Koje serije(u) trenutno pratite?
Forum Zabava Serije

Welicak94 Welicak94   27.05.2017 u 19:01

Wtf i nijednu nisi zavrsio?
twistex twistex   27.05.2017 u 20:26

tako je a neke serije koje vaze za ekstra nisam pogledao ni sekund..npr game of thrones i breaking bad
Cranium Cranium   28.05.2017 u 00:34

twistex (27.05.2017/18:26)
tako je a neke serije koje vaze za ekstra nisam pogledao ni sekund..npr game of thrones i breaking bad
Isto kao i ja.
FoX FoX   28.05.2017 u 00:49

Niste vi za serije očigledno ;-)
Seriji treba dati šansu,2,3epizode je sasvim dovoljno da bi neko mogao da donese zaključak da li serija valja ili ne.Teško se može na osnovu pilot epizode ili 10min doneti zaključak
Cranium Cranium   28.05.2017 u 02:43

FoX (27.05.2017/22:49)
Niste vi za serije očigledno ;-)
Seriji treba dati šansu,2,3epizode je sasvim dovoljno da bi neko mogao da donese zaključak da li serija valja ili ne
Pa nisam ni rekao da gledam po jednu epku. Under The Dome, Revolution, 100, 12 monkeys, Outcast itd itd. Svim tim serijama sam dao fore par epizoda. I nisu mi se svidele. Breaking bad me mrzi da gledam sada, kad sam u tolikom zaostatku. Game of thrones mi se ni ne gleda. Znam na koju je foru serija i ne privlači me.
FoX FoX   28.05.2017 u 05:11

Sve te serije osim Outcast-a nisam gledao
Outcast realno i nije nešto ali je gledam jer me baš zanima završetak(upecao sam se )
Revolution sam gledao,pilot epizodu i nije mi se svidela..kasnije sam pogledao par trailera i ne svidja mi se smer u kom ide serija..

Ma kakav zaostatak gledaj brt Breaking bad,serija je kraljevska..
Spin-off Better call saul je takodje carski odradjen ali serija je teška drama tako da nije za svakoga..

Ja isto nemam želju da gledam Game of thrones...zmajevi,ratovi,borba za tron,sapunjara..pff ali možda jednog dana odgledam pilot epizodu..
FoX FoX   20.06.2017 u 19:24

13 Reasons Why

Jedva sam odgledao prvih par epizoda...nije mi bila zanimljiva cela ta priča i hteo sam da batalim seriju ali pošto nisam tip koji batali serije,pružio sam joj šansu..i evo uskoro završavam sa prvom sezonom..i šta znam..nije loša serija..

Edit : Odgledao sam celu prvu sezonu.Biće i druge sezone sledeće godine.
Dobra je serijaaaa Kome se gleda tinejdž drama/misterija ,preporučujem
Gendza Gendza   27.06.2017 u 13:42

vikings sve 4 sezone sam odgledao
PARTYzan PARTYzan   18.07.2017 u 01:20

Kuća od karata (House Of Cards), 5. sezona
Leto baš i nije naj period za praćenje nove sezone ali tako ispalo, HRT počeo da je prikazuje odmah nakon američke premijere. Serija i dalje drži tempo, iako je glavni producent otišao ali David Fincher kao i cela glumačka postava nepromenjeni. Za moj ukus je 2 much što od 4. sezone ima izraženu spoljno-političku notu (Sirija, wtf!?) ali Neve Campbell je osveženje
twistex twistex   05.08.2017 u 14:04

Zavrsio quantico drugu sezonu..izgubili se totalno..a bilo je potencijala za zabvnu misteriju..vidim sve odreda kritike na imdb su lose..sledece Izombie sezona tri..onda taman da se presaltujem na dark matter sezona tri..i u medjuvremenu se malo pomacinjem sa streberima..stigoh do dela kad je Hauard u svemiru..

Forum početna