Filmovi i serije koji nam uskoro stižu
Forum Zabava Film

atom atom   15.11.2018 u 17:33

Ok...ovo bi moglo biti zanimljivo Ryan Reynolds kao Pikachu

Edy Edy   15.11.2018 u 19:01

atom, heh dobar, detektiv pikaću kao film

PS: WTF! Ovo pravi film od warner bros! Ja kontao neki youtube april fools video ili nešto... Jest Hollywood kreativan..

Ovo ću gledat obavezno.
atom atom   15.11.2018 u 19:08

Edy (15.11.2018/18:01)
atom, heh dobar, detektiv pikaću kao film

PS: WTF! Ovo pravi film od warner bros! Ja kontao neki youtube april fools video ili nešto... Jest Ho
Pravi film,izlazi 10.5.2019. Moram da ga pogledam
FoX FoX   27.11.2018 u 01:05

Hmmm zanimljivo.

The Quake
Neki norveški...verovatno ću gledati kad izađe na netu.
atom atom   27.11.2018 u 10:51

Nisam ljubitelj Sanrde Buldog ali ovo mi deluje baš zanimljivo.

Edy Edy   27.11.2018 u 22:25

A Star is Born (2018)

Remake filma iz 70tih. Vidio sam da su ga reklamirali na nekoliko mjesta, ima dosta priče po internetu o njemu, i evo vidim glumi Lady Gaga. Pa sam stavio u watchlistu, ima pravo dobar metacritic score i kritike.
atom atom   05.12.2018 u 11:38

BESA(2018-)

Nova domaća serija,krimi drama,rađena je po uzoru na popularne britanske krimiće.Serija "Besa" je najnoviji projekat mts-ovog novog kanala SuperstarTV,i prati običnog čoveka Uroša,čiji se putevi ukrštaju sa Albanskim narko dilerom Dardanom.Kroz 12 epizoda videćemo koliko daleko je Uroš spreman da ode da bi zaštitio svoju porodicu.

Scenario je pisao Tony Jordan poznat po hit serijama "Hustle" i "Life on Mars",u saradnji sa domaćim scenaristima.

" Radeći toliko godina za Aneričke i Britanske televizije,mogu reći da je rad na seriji "Besa" jedno uzbudljivo iskustvo.Serija je rađena po najvišim standardima,produkcija je jako kvalitetna kao i glumačka postava koja uključuje preko 200 glumaca iz bivše Jugoslavije,Albanije,Francuske i Engleske.Radili smo na tome da prenesemo gledaocima osećaj kao da gledaju serije poput "Ozark" ili "Breaking Bad",po pitanju produkcije naravno.

Serija stiže na male ekrane 16.decembra,svake nedelje od 21h.

PARTYzan PARTYzan   06.12.2018 u 22:49

Sumanuto mi je što se telekom preimenovao u mts. Ranije je mts imao logično značenje, a sad se za nekog ko koristi usluge tv, interneta i/ili fiksne telefonije kaže da je korisnik mobilne telefonije Srbije iako to nije
FoX FoX   15.12.2018 u 22:53

Was is das
Brightburn (2019)

Šta ako dete iz drugog sveta dodje na planetu zemlju i umesto heroja čovečanstva, ispostavi se da je on sasvim nešto drugo?

Ubačeno u watchlist, deluje zanimljivo Iako znam otprilike kako će se film završiti
Edy Edy   21.12.2018 u 22:00

FoX, Oo zanimljivo pravo.. ali neću, horor film je. Javi kakav je ako ga pogledaš.

Forum početna