Koji film ste poslednji gledali?
Forum Zabava Film

Welicak94 Welicak94   04.05.2017 u 04:12

I napokon. Nakon dugo cekanja. Odlucim da pogledam i davnu preporuku, film pod nazivom:

A Walk to Remember;
Moja ocena: 10/10 , bez razmisljanja.
Filmom sam se odusevio.
Ko je voljan vrhunskog romansa-drama filma, a ovaj nije gledao, velike preporuke za pogledati.

Ono sto moram da dodam, je da ovaj film, ima neverovatne slicnosti sa animeom Clannad. Tj ne neverovatne, nego citav pocetak kao da je ista radnja. Tako da, "side recommendation" > anime Clannad (obe sezone).
Dok sam gledao prvih pola sata filma, stekao sam utisak da je Clannad autor bio motivisan pricom ovog filma, jer clannad je noviji. Nemam pojma a i nebitno je ;)
Zvezdas Zvezdas   04.05.2017 u 10:18

The Art of Getting By (2011)

odlican film pocetak je poceo traljavo,ali kako je film odmicao sve je bio bolji,interesantniji...narocito je kraj filma izvukao skoro ceo film,ja ga preporucujem onome ko hoce da gleda ok filmove

Moja ocena: 9/10
Welicak94 Welicak94   04.05.2017 u 19:51

Zvezdas (04.05.2017/08:18)
The Art of Getting By (2011)

odlican film pocetak je poceo traljavo,ali kako je film odmicao sve je bio bolji,interesantniji...narocito je kraj
Opa Zveki, drama-romansa
Zvezdas Zvezdas   05.05.2017 u 20:46

The First Time (2012)

e ovako...vrlo dobar film,od mene imate preporuku da ga pogledate,bukvalno ceo film od pocetka do kraja je odlican,narocito prevod je odradjen odlicno cak je bolji duplo od The Art of Getting znaci nebo i zemlja,ali odlicni su svaki na svoj nacin.

moja ocena za ovaj film: 10/10
FoX FoX   05.05.2017 u 23:28

Kad fox preporuci film to mora da valja
PARTYzan PARTYzan   05.05.2017 u 23:56

Opasni umovi (Dangerous Minds)
U sustini ne gledam stare filmove, cak ni s pocetka ovog veka a kamoli iz proslog. Danas ga na FOX Movies pustili, i ja sto bi Veki rekla malo-po malo i odgledah ga ponovo do kraja. Zanimljivo, kad sam ga gledao kao srednjoskolac, bio mi "kinda fake", pomalo patetican, danas mi se vise svideo a bilo bi logicnije da je obrnuto
youtube.com/watch? ... lnz7c
Welicak94 Welicak94   06.05.2017 u 00:55

FoX, A otkad i ti gledas romansa-drama?
Previse mi je cudnovato
FoX FoX   06.05.2017 u 01:51

Welicak94 (05.05.2017/22:55)
FoX, A otkad i ti gledas romansa-drama?
Previse mi je cudnovato
Ne gledam ih zbog romantike, nisam neki ljubitelj romantičnih filmova ali volim da odgledam te tinejdž filmove,imaju uvek neku poentu i zanimljivi su + većina tih filmova ima dobar humor takodje (kao ovaj zadnji što sam odgledao -Me,Earl and the dying girl) a provuku kroz film tu romantiku..tako da ono..opuštaju i u zadnje vreme mi prijaju takvi filmovi
Welicak94 Welicak94   08.05.2017 u 02:35

Odgledao sam jos jedan juznokorejski film po preporuci.

Zove se O-jik geu-dae-man ili ti na engleskom "Always", a na nasem je prevedeno kao "Zauvek".
Film je odlican, vrhunski. Svideo mi se vise i od "A Walk to Remember" i od prethodnog juznokorejskog kog sam pogledao "A Moment to Remember".
I ovom filmu bez sumnje i razmisljanja dajem cistu ocenu 10/10
Ljubitelj drame-romanse jednostavno mora da pogleda ovo ako vec nije.

Stvarno nisam ocekivao da Korejci imaju dobre filmove, njihove filmove ustvari nikad nisam ni gledao.
Ostavljaju vrhunski utisak na gledaoca. Mada ja sam do sad tek tri filma pogledao, da li ima jos mnogo dobrih ili je ovo samo probrano par komada najboljih, videcu tek. :3
Nasao sam i listu top 10 "drama-romansa" juznokorejskih filmova, jedva cekam da ih pogledam
Cranium Cranium   13.05.2017 u 21:24

Nakon puuno puno dana, ja reših da konačno odgledam film "identity" koji sam gledao kao klinac. I bio sam donekle u pravu kad sam rekao da neću uživati kao onda, ali film mi je ostao u lepom sećanju tako da fak it. Mada nije sad bomba.

Elem, olujna noć. Zatvorenika vode na konačno "sudjenje" , dan pred sprovodjenje smrtne kazne. Odbrana pokušava da ga spase najgoreg vadeći se na neuračunljivost. Znamo samo da je ubio masu ljudi i da je proglašen krivim. Za to vreme, u jednom motelu, dok traje oluja, gazda sprovodi uobičajenu rutinu. Bleji za recepcijom i zvrji u praznom motelu. Medjutim, u motel upada čovek sa krvavom ženom u naručju moleći za pomoć. Kratkim scenama iz perspektiva drugih (ostalih) likova vidimo šta se desilo. Iako su nebitne informacije, ne bih da spojlerišem. Uglavnom, oluja je naterala desetoro ljudi da prenoćište nadju u motelu. Sve ih je okupila ista stvar, a zanimljivo je to da oni imaju još jednu zajedničku stvar. Svi su rodjeni na isti dan. . Još niste zaintrigirani?? Jedan po jedan počinju da nestaju (čitaj bivaju ubijeni).

Da li je naš osudjenik nevin????

Očekujte triler.

Forum početna