Koji film ste poslednji gledali?
Forum Zabava Film

Welicak94 Welicak94   09.04.2017 u 00:48

FoX (08.04.2017/16:21)
Tunnel ili Teo-neol (2016)

Korejski film.Nije loš par puta sam se lepo nasmejao i par puta samo što nisam zaplakao Ok drama

Moja ocena
Sve u svemu, vredi odgledati?
Welicak94 Welicak94   09.04.2017 u 00:51

Moj poslednji odgledani je... "Dont kill it", koji sam skinuo po ugledu na Dolfa Lundgrena...
Na kraju sam poceo da se smejem koliko je glupo realizovano, amaterski i lose.
Kada bih ga ocenjivao... hm... pa rekao bih gluplje od As Above So Below...
Salim se. Ocena: 1/10
Nikako ne predlazem da gledate. Dobio sam utisak da je Dolfu bilo glupo da glumi tamo... al jbg, zbog kesa i malo radi popularnosti pod stare dane...
FoX FoX   09.04.2017 u 05:33

Welicak94, pa šta znam...meni se svideo ne mora da znači da će i tebi...ali vredi pričam za ovaj korejski "tunnel" što sam odgledao
twistex twistex   15.04.2017 u 10:54

xXx: Return of Xander Cage-2017
tupavi akcioni..a o prici i da ne pricam..5/10

Logan-2017
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
jos jedan film o Vulverinu..godina je 2029..od mutanata ostao samo Vulverin koji se pretvorio u pijanicu(radi kao vozac)..ubrzano stari i vise se ne regenerise kao pre..brine o bas ostarelom Xavijeru koji mora da pije lekice inace sve ljude oko njega boli glava..a morace i da se brine i o misterioznoj devojcici..dosta mracan film..na momente brutalan..nije lose 7.5/10
FoX FoX   15.04.2017 u 16:38

Intouchables (2011)

Žanr : Komedija,Drama,Biografija

Kratak opis : Film je rađen prema duhovitoj istinitoj priči o dva čoveka koji naizgled nemaju ništa zajedničko.
Milijarderu aristokratskog porekla koji je nakon nesreće s padobranom završio u invalidskim kolicima i imigrantu iz pariškog predgrađa koji je nedavno izašao iz zatvora i sad je unajmljen kako bi pomagao bogatom invalidu.

Film je u samo devet nedelja nakon bioskopske premijere postao najuspješniji francuski film svih vremena.

Odličan film Dajem mu 9/10
Zvezdas Zvezdas   15.04.2017 u 19:18

The Return (2003)

Ruski film nije los,bas onako kako bi trebalo mozda da bude u ovom filmu

od mene: 8/10
Welicak94 Welicak94   16.04.2017 u 01:46

Sasvim slucajno dok sam trazio jedan film, skinem neki skroz deseti film, i to juznokorejski film, pod imenom "A Moment to Remember". Film u kategoriji drame i romanse. Tacnije trazio sam film pod nazivom "Walk to Remember", na novopronadjenom sajtu "FoxM" ukucao sam "remember", medjutim nije bilo filma kog sam trazio, ali zato je izasao ovaj rezultat, i posto su oba bila u drama/romansa fazonu, odlucio sam da skinem i ovaj

Ljubavne igrane filmove mogu da kazem da ne gledam, msm da ne mogu ni pet da nabrojim a da sam ih pogledao. Tako da i ne znam kako i sa kojom ocenom bih otprilike ocenio ovaj film.
Sve u svemu, film mi se svideo i vrlo je dirljiv, iako traje skoro 2 i po sata, brzo mi je proletelo vreme.

Ako bih mu eto ja dao neku ocenu, sta znam, 9/10, ma 10/10 (u toj kategoriji hehe)

Pa ko je voljan da pogleda dobru dramu/romansu, a nije gledao ovaj film - SVE PREPORUKE!

Imate ga za preuzimanje na foxm.to sajtu
foxm.to/film?id=228

// Sa @Fox om sam vec nesto prokomentarisao kako je FoxM jako slican i podseca na originalni YIFY. Nazalost, ripovi imaju malo losiji zvuk, tacnije sustanje, i to solidno sustanje kao da je horor film, koje se moze cuti samo na slusalicama, ovako za TV bez problema.
Slika je vrhunska, tu nema zamerki

//Cik pogodite ko je kreator sajta FoxM ;)
FoX FoX   16.04.2017 u 03:54

hahaa weki čisto sumnjam da ću pogledati taj film jer kad su azijanti u pitanju,mogu samo njihove horore da gledam ali baciću oko na trailer

Ma da..zvuk je bzvz..mada kažu da im je kvalitetan zvuk..320kbps / crystal clear...hmm..
a ko je kreator?
Welicak94 Welicak94   16.04.2017 u 05:04

FoX, Ako si voljan dobre romanse i drame, velika preporuka da gledas, ako ne, zaobilazi slobodno

Dunavski kristalni zvuk
Foxy jasno je ko dan ko je ;)
ICE
IcE  
 17.04.2017 u 02:07

HE NEVER DIED (2015) jedan dobar triler ,gledao vec jednom al zaboravio kako se zove film i sad slucajno nadjem .ko voli ovakve filmove preporuka sigurno

Forum početna