Android emulator-Nox App Player
Forum Tehnologija PC

FoX FoX   02.12.2016 u 16:01

Nox App Player je softver za emuliranje Androida i pokretanje mobilnih aplikacija na Windows PC-u kineske kompanije Duodian Network. Program je razvijen na Android kernelu 4.4.2 i trenutno je u 3.1 verziji, koja radi poprilično dobro.

Nakon downloada i instalacije Noxa, dobićete standardni Androidov interfejs s podrškom za prikaz u fullscreenu – dovoljno je samo da podesite account i možete se baciti na isprobavanje raznoraznih aplikacija i mobilnih igara sa Google Playa na vašem kompu.

Besplatno preuzmite : bignox.com/
FoX FoX   18.07.2019 u 19:53

Izašla je nova verzija. Dosta brža i bolja. Ubacili su i root opciju i noviju verziju androida, za sad 5.1.1 ako se ne varam.
Sad mogu deezer loader i na kompu da koristim
Deus Deus   18.07.2019 u 21:25

FoX (18.07.2019/17:53)
Izašla je nova verzija. Dosta brža i bolja. Ubacili su i root opciju i noviju verziju androida, za sad 5.1.1 ako se ne varam.
Sad mogu deezer loader
da ali ja skinio novu verziju i nesta samo stoji nista se ne desava pa sam morao da se vratim na verziju prije te zadnje sto je izasla uglavno trebao sam da izbrisem nesta s kompa sto nemam pojma sta i kako tako da eto....
SRB
Srbenda  
 19.07.2019 u 14:02

FoX (18.07.2019/17:53)
Sad mogu deezer loader
Imaš već deezloader za PC.
Staviću link u temi za deezloader.
FoX FoX   19.07.2019 u 17:23

Srbenda (19.07.2019/12:02)
Imaš već deezloader za PC.
Staviću link u temi za deezloader.
Extra. Evo sad gledam na github-u... Na telegramu ima link...
Ajd okači ovde. Mislim da deezerloader nema temu. Pisali smo o njemu u aplikaciji dana..

Čekajući Godoa... Našao sam deezerloader remix za PC ... notabug.org/RemixDevs/ ... loads

Forum početna