Koji film ste poslednji gledali?
Forum Zabava Film

Cranium Cranium   17.04.2017 u 11:35

Gledao film "septimo" ili 7th floor kako su ga preveli.

U pitanju je prirodna kombinacija španskog i argentinskog filma. Argentina je inace bivsa spanska kolonija i bukvalno pricaju isto kao spanci, samo malo "pevaju" kod izgovora. Kao uzicani kod nas. Uuu jbt, da se vratim na film. I ovaj film je bio pod sponzorstvom ministarstva kulture spanije, kanala tog i tog itd itd. Cini se da kod njih nema nezavisne produkcije. Tjst ja nisam dosad naleteo na spanski film bez logoa spanskih institucija kulture u intro-u.

Elem, Sebastian (Ricardo Darin) je advokat. Radi za neku zesce jaku kompaniju. Naravno, posao i samo posao. Razveden, dvoje dece. Kao i svaki dobri otac, sa vremena na vreme odlazi u zgradu svoje bivše supruge (Belen Rueda) da vodi decu u školu. Deca kao deca, samo igra i šala. Kada dodje tata, zabava počinje. Mama ne dozvoljava. I tako Sebastian biva uvučen u dečije zavrzlame i igre koje se sastoje od toga da se trka sa decom do prizemlja. Deca idu stepenicama, on liftom. Pa ko stigne prvi. . Radili su to hiljadu puta, tako su krenuli i ovog puta.

Deca stepenicama a on liftom. Stigao je prvi, i čeka decu sav ponosan. Pobedio je. A dece nema. Kreće da ih traži po spratovima, ali ne pronalazi ih. Počinje panika. I još ga hitno zovu sa posla, ima neko važno sudjenje na koje mora da stigne. A deca nikako da se pojave....

Ovaj lik koliko sam video oodlično glumi. Očekivao sam misteriju, dobio triler.
Zbog toga sam se malo smorio jer sam očekivao drugo. Solidan je film. Od mene 7 od 10.
Furr Furr   17.04.2017 u 20:33

Eye See You (2002)

IMDB ocena: 5.3/10
Cranium Cranium   19.04.2017 u 21:09

Koji sam ja film upravo odgledao. Prej**eno, eazy shiiiit ali i mindfuck u isto vreme.

Gone Girl se zove film.

Nik i Ejmi. Par iz snova. Upoznali se na zabavi, shvatili da su stvoreni jedno za drugo. On kolumnista u jednom časopisu, ona....čudesna Ejmi. Serija dečijih priča inspirisana njenim likom. (Nemojte da vas ovo obeshrabri, nije glup film, ovo pišem čisto onako). Kliknula hemija i njih dvoje ubrzo postaju srodne duše. Venčavaju se.

Posle pet godina, Nik umesto da iznenadi svoju dragu koja ga čega kod kuće odlazi u svoj bar da se ispriča sa svojom sestrom bliznakinjom. (Tako počinje film ustvari). Zna za godišnjicu i sprema se da ode kući, iako zna šta ga tamo čeka. Zahladneli i zategnuti odnosi. Skuplja snagu (muda) i odlazi. Ulazi u kuću ali zatiče krš i lom. Nje nema a ima indicija na sumnjive aktivnosti. Uspaničio se i poziva policiju. Od tog trenutka, njegov život i sama istraga postaje meta tabloida. Takoredji, slučaj se tabloidizirao. On je u tabloidima od ucveljenog muža zbog svojih nepromišljenih reakcija postao ubica. (Ne znajući uopšte da li je Ejmi nestala ili mrtva ili pobegla ili kidnapovana). Lupili su mu etiketu, i tako mu uništili život.

Film je dugačak, ali nije mi žao što sam ovo gledao 2 ipo sata. Kao da su dva filma snimili. Bukvalno se provali gde su mogli lagano da završe film, i odakle su mogli da nastave sa drugim delom. Predobro. Mada verujem da se mnogima neće svideti film, meni se svideo itekako. Podsetio me je na ove Marjanoviće što ih mediji satanizuju i ometaju istragu zbog one pevačice.

Od mene 9/10. Jeste malo ptedugačak u pm.
FoX FoX   20.04.2017 u 01:14

Cranium (19.04.2017/19:09)
Gone Girl se zove film.
Hteo sam da pogledam par puta ovaj film..ali opis me uvek odvrati
Nešto ne volim te istražne,krimi filmove..

Ali odgledaću ,visoku ocenu si mu dao,mora da je ok
Zvezdas Zvezdas   22.04.2017 u 15:11

Good Kill (2014)

film je dobar,borba sa terorizmom u avganistanu,iraku... preporucujem kranu ovaj film

OCENA OD MENE: 8/10
ICE
IcE  
 23.04.2017 u 20:10

Undisputed II: Last Man Standing (2007)
FoX FoX   29.04.2017 u 02:39

Dugo nisam pogledao ovako dobar film
Mislim,ono,nije sad nešto spektakularno ali je svakako film kome nisam uspeo da nadjem zamerku i držao mi je pažnju svih 1h50min

Me and Earl and the Dying Girl (2015)

Dajem mu 9.5/10
twistex twistex   01.05.2017 u 10:32

Keeping Up with the Joneses-2016
previse obican film..ravan...bracni par bez avantura u svom zivotu i sa zardjalim sex. zivotom..preko puta njih se doseljuje naizgled savrsen par..ali oni su tamo neki spijuni..jedino sto mi je odvuklo paznju je poljubac izmedju Isle Fisher i Gal Gadot i jedna duhovita opaska: poznavao sam jednog lika koji je pio toliko caja da je umro od ocaja 5/10
ICE
IcE  
 01.05.2017 u 21:47

guardians of galaxy vol 2 (2017)
twistex twistex   02.05.2017 u 12:14

Night of the Living Deb-2015
laganini komedijica..ima solidnih trenutaka..Deb je cura koja radi u televiziji a san joj je da bude voditeljka..malo je luckasta.trapava..nekako savata jednog lepotana u kaficu..i zavrsavaju kod njega u krevetu..otkud tamo nemaju pojma ali uskoro ce saznati da su napolje pune ulice zombija..6/10
Thale-2012
ovo je neka mistery fantazija..traje oko 70-tak minuta ali i to je mnogo..toliko je usporen da kad bi ga ubrzali jedno dva do tri puta taman ne bi nista propustili a dobili bi jedno dvaes minuta koji bi bili dobri za jednu epizodu neke mistery serije..dva cistaca posle zlocina tamo u nekoj kolibi/kuci u sumi pospremaju..odlaze u podrum..nalaze neke cudne stvari..a iz kade napunjene nekom belom tecnoscu izlazi mlada gola devojka..zvuci zanimljivo..ali da je film malo dinamicniji..i ne znam kako se jedan od njih bavi tim poslom kad se pola filma ispovracao..5/10

Forum početna