Rat na Balkanu 2016
Forum Politika Balkan

GRO
GrofWap  
 22.09.2016 u 15:27

Sta mislite dali je realno moguce opet da bude rata na Balkanu? Mislim u vezi odcjepljenja "republike srpske" iz sastava BiH? Vase misljenje?
atom atom   22.09.2016 u 15:41

I da se desi,meni iskreno puca ku**c...
Cranium Cranium   22.09.2016 u 16:11

Prvo, koje otcepljenje? Referendum je o danu republike. Ne o otcepljenju.

Drugo, bošnjačke političare neko sa zapada ooopasno gura u sukob. Ne bi oni smeli da prete haosom da nemaju signal od velikog brata. Ako se uzme u obzir šta se dogadjalo u prethodne 2-3 godine, vidi se da je opet krenula srbofobija. Svidjalo se to nekome ili ne, opet se srbi predstavljaju u vašim medijima kao monstrumi.

Treće, ni RS nije bez svog velikog brude (Dodik je kod Putina na konsultacijama).

A i naši mediji su vala krenuli ima par dana sa kampanjom. I naši vala doprinose tenzijama za sve pare.

Bosanski političari i mediji prete ratom, a naši političari i mediji jedva čekaju da pumpaju tiraž srbovanjem.

A što se tiče države Srbije, ogradili smo se od referenduma, ali nećemo ga kočiti. Sve vam jasno. Ogradjivanjem smanjujemo tenzije i pokušavamo da omekšamo zapad, ali opet, nećemo ga sprečiti. Što znači da ga u suštini podržavamo. j**e lud zbunjenog.

A što se rata tiče, ja želim da verujem da od toga nema ništa. Želim da verujem da niko nije lud da sprovede u delo ono što bosanski politikanti najavljuju. Jer i u Srbiji su na vlasti agresivniji ljudi i demagozi od nekih prošlih godina, pa budite sigurni da će Srbija upasti vojskom u Bosnu ako se krene na RS. Čisto da se malo igraju rata i glume državnike. Imam neke čaršijske informacije da su se 90% jedinica žandarmerije poslat prema malom Zvorniku. I Hrvati sa Kolindom na čelu sigurno upadaju po svoj deo federacije tako da BiH može za desetak dana ostati bez 70% teritorije, a ovako bi ostala 100% onakva kakva jeste.

Maaajku ti j**em, al smo ih birali. Sve retard do retarda.

Moje mišljenje je da referendum treba da se održi, zbog reciprociteta. Podsećam na neke prošle godine kada su se održavali pravi referendumi o otcepljenju, a ne ovakve stvari. Smatram samo da referendum o danu republike nije bio potreban, već su to trebali da se dogovore srpski, bošnjački i hrvatski političari. Ali pošto njih sve kolektivno boli ku**c za ove druge, to se prebacuje na narod i manje više nebitne stvari dobijaju dimenzije koje ne bi smele.

Ja smatram da od rata nema apsolutno ništa, ali kakve bolide imamo. Nije isključeno da na nekih par dana dodje do makljaže. Čisto da se ohlade usijane glave.
Zvezdas Zvezdas   22.09.2016 u 20:33

Srpska te treba

Cranium Cranium   22.09.2016 u 22:47

@Zvezdas (22.09.2016/18:33)
Srpska te treba

youtube.com/watch? ... qQmQ4
A pazi što se propagira odgovor DA. Ne ostavljaju odgovor NE kao opciju. Demokratski nema šta. Iako bih ja zaokružio da, da se zna.
Zvezdas Zvezdas   01.10.2016 u 11:22

izasla nova pesma

ODLUKA JE PROSTO LUDA,OD USTAVNOG NJENOG SUDA
DOSLI SU VAM CRNI DANI,PUTIN JE NA NASOJ STRANI

GRO
GrofWap  
 01.10.2016 u 22:38

Zvezdas, Puca putinu neka stvar,taj kao i ameri gleda svoje interese

Forum početna