The Ark (2023-)
Forum Zabava Serije

FoX FoX   01.05.2023 u 18:39

Priložena slika:

The Ark američka serija kanala SCIFI, snimljena i producirana u Srbiji, obnovljena je za drugu sezonu, saopštili su producenti.

Kreirana od strane Dina Devlina, serija "The Ark" se odvija 100 godina u budućnosti kada su počele misije planetarne kolonizacije kao neophodnost da se obezbedi opstanak ljudske rase.

Prva od ovih misija na svemirskom brodu, poznatom kao "Ark One", susreće se sa katastrofalnim događajem koji uzrokuje masovno uništenje i gubitak života.Pošto je preostalo više od godinu dana pre nego što stignu na ciljnu planetu, uz nedostatak zaliha za održavanje života i gubitak vođstva, preostala posada mora da se izdigne iznad svojih mogućnosti kako bi ostala na kursu i preživela.

Prva sezona serije po prvi put ima veoma brojnu ekipu glumaca iz Srbije i regiona, što je retkost za američku produkciju.

Pored Pavla Jerinića i Tiane Upčeve koji su među glavnim glumcima serije, u ostvarenju The Ark uloge tumače: Tamara Radovanović (kao Jelena Griff), Ana Sofrenović (kapetan Samantha Lester), Jelena Moore (Stela Cogner), Miloš Cvetković (Sasha Novak), Dominik Čičak (Harris Beckner), Tanasije Ćakić (Florian Rupnik), kao i glumci koji žive i rade u Srbiji: Ješica Yemi (Naomi Spencer) i Steven Moore (William Mulćany).

"Ne možemo biti više uzbuđeni što cemo se vratiti u svemir sa posadom Arka. SCIFI nastavlja da bude neverovatan partner i dom za ovu seriju", izjavili su izvršni producenti Din Devlin i Džonatan Glasner.
FoX FoX   01.05.2023 u 18:45

Serija po meni izgleda kao B produkcija. CGI je loš, ali gledljivo je. Priča već ispričana ali ipak sam dao šansu ovoj seriji. Baš me zanimalo kako se snalaze naši glumci i ovi iza kamere (ima dosta naših u celoj ekipi od skripte pa do kamere, produkcije itd). Engleski im je donekle ok.

Što se kastinga tiče, nije baš sjajan.
Mislim da bi neki jači glumac podigao kvalitet serije.
Sve u svemu, uvek može bolje  

Završio sam sa epizodom 4 pa ćemo videti.
Zanimljivo da je cela prva sezona snimana u Srbiji (ako sam dobro razumeo). Dobra organizacija.
atom atom   02.05.2023 u 13:20

Pogledao sam trejler, i pojeo me je krindž koliko loše izgleda...
FoX FoX   02.05.2023 u 13:58

Hahah jest loše ali vidi se boljitak od 4, 5 epizode. Dok se malo uhoda cela ekipa
atom atom   02.05.2023 u 19:21

The Expanse dalekooo bolja serija.
FoX FoX   02.05.2023 u 21:44

atom (02.05.2023 / 19:21)
The Expanse dalekooo bolja serija.
Probao sam tri puta u zadnjih par godina da je pogledam, i nisam mogao ni celu prvu epizodu da pogledam... Smor. Možda se nakanim opet

Svakako ih ne treba porediti. 
atom atom   04.05.2023 u 07:23

FoX (02.05.2023 / 21:44)
Probao sam tri puta u zadnjih par godina da je pogledam, i nisam mogao ni celu prvu epizodu da pogledam... Smor. Možda se nakanim opet Svakako ih ne treba
Jeste smor u početku dok ne počnu da otkrivaju nove planete i svašta nešto na njima.

Forum početna