Biseri blekfoksovaca
Forum BF Zajednica O članovima

Cranium   29.10.2018 u 01:30

Zvez - Koliko se puta seksate za nedelju dana.

Jade - Ja sam se izjasnila i "bas me boli dupe" za sve.

Phahahahahahahahahahaahahaha, kako ja ovo nisam ranije video. Navodnike sam ja dodao, da naglasim problematiku.

Ahahaahahahahahaha, sad sam se setio blama jedne klinke iz kraja. Riba nema srama, aj videcu da napisem to negde.
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Edy Edy   31.10.2018 u 00:00

blackfoxwap.tk/users/a ... g=137
Djomla97 Djomla97   31.10.2018 u 00:38

"Opaaa lepa si bre k'o andjeoooo". Jaooo Fokseee. Ko te ne zna...

Hahaha. Ja tek sad vidim. Al' je prso Gugl. Cuj, morski sisavac. Hahaha. Bozeee.
FoX FoX   31.10.2018 u 19:28

Djomla97 (30.10.2018/23:38)
"Opaaa lepa si bre k'o andjeoooo". Jaooo Fokseee. Ko te ne zna...

Hahaha. Ja tek sad vidim. Al' je prso Gugl. Cuj, morski sisavac. Hahaha. Bozeee.
Hahaha da da .. koji sam retard bio pre samo par godina dobro, sad sam malo manji

Morski sisavac pobedio
Cranium Cranium   31.10.2018 u 19:34

FoX (31.10.2018/18:28)
Hahaha da da .. koji sam retard bio pre samo par godina dobro, sad sam malo manji

Morski sisavac pobedio
Ne'š j**at'

Ahahahahaha, fox kralj.
FoX FoX   20.11.2018 u 23:36

Kran o filmu "Primer (2004)

Ja sam uzeo da ga gledam jer sam negde pročitao da je film o "time loop" i "time travel". I da je mnogo zaj**an za shvatiti i da ti treba inteligencija preko 200 za njega. . Pustim film, ajd volim izazove. Posle 10 minuta sam ugasio. Dosadno, nema nikakve radnje brate. Samo kenjaju i kenjaju i kenjaju. Ajde neka bude da smo glupi za film, a nismo realno. Samo je film predosadan. Dialozi su krš. Zamislite ovo.

- Pitao sam Dzordza da li mi može pozajmiti generator molekularnih čestica. Treba mi za moj kondenzator.

- Od čega su ti napravljeni provodnici?

-Mislim da flugemkahgsamijum.

- Uuu pa to ti ne valja, provodljivost na poprečnom preseku je manja nego kod ausksandrijuma.

-Jeste, btw Dzon je geek.

E taj fazon dijaloga. Teeeeeraj se bre u ku**c.

HHAHAHHAA Samo kenjaju i kenjaju i kenjaju Moraću ovo da odgledam pa da dam sud
Edy Edy   21.11.2018 u 00:54

FoX, Gledao sam ga ja, dobar je meni... Mada pola dijaloga nisam ni cuo ja to vise prema radnji, jer je zvuk u filmu pravo los.
Cranium Cranium   18.12.2022 u 15:11

Kad sam ja bre ovo pisao?

Tema - Lisičija dolina. Krenuli smo sprdanjem jer smo počeli sebi da lupamo minuseve iz dosade. Hahahahaha. Prešlo u epsku fantastiku.

.Car Kranivoj posla maleroznog Milivoja, svog konjusara, dousnika i kuma u opasnu misiju. Proci neopazeno pored straze kralja Danimira, usunjati se u dvorac i pronaci grofa Edyja.
Milivoje gorke suze roni, jer je glup k'o ku**c. Nije ni usao u posed kralja Danimira a vec je provaljen.
Sa sobom je poneo amajliju sa likom dragog mu cara Kranivoja, malo sira , prsute, kajmaka, pogace, kulena , i kantu Ruske salate. Dug je to put, citavih 500 lakata. (slonskih) Straza je krenula na njega, a on zakuka kao sinja kukavica.
"OOOOO TUZNE LI SUDBINE, MLAD SAM DA KREPAM, MLAD DA ODEM U RAKU"
Straza se na to razalosti i pusti ga da im objasni kojim poslom dolazi.
Tu je Milivoje potanko ispredao sta je i kako je. Ponudio im sira i prsute...za pokoj mu dusi. Jer je straza ipak odlucila da ga ubije. Medjutim, eto ti obrta. Sir je bio od konjskog mleka. DA DAAAAA, NA TO MISLIM. Straza se brzo upokojila. Milivoje je nastavio svoj put ostavljajuci pustos za sobom svojom maleroznoscu.
FoX FoX   18.12.2022 u 17:34

Phhaaha dobra je tema "Lisičja Dolina".
Baš si imao dobru inspiraciju.

OOOOO TUZNE LI SUDBINE, MLAD SAM DA KREPAM, MLAD DA ODEM U RAKU"
Tu je Milivoje potanko ispredao sta je i kako je. Ponudio im sira i prsute. Medjutim, eto ti obrta. Sir je bio od konjskog mleka.
Milivoje!

Forum početna