Biseri blekfoksovaca
Forum BF Zajednica O članovima

Cranium Cranium   26.08.2018 u 01:14

FoX (25.08.2018/23:11)
hahahha a ja ubacio menjao sam neka teška pitanja u bazi pa se setio zvekija i njegovog šekija (kako se rimuje)
Sto je najjace, lik nije puno pogresio. Trolina i fejk fasista. Voli da nervira i podbada fasistickim izjavama. Govnar.
Edy Edy   28.08.2018 u 13:06

Cranium (22.04.2018/10:49)
Biser by Edy...

Objasnjavao kako drekavac ne postoji.

nisu u strahu nego ne postoji, znači uvijek ista priča... neko negdje čuje zvuk i odma
Ovo ja pisao? Hmm.. Imao sam boljih iskreno
Edy Edy   28.08.2018 u 13:09

Cranium (10.10.2016/10:56)
fox fox: Edy, ti si kriv što se ja nisam oženio.

edy edy: ahahahahahah, ovo slikam.

I postoji slika.
Jesi se oženio Fox ?
Edy Edy   28.08.2018 u 13:13

Burek: Warcraft, pišite.
Edy: To je staaaaro
Burek: ne pitam ja dal je staro il novo : @
Edy: Ne pitam ni ja za tvoje misljenje, ali dzaba
FoX FoX   28.08.2018 u 15:01

Haha edy... nisam brate...kad vidite da je bf ugašen, znajte da sam se oženio (zeezam se...planiram bf da držim još dugo dugo to sad ne znači da se neću skoro oženiti...a možda i znači )

Hahah ja sad ne mogu da se setim zašto sam ovo bio napisao za edija ali znam samo da nisam to rekao u tom kontekstu da mi se edy svidja ili slično
Valjda zato što smo puuuuno vremena potrošili čačkajući oko sajta pa je zato edy krivac što nisam stigao da se oženim
Edy Edy   28.08.2018 u 16:01

FoX (28.08.2018/13:01)
Haha edy... nisam brate...kad vidite da je bf ugašen, znajte da sam se oženio (zeezam se...planiram bf da držim još dugo dugo to sad ne znači da
Ostari se a ne oženi? Nisam ni ja, doduše ja sam u 23ćoj.. eh kad se sjetim da sam nekad bio maloljetan i posjećivao ovaj sajt

Ne gasi BF, neka nam ga Upisao sam godine poruka na forumu, ako ikad gasio šalji poruku hostat ću ja ako treba, samo da ne gubimo historiju svu.
FoX FoX   28.08.2018 u 16:45

Teško naći ženu u moru kamenjarki
Ali godine lete...jedino izgleda kran može da nam popravi prosek

Nadam se da neću doći u tu situaciju
Važi...bilo bi stvarno šteta
FoX FoX   29.09.2018 u 03:03

Hahahahah ccc kran

Elem....

Kran: Imate li privatni klip?

Davor: Ja licno nemam,ali bio je jedan klip u mom gradu,koji je postao poznat citavom gradu,to dvoje sto su to radili morali su se uzeti,imali su 18,to je bila tema u gradu.

Kran: Gde ti zivis jbt. u Teheranu. Ovde se osnovci snimaju.

A paz ga edy : a jeli mi možete naći koji dobar snjimak sa tim osnovcima ali da je osvjetljenje ok može se od toga dobar biznis pokrenut

Imate li privatni klip? ahhaha luda tema totalno
Cranium Cranium   29.09.2018 u 16:57

FoX (29.09.2018/01:03)
Hahahahah ccc kran

Elem....

Kran: Imate li privatni klip?

Davor: Ja licno nemam,ali bio je jedan klip u mom gradu,koji je postao poznat ci
Ahahahahaha, ali reci. Klinci se snimili, videla rodbina pa morali da se uzmu jer je pukla bruka.
Cranium Cranium   29.10.2018 u 01:30

Zvez - Koliko se puta seksate za nedelju dana.

Jade - Ja sam se izjasnila i "bas me boli dupe" za sve.

Phahahahahahahahahahaahahaha, kako ja ovo nisam ranije video. Navodnike sam ja dodao, da naglasim problematiku.

Ahahaahahahahahaha, sad sam se setio blama jedne klinke iz kraja. Riba nema srama, aj videcu da napisem to negde.

Forum početna