Biseri blekfoksovaca
Forum BF Zajednica O članovima

Cranium Cranium   15.03.2017 u 09:12

Ovo nije provala na BF , ali jeste provala jednog od članova BF. Rapper je u pitanju.

Ovo bilo daaaavno, tek kad je lisica otvorio sajt. Ja bio klinac, naložen na rep. Otvorio twitter i smaram ljude. Ahahahahahaah. I tako nekako ja stupim u kontakt sa likom koga slušam dooosta dugo (Raptile) , ali ono. Lik je kul i nije umišljena zvezda, a i tada je bio zvezda u padu. To je bilo onda kada se spremao za selidbu u NY. Da tamo napravi karijeru, medjutim napravio je ku**c. I dalje živi tamo, ali rezultata nema. Bar ne nekih velikih. Elem i ja se tu domundjavao sa njim, kako projekti, ovo mi se svidja, ovo mi se ne svidja. Lik sve kritike prima lagano. . I ja napišem na BF. Mislim da je bila tema neka, ili sam napisao na chat-u. 3 minuta kasnije, vidim ja na twitteru neko mu isto pisao. Kad ono Rapper tebra. I kad sam pročitao šta mu je napisao, pokidao sam se od smeha.
Neka bude da je bilo ovako.

#rapper - bro , come to serbia. 1000000000 fans of you.

Ahahahahahah, tako nekako vrljavo je napisao.

I što je najjače lik mu odgovara.

#raptile Tnx, i appreciate.

Ahahahahahaha, i ja posle kažem Rapper-u , tebra malo si ga preterao sa nulama. On u fazonu, ma ko ga j**e.
Cranium Cranium   17.09.2017 u 16:44

Provale....psajko edišn.

UMRI PIČKOOOO.
FoX FoX   17.09.2017 u 17:50

Cranium (17.09.2017/14:44)
Provale....psajko edišn.

UMRI PIČKOOOO.
haahahaha ne znam kome je bila upućena ta poruka verovatno...sebi ccc
Cranium Cranium   17.09.2017 u 17:56

FoX (17.09.2017/15:50)
haahahaha ne znam kome je bila upućena ta poruka verovatno...sebi ccc
Ahahahahahahah, da, eno u chatu imas. :-) Ja se pokidao kad sam video.
Cranium Cranium   08.01.2018 u 21:55

Mali crnjak by me.

Pricao ja nesto lisici, pokusavao da mu objasnim kakav stil ima jedan srpski alternative bend cija pevacica nema blage da peva, ali ima harizmu level milion. I spomenem greskom neku drugu Doris.

Kad bi Doris imala harizmu level milion, to bi bio Xanax. Onda sam video da sam se zaj**ao I usledila je ova dole "ispravka"

Fox , pardon, permutovao sam. Doris Bizetic. E kad smo vec kod toga, da se nasalimo malo. Znas kad si mi pustao onu njenu pesmu na engleskom? Posle dan dva mi umrla baba. Zakljucak - NESRECA NIKAD NE DOLAZI SAMA.
PARTYzan PARTYzan   08.01.2018 u 22:20

Ranije si ovde pomenuo twitter pa me podsetilo na nešto što sam nedavno pročitao u Blicu. Citirali gos'n Dragana Brajovića-Braju što ću i ja sada učiniti: "Ako si konfuzan, i smaraš, tviter je pravo mesto za tebe" Baš tako. Instagram je druga krajnost- ne samo da nema smaranja već ni reči-samo emoji
Ispričavam se za promašenu temu
Welicak94 Welicak94   18.03.2018 u 21:17

"Bicu predivan daaaa" oooooo daaaaa

Priložena slika:

Psajko edisn 2.0
Cranium Cranium   22.04.2018 u 12:49

Biser by Edy...

Objasnjavao kako drekavac ne postoji.

nisu u strahu nego ne postoji, znači uvijek ista priča... neko negdje čuje zvuk i odmah pomisli neko mitsko biće, a ono se vuk muči sa nekom pticom, malo ona krešti malo on reži.
Cranium Cranium   22.04.2018 u 13:39

Pita mene lisica da li se secam Dalve iz jedne serije koju smo gledali kao klinci.

Ahahahahahaha, Dalva čamuga što je pravila samo čokoladne torte. Samo to j**eno zna da napravi.
Cranium Cranium   08.05.2018 u 00:29

Psajko se hvali kako ima hmmm, ajde reći ću Djepeta od 19 cm. Ali tu se našao zvez.

- Samo jedan čovek ovde možda ima tu dužinu. Kran.

Objasnio.

Forum početna