Post-apokaliptični filmovi
Forum Zabava Film

FoX   11.01.2018 u 09:00

Ima li neka dobra post-apokaliptika?

Jbt, i nakon 2god. Hidden ima ocenu 6.4 na imdb..
Eto kako te ocene mogu da prevare...
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
atom atom   11.01.2018 u 10:15

FoX (11.01.2018/08:00)
Ima li neka dobra post-apokaliptika?

Jbt, i nakon 2god. Hidden ima ocenu 6.4 na imdb..
Eto kako te ocene mogu da prevare...
Uzmi gledaj The Quiet Earth,The Book of Eli...
FoX FoX   11.01.2018 u 10:21

"The book of Eli" sam gledao pre 4,5godina i nije mi se svideo..ovaj "The Quiet Earth"...gledao sam trailer ali mi se nije svideo koncept..možda mu dam šansu
atom atom   11.01.2018 u 10:24

A Equilibrium,jesi gledao?
FoX FoX   11.01.2018 u 11:07

Nisam sad sam pročitao opis..pogledaću
FoX FoX   03.02.2018 u 13:01

Odgledao sam pre neki dan Diverge (2016)

Opis: Čovek koji je preživeo smrtonosni virus dobija šansu da povrati svoj izgubljeni život tako što će zaustaviti čoveka koji je odgovoran za virus. Da li će uspeti u tome? Da li postoji šansa da izleči ženu koju voli?

Niskobudžetni postapokaliptični film. Nisam očekivao puno i na kraju sam bio prilično zadovoljan.
Ništa specijalno ali svakako nije toliko loše.

Moja ocena: 5/10
Djomla97 Djomla97   24.07.2018 u 03:19

The Girl with All the Gifts

Vrlo dobar film. Neobican spoj zanrova. Ja preterano ne gotivim zombi filmove, ali ovaj mi je drzao paznju celo vreme. Skroz drgaciji ajd da kazem zombi film od ostalih. Iako ovo moze da bude i drama, triler itd. Dakle ono sto ja hocu da kazem, nije klasican zombi film, na koje smo navikli. Ali, ne da su skenjali kraj, nego ono.. Mogo je film da se zavrsi na neki drugi i bolji nacin.
Ocena 8/10. Bilo bi i vise, da nisam razocaran krajem. Kao sto kaze kolega @SpAgEtE
Edy Edy   24.07.2018 u 10:03

Djomla97, slazem se sa tobom, čitao sam knjigu, iako nisam gledao film. Drugačiji tip zombi filma sigurno. Dosta drame i emocija, mada mi se kraj nije previše svidio, nije baš za svakog. Kraj je dobar, nemojte mislite drugačije (ako je kao u knjigama), ali je neki mix horor/tragedije/drame pa je teško reći šta od toga, ali happy ending nije
FoX FoX   30.04.2019 u 22:36

Carriers [2009]

Opis: U svetu koji se našao u rasulu zbog smrtonosne pandemije, dva brata i dve devojke pokušavaju da stignu do mesta koje smatraju svojim sigurnim skloništem, dok virus ne prođe.

Nije loš. Dugo mi je stajao u watchlisti a baš takav mi je trebao. Kao oni tinejdž horor filmovi, gde znate sve unapred, likovi prave razne gluposti koje ih skupo koštaju itd. E na taj fazon je film, s tim što nije baš predvidiv toliko i zanimljiv je. Baš mi je legao juče.

Od mene 6.5/10
GRO
GrofWap  
 04.06.2019 u 23:07

neki novi film,preporuka....

Forum početna