The Man From Yesterday
Forum Nauka & Obrazovanje Knjige

atom atom   07.10.2016 u 13:46

Priložena slika:

Odlučio sam da napišem svoj sci-fi roman o putovanju kroz vreme Trenutno radim na prvom poglavlju i reklamiraću ga na svim našim forumima i sajtovima

Inače,radnja romana je sledeća:

Mihail Asimov je mladi i ambiciozni naučnik,koji iznenada saznaje da je poslednji potomak Nikole Tesle.Američka vlada mu zatim odobrava pristup svim Teslinim papirima i izumima,među kojima je jedan koji još uvek niko nije testirao,reč je o rukavici napravljenjoj od retkog metala koji se zove Osmijum,a na sredini rukavice,odnosno na dlanu je instaliran mali okrugli čip koji ima ulogu da kroz telo onoga ko nosi rukavicu provodi kvantne čestice brzinom svetlosti i tako ga pošalje u budućnost.Mihail pristaje na eksperiment,i rukavica ga premešta 250 godina u budućnost,u kojoj je broj stanovnika na zemlji spao na jednu milijardu.Više nema država,već je stvorena jedna imperija nazvana "Atlas" kojom upravlja kompjuter sa veštačkom inteligencijom.

E sad kako će se glavni lik vratiti u sadašnjost,i koja mu je misija dodeljena tamo,to ću tek da smislim
Welicak94 Welicak94   07.10.2016 u 17:41

Svaka cast! Samo napred!
Cranium Cranium   07.10.2016 u 19:53

Extra, samo imaš dosta veliki propust. Ali da ne kenjam ja, samo cepaj. Možda si tako zamislio.
atom atom   07.10.2016 u 20:01

@Cranium (07.10.2016/19:53)
Extra, samo imaš dosta veliki propust. Ali da ne kenjam ja, samo cepaj. Možda si tako zamislio.
A propust je...?
Cranium Cranium   08.10.2016 u 11:14

Nikola Tesla nije imao potomke. Ni prve ni poslednje. Imao je rodjake, ali svoje potomke ne.
atom atom   08.10.2016 u 11:54

@Cranium (08.10.2016/11:14)
Nikola Tesla nije imao potomke. Ni prve ni poslednje. Imao je rodjake, ali svoje potomke ne.
A fak! Malo sam se zeznuo,u pravu si.Promeniću to,nek mu bude dalekiiiii rođak.
twistex twistex   08.10.2016 u 12:24

pa ti izmisljas..izmisli da je Tesla imao tajne potomke i mirna Backa
atom atom   08.10.2016 u 12:43

Može i to,mogu da izmislim da je bio u tajnoj vezi sa nekom i onda ona ostala trudna i tako dalje...

Forum početna