Torrent
Forum Tehnologija Internet

ICE
IcE  
 12.11.2016 u 18:34

majke mi selim se u Srbiju ,j**o ja sve svoje ako ne
ICE
IcE  
 12.11.2016 u 18:43

i sad bas citam ovaj clanak o piratu iz lepe nase hahahahahaha tip je moj komsija (skoro) vlasnik filmovite ,j**o ga onaj komu napravi onako rdzav sajt . posto na balkanu vlada pravilo "tupo-glupo-nepismeno" vecina trazi sajtove koji imaju filmove sa titlovima na nasem tako da uskoro ti nepismeni vise nece gledat online filmove hahahhahahaa jer ce pogase sve domace sajtove kao sto ima onaj bosanac jedan od popularnijih sajtova sa filmovima . ja sam vise za backup sajtove,jes da su mi ugasili putlocker al opet vlasnik xmovies8 ima 6-7 istih sajtova na razlicitim domenima pa se samo saltam ako kojeg ugase
Welicak94 Welicak94   12.11.2016 u 19:00

FoX (12.11.2016/17:28)
hahah kran pa mislim da imaju neki filter sajtova,i ubace u taj filter poznate "piratske" sajtove i samo se upali lampica kad neko poseti neki "pirats
Za strim je najlakse prepoznati. YT i svi ostali sajtovi koji imaju uslugu strimovanja klipova imaju automatske sisteme za prepoznavanje sadrzaja pod autorskim pravima.
E sad, Zip arhive msm da ce teze provaliti... mada ko zna, naci ce se neki genijalni programer koji ce i zip arhive skenirati kao i fajlove unutar njih
Zvezdas Zvezdas   12.11.2016 u 20:35

a retko koga hapse,ako rezu CD i to preprodaju sigurno da je zabranjeno,znam da ima takvih,narezu ti filmove na CD i krisom na ulici preprodaju...a ne verujem da ce suzbiti sve sto moze...pff puno je komplikovano
ICE
IcE  
 12.11.2016 u 21:42

u 2016-toj jos rezu cd-ove ? u kojem veku to zive 19-tom ? j**o te sta ti je primer zaostalosti
Welicak94 Welicak94   13.11.2016 u 01:12

@Zvezdas , nije uopste komplikovano. Da hoce, cas bi oni sve pohapsili. Ali traze one vaznije ljude, kao sto je na primer bio vlasnik Kickass-a... Trebaju im velike ribe. Verovatno kada njih skembaju, onda ce doci i kod nas, kao sto su zapoceli od vlasnika Filmovite. Pazi samo koliko nasih sajtova koja krse autorska prava: Filmovizija, Na vidiku, Vojvodina Net (mada svi oni kradu Zmajevu Kuglu Super od mene haha ) ... Tako da... Sta bre da pricam, YIFY-ja, najboljeg ikad rippera za filmove na torrentu, ugasili. I dalje ne mogu da se naviknem bez Kickass-a i YIFY-ja
Kada su ugasili Piratebay, meni bilo svejedno, eh, sad vidim kako je bilo fanovima PB-a
(P.S. ja sam se bazirao one koji drze sajtove koja imaju sadrzaj pod autorskim pravima, ne na ove koji rezu i prodaju na ulici, da ne bude zabune)
Cranium Cranium   13.11.2016 u 01:19

Welicko koje nas? Ja sam deo miliona srba koji "ilegalno" gledaju i skidaju muziku, filmove itd. TIIIII SI TAJ KOJI ILEGALNO POSTAVLJA EPIZODE ZMAJEVE KUGLE, i tako šteti ugledu ove zemlje u svetu. Ahahahahahaha. Šalim se, ko im j**e mater samo cepaj.

PS...Imaš li plan ako zagusti?
Welicak94 Welicak94   13.11.2016 u 03:08

Cranium, Pa "nas" msm na one sajtove koje sam nabrojao, a dok njih ne ugase, ja nemam brige Al ako zagusti, huh... pa jbg, tvorza jedno 3-4-5 godina haahahha

I zamisli ja kao u tvorza:
- Brate zbog cega si ti ovde?
- A jbg, zbog Zmajeve Kugle.
Cranium Cranium   13.11.2016 u 10:57

IcE (12.11.2016/20:42)
u 2016-toj jos rezu cd-ove ? u kojem veku to zive 19-tom ? j**o te sta ti je primer zaostalosti
Ima ih i dalje ali mnoooogo mnoooogo manje. Ja se sećam kad sam ja bio klinac, šta god ti treba odeš kod pirata i nabaviš. Kaseta, CD , imali su i one ketridze za segu neki. Tako da sam ja svoju pirateriju nabavljao ili kod SKC-a ili u knezu ili gde pokupiš. Svuda ih je bilo. Tačno si znao gde možeš da pazariš šta.

Sa razvojem tehnologije i interneta, svako je počeo da skida sam. Tako da je pirata danas u BG-u šaka jada. Ali i dalje ima ljudi koji tripuju da će tako da zarade. Baš sam čuo za jednog lika koji je rezao CD-ove i prodavao na ulici da su ga smarali i onda je prestao. IcE , u Hvatskoj nema pirata jel?
Cranium Cranium   13.11.2016 u 10:58

Welicak94 (13.11.2016/02:08)
Cranium, Pa "nas" msm na one sajtove koje sam nabrojao, a dok njih ne ugase, ja nemam brige Al ako zagusti, huh... pa jbg, tvorza jedno 3-4-5 godi
Ahahahahahahahahahah, reci brate. Mislim da bi se pokidao od smeha to da vidim

Forum početna