Nije to isto kao stari Em jer je covek ozbiljan sada. Ima 45 godina jbt. Ne repuje mu se o pecurkama i pilulama. Ima ozbiljnije stvari na umu i zeli da prenese poruku. Ali na zadnje 3 recimo ja sam bukvalno osetio "the eminem show" i "when im gone" momenat. Tako da ima jos onog starog u njemu. Samo sto je 2017 godina, i rep se promenio. On zeli da unapredi sebe liricki. Cak je i jaci doooosta nego tada. Samo je tada tematika bila zabava. Sada je surenje smrtnika.
NeSuS NeSuS   18.12.2017 u 09:36

Nisam poceo od recovery-a, prvu pesmu koju sam cuo bila je the real slim shady jos kad sam bio mali i bas je provlacio dok nisam poceo da ucim engleski i onda su krenule ostale pesme a to su ugl one stare pesme..
Cranium Cranium   18.12.2017 u 10:18

NeSuS (18.12.2017/08:36)
Nisam poceo od recovery-a, prvu pesmu koju sam cuo bila je the real slim shady jos kad sam bio mali i bas je provlacio dok nisam poceo da ucim englesk
To je mogla da bude 2007-2008 , a do tada je on vec bio u ilegali. Eeeee steta sto nisi stariji. Iskakao je iz frizidera bukvalno.
NeSuS NeSuS   18.12.2017 u 22:45

Cranium (18.12.2017/09:18)
To je mogla da bude 2007-2008 , a do tada je on vec bio u ilegali. Eeeee steta sto nisi stariji. Iskakao je iz frizidera bukvalno.
Mogu ti reci, sad sam citao tekstove, odusevljen
NeSuS NeSuS   19.12.2017 u 00:01

Cran, jesi skinuo original pesme?
Cranium Cranium   19.12.2017 u 11:25

NeSuS (18.12.2017/21:45)
Mogu ti reci, sad sam citao tekstove, odusevljen
Tekstove cega? Revival??? Kazem ti da je liricki jaci nego ikad. Samo sto meni ipak vise lezi opustena varijanta sa sprdanjem.

Ono je bio urnebes.

Kako mislis skinuo original pesme? To kad skines sa neta, to nije original brate. Planiram da kupim disk kad izadje kod nas, a do tada, nasao sam neki cd rip , lossless kao, mada kada vidim postavke, ono nije lossless. Ali radi posao.

Forum početna