Evanescence (1995-2003-2017)
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   18.03.2017 u 09:59

FoX (18.03.2017/01:46)
Izbacili su novi album? Evanescence - Lost Whispers 2017[FLAC]

sad sam video kad sam tražio diskografiju da skinem uuff,kakav li je ovaj
Bacio sam pogled, nije to album brate. To je koliko sam ja video "dodatak" na ultimate boxset bla bla bla. Na tom albumu su neke pesme sa prethodnih izdanja, neke staaare demo pesme koje su studijski ponovo snimljene itd. Vidiš to nisam čekirao.
FoX FoX   31.05.2017 u 04:57

Moraću da čekiram celu njihovu diskografiju..skoro sam skinuo kao neku diskografiju njihovu ali izgleda da fale neki albumi koje si ti ovde naveo
Inače,ajd napiši tvojih top 10 Ja ću sutra
Cranium Cranium   31.05.2017 u 18:36

FoX (31.05.2017/02:57)
Moraću da čekiram celu njihovu diskografiju..skoro sam skinuo kao neku diskografiju njihovu ali izgleda da fale neki albumi koje si ti ovde naveo
Ne mogu tebra samo top 10. Top 20 minimum. Imaju jače pesme i od linkin parka fazon. Ajde napraviću ti to danas. Baš i mene zanima šta misliš o njima. Riba je zverina kako peva.
Cranium Cranium   31.05.2017 u 20:56

Pa da krenemo. . Biće ovo malo duže izlaganje.

20. End Of The Dream.

Nemam pojma zašto mi se ova pesma svidja, ima nešto u sebi. Prejaka. Odličan refren, a i zika u nekim deonicama j**e mamu.

19. Erase This.

Muzika i strofe su fantazija, refren malo usporava ali i dalje brutalna pesma. Imaju do jaja tekstove inače.

18. The Change.

Ovo je moglo i na veću poziciju, ali neka ga ovde. . Sine kad pusti glas. Ne pada mi na pamet niko sa sličnim glasom. Reci šta ostale pevačice sličnih bendova (poznatih) misle o njoj. Uuuu kurva raspala, zašto ja nemam takav glas. A najbolje pesme tek dolaze.

17. Sick. Boleština od pesme, kao što naziv kaže. A ovo su pesmičci za stari Evanescence.

16. Oceans. Pffffffff, koliko mi je žao što ovo mora na mesto 16. Cross the oceans in my mind, find the strenght to say goodbye

15. Made Of Stone. Woop woop. Kreće ozbiljnije gaženje. Ovo je ubedljivo moj favorit sa poslednjeg albuma.

14. Haunted. Aaaaaa, kakav horror trip ima ova pesma. Da se naježiš. To je taj fallen album.

13. Sweet Sacrifice. U poor sweet innocent thing, dry your eyes and testify. Glas joj se uklopi u gitaru na keca jbt. Znanje.

12. The Only One. Klasičan Evanescence stil. Razvučene reči, klavir, fraze sa "očajničkim" aaaaaaaaa.

11. Lithium. Lagano se gradi pesma, svoj maksimum dostiže na trećem minutu. To su te "očajničke" fraze. Veruješ im dok slušaš, kao da ti peva u facu.

10. Imaginary. E želim da zamenim ovu pesmu sa lithium. Ustvari ipak ne. Ova je nekako tvrdja. Stari evanescence.

9. Call me when you're sober. Ko nije pravio gluposti i zvao janpi bivše da im se otvara? od 1:24 do 1:30. Koji prelaz majku ti j**em. Da se izložiš.

8. Taking Over Me.

Nemam neki poseban komentar, zašto više ne zvuče ovakooooooooooo.

7. Whisper, ili ovako. Čak imaju i hor u pesmi.

6. Tourniquet. Primetili ste da su sve top 10 pesme sa Fallen albuma. Ne znači da su toliko dominantne, samo mi više znače. My gooood.

5. My Last Breath. Ajoooooooj. Koja kidalica. Više ne znam ni šta da komentarišem.

4. Everybody's Fool. Zašto ovaj masterpiece mora na mesto 4. Zato što ima i jačih pesama. . Aha aha.

3. Going Under. Kako klinci mogu da prave ovakvu ziku jbt???? Šta su oni imali tada, 22-23 godine.

2. My Immortal

Besmrtna pesma. . Eeeeeeeh koja nostalgija.

1. Bring Me To Life.

Jedna jedina, nepobediva. Baš me zanima jel nekome ova pesma na recimo 6-7 ili gorem mestu. Mislim da taj ne postoji. Iako je realno my immortal jača i lepša od ove, ova pesma ima takvu vrednost da sve da se skupe, opet bi ih pobedila. .

E tako, ja završih svoje izlaganje.
Cranium Cranium   27.07.2017 u 01:58

Alooooooo, a tvoje izglaganje?
FoX FoX   27.07.2017 u 10:58

Nisam zaboravio brate
Skinuo sam diskografiju pa ću da čekiram ostale pesme pa pišem
Cranium Cranium   28.07.2017 u 12:36

FoX (27.07.2017/08:58)
Nisam zaboravio brate
Skinuo sam diskografiju pa ću da čekiram ostale pesme pa pišem
Oahahahhaha, nema od toga njsfa. Koliko dugo nisi cekirao Kristinu. Sad cu bas da vidim.

Update: 5.9.2016
FoX FoX   30.07.2017 u 03:42

Evo moje TOP 20 liste što se Evanescence tiče
Nema...najbolji njihov album je Fallen...ovo ostalo je slabo

Sa Fallen-a mi se sve pesme sviđaju jbt...taj album je fenomen!
Albumi kojeg god izvođača da su, nisu nikad savršeni..bude par ok pesmica a ostalo bzvz...kod Evanescence to nije slučaj, Fallen je čista 10-ka

Ja nisam pisao mišljenje za svaku pesmu jer si ti uglavnom sve napisao

20.Lies

19.Lithium

18.Exodus

17.Breathe No More

16.Lost In Paradise

15.My Immortal

14.The Change

13.Hello

12.What You Want

11.Erase This

10.My Last Breath

9.My Heart Is Broken

8.Whisper

7.Imaginery

6.Taking Over Me

5.Haunted

4.Going under

3.Everybody's Fool

2.Tourniquet

1.Bring Me To Life ! ! ! | Ubedljivo najjača pesma...zanimljivo, kod ove pesme nije slučaj kao sa Breaking The Habit od Linkin parka...ovu pesmu još nisam izgustirao i uvek me obuzme taj neki osećaj kad čujem početak a preslušao sam je jedno 18237x za ovih 5,6 godina |

p.s.
Cranium (31.05.2017 / 18:56)
Primetili ste da su sve top 10 pesme sa Fallen albuma. Ne znači da su toliko dominantne, samo mi više znače. My gooood.

Ma daaaaj, nego šta nego su dominantne bre
Cranium Cranium   30.07.2017 u 22:36

FoX (30.07.2017/01:42)
Evo moje TOP 20 liste što se Evanescence tiče
Nema...najbolji njihov album je Fallen...ovo ostalo je slabo

Sa Fallen-a mi se sve pesme svi
Cekaj, ti si stavio pesme sa demo albuma koji nije ni ril album, a nisi stavio nijednu sa albuma "the open door" ????? en.m.wikipedia.org/wik ... _Door

Kaaaaako? Meni prejak album, ali videh da ti volis balade.

Kako bre "my immortal" tako nisko? Protestujeeeeeem.
Cranium Cranium   30.07.2017 u 22:37

Ustvari evo ga lithium, nisam video. Auuuuuu brate.

Forum početna