Najbolje pevačice Balkana.
Forum Zabava Muzika

martin   11.11.2016 u 00:17

Dino Dvornik i Karma kidaju
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Cranium Cranium   11.11.2016 u 00:51

E daaaa, zaboravio sam Lenu Kovačević. Ona je tek ilegala za Srbiju. Nema glas kao ove, ali je šmekerica. Brodvej brate.

I daaa, brutalno radi cover-e izvornih pesama. Isto kao i Jelena Tomašević. Jelena to otpeva bolje, ali i ova mu sune na svoj način
martin martin   11.11.2016 u 00:53

Slušao sam je dok sam slušao džez
Cranium Cranium   11.11.2016 u 01:02

Što se tiče mejnstrim muzike najbolje su Jelena, Marija, Aleksandra i Ivana.

Što se tiče ove nekomercijalne muzike, Lena mi pada na pamet jedina. I sestre Kovač, mada ih nešto ne gotivim.

Što se tiče izvorne, opet Jelena. Verujte mi, bolje peva od narodnih pevača.

I pala mi je na pamet Divna Ljubojević koja peva duhovnu/izvornu muziku. To je andjeoski glas brate.

Ove Seke, Vike, Mike, Verke. Daaaaaaaaj teraj to u ku**c. To se dovikivalo sa planine na planinu, pevalo dok je ovce čuvalo. Ni m od muzičke škole nemaju.
martin martin   11.11.2016 u 20:46

Mislim da Zvez misli na Ninu Petković. Ona se takmičila u Operaciji Trijumf.
Cranium Cranium   02.01.2018 u 13:00

Evo izgleda da je Lena krenula u malo komercijalnije vode. Me gusta me gusta. .

Lena Kovacevic - Caffe youtu.be/gTuCWdi8t38

Ne svidja mi se tekst jedino. Ovako, osurila je.

E da, svidja mi se ovo sto pokusava "Magic Records" sa muzikom u Srbiji. Za sada imaju dve "dive". Lenu i Nevenu Bozovic.

Samo neka teraju ovu pricu, mooozda ako bas ubodu regionalni hit uspeju da malo promene muziku u Srbiji. Igrom slucaja znam da imaju studio na slaviji (malo iznad, tehnicki vracar) I da bas paze ko im dolazi na snimanja. Nikakve Seke i Stoje.

Jedino im fali malo agresivnosti u zvuku, ali to je do umetnika koji im dolaze. Prilagodjavaju se njima.

Forum početna