Najbolje pevačice Balkana.
Forum Zabava Muzika

Zvezdas Zvezdas   10.11.2016 u 22:57

martin (10.11.2016/21:55)
Šemsa je zakon
sve su stari pevaci dobri,ovo danas kao kukaju kao da ih neko kolje
Cranium Cranium   10.11.2016 u 22:59

Zvezdas (10.11.2016/21:56)
nidje veze prvo nema ih puno kod nas po glasu,svako sada moze na neki nacin da peva a da se nekome svidi...drugo,jedino te dve pevacice koje sam
Ahahahahahahah, ono kad zvez diskutuje o muzici. I to pop muzici. Ima ih kod nas, ali se ne vide na TV-u od tih tvojih turbo folk pevaljki.

Ajde reci koje su pevačice najbolje po tebi. Može i folk.
Zvezdas Zvezdas   10.11.2016 u 23:12

Cranium (10.11.2016/21:59)
Ahahahahahahah, ono kad zvez diskutuje o muzici. I to pop muzici. Ima ih kod nas, ali se ne vide na TV-u od tih tvojih turbo folk pevaljki.
imas ih koliko hoces brt,tu su Indira radic,Vera Matovic (manje mozda poznatih starih pesama) imas semsu,draganu mirkovic,...pff ima tih starijih pevacica koji imaju dobar glas,imas snezanu djurisic...sada diskutovati o pop muzici,marija serifovic da nije molitve ne bi imala ni jedan hit,po tome je postala poznata,kazem odskace jelena tomasevic...a ni jedna pevacica pop nebi mogla da otpeva neku pesmu semsinu na primer...sada manje poznate,pa kako ih znamo onda jbg.
Cranium Cranium   10.11.2016 u 23:14

Od Hrvatskih pevačica jedna je Nina Badrić.
youtu.be/VFMq9HNG0-U

Objašnjava likuša. Ne znam puno njenih pesama, ali vidi se da razbija kako peva.

Ova pesma mi je jedna od omiljenijih domaćih. Auuuuuuu. Ne mogu sad da se setim još neke hrvatske pevačice. Severina nije ni za ku**c, nju ne računam u pevačice.
FoX FoX   10.11.2016 u 23:19

Zvezdas (10.11.2016/22:12)
imas ih koliko hoces brt,tu su Indira radic,Vera Matovic (manje mozda poznatih starih pesama) imas semsu,draganu mirkovic,...pff ima tih starijih peva
a daaaj zvez..reći za Mariju Šerifović da nije dobra je stvarno smešno..ne gleda se popularnost nego kako neko peva.Marija peva dobro i narodnjake i zabavnjake...
Kažeš da nije molitve ne bi se znalo za nju? To je smešno,ima ona dosta dobrih pesama samo što ljudi koji ne slušaju pop ne znaju za te pesme,naravno.
Cranium Cranium   10.11.2016 u 23:20

Ja molim nekoga da pogleda zvezov komentar i da mu odgovori.
Cranium Cranium   10.11.2016 u 23:25

Zvez hoće da kaže da je pesma imaš kola al' nemaš benzina bolja i bolje otpevana od Marijine "nedelje" ,Jelenine "ne dam na tebe" ili Aleksandrine "soli u moru" Ivanu neću ni da spominjem, ona je sektašica za zveza. Saaaamo narodnjaci
Zvezdas Zvezdas   10.11.2016 u 23:26

FoX (10.11.2016/22:19)
a daaaj zvez..reći za Mariju Šerifović da nije dobra je stvarno smešno..ne gleda se popularnost nego kako neko peva.Marija peva dobro i narodnjake i z
pa ja je recimo nisam cuo da je otpevala neku pesmu narodnu ali kako nije ni zabavnu to se stekne neki utisak
a zar nisam u pravu za molitvu?
Zvezdas Zvezdas   10.11.2016 u 23:29

phahah ajd da budu dobre te koje si nabrojao vise ih nema,niko nije cuo za njih,nina badric da nije operacije triumf nebi bila poznata,a pesmu da li bi snimila bez operacije triumf,tesko je reci
FoX FoX   10.11.2016 u 23:30

Zvezdas, evo ovde peva narodnjake Merija - zvezdegranda.tv/vesti/ ... njake a i nije bitno brate,ona zna dobro da peva i odlična je pevačica i to svi kažu...pa Molitva je samo proslavila Mariju ali eto npr ja sam znao za nju mnooogoo pre molitve...
Zvez ti mi ličiš na Daru Bubamaru kad se sukobila sa Aleksandrom Radović

Forum početna