Koji film ste poslednji gledali?
Forum Zabava Film

Welicak94 Welicak94   15.05.2017 u 02:23

Jos jedan korejski film sam odgledao;
"Miracle in Cell No 7" (Cudo u celiji broj sedam)

Vrlo cudan film i iz radoznalosti sam ga pogledao, jer je film u zanru komedije i drame...
Film koji je tuzan i smesan u isto vreme, sto i jeste bilo tako. Na trenutak plakanje, na trenutak smejanje.
Nisam se mnogo odusevio filmom, tacnije smorio sam se u na pola filma zesce, kraj je malo izvukao prosek koji je bio dirljiv.
Sama prica ima dosta rupa i ne bih rekao da onako kako su oni predstavili neke stvari, da moze onako, ali dobro.
Ja cu mu dati neku ocenu 7/10.

Mentalno zaostao otac male cerke biva lazno optuzen za ubistvo deteta. Uz dodatke komedije ovaj film prikazuje tuznu pricu izmedju nevinog mentalnog zaostalog oca i cerke koja je ustvari jako pametna i vrlo inteligentna.
Medjutim ima prica svojih rupa i nekih propusta.
Kao i nekih stvari koje mi prave reakciju "ma jesteee"...
* sledi spojler
npr. scena - napravili kao neku zatvorsku predstavu i bila tri deteta, i jedno od dece, cerka tog oca, zatim ostali zatvorenici u celiji uspevaju da prosvercuju dete u kutiju do zatvorske celije... i kao dete u celiji ostalo, a autobus otisao sa ostalom decom.. i nikom nista... Pricam ti pricu. Ali cenim da je upravo iz tog razloga komedija, neozbiljno, jer onda ne bi ni bilo zanimljivo da malo dete nije u celiji sa ostalim zatvorenicima...

Ako nekog interesuje vise neka potrazi trejler ili pak pogleda film.

Ozbiljno sam se zainteresovao za korejske filmove, i imam za sad dosta u planu, tacnije predlozenih filmova. Malo da se ohladim od holivuda a pogotovo japanske anime industrije
twistex twistex   17.05.2017 u 10:44

The Fate of the Furious-2017
Pre svakog novog ja pogledam par starih..tako i pre ovog pogledao 5,6 i 7...a ovaj osmi pa ocekivana dobra zabava..odlican 9/10
NeSuS NeSuS   19.05.2017 u 18:58

Mi nismo andjeli 2
Zvezdas Zvezdas   19.05.2017 u 23:34

Orphan (2009)

odlican film,i uzbudljiv od pocetka do kraja ste u neizvesnisti sta ce se dogoditi drzi vam paznju maksimalno,i po meni se zavrsio kako bih i ja to uradio u tom filmu

MOJA OCENA 9/10
PARTYzan PARTYzan   20.05.2017 u 01:22

Vuk sa Vol Strita
dobar, jedan od onih po istinitom događaju ... manje-više tipičan Skorsezeov film, mada sa dosta explicitnih i scena crnog humora podseća i na filmove braće Koen
twistex twistex   24.05.2017 u 10:03

jos jednom fast 8..pa Beauty and the Beast-2017
ne vredi onolike pare sto je zaradio..previse mjuzikl..izdrzao sam sat vremena pa sam premotavao..nema nista da ga izdvoji npr od istoimenog crtaca..mozda danasnja omladina nije gledala ni crtac ni cula za tu bajku..pa joj ovo bilo dobro
twistex twistex   11.06.2017 u 10:29

John Wick 2..nisam ocekivao nista..dobio sam solidnu zabavu..jedan od boljih akcijskih..jeste preterano..6.5/10
Cranium Cranium   12.06.2017 u 13:56

Odgledao britanski filmić (traje sat vremena) "Cyberbully" i iako deluje nekako dečije ima dobru poruku.

Neka klinka bleji na kompu, zaj**ava se sa ortakinjom preko skajpa. Pušta omiljene pesme i skonta da joj je bivši dečko na twitteru napisao ružan post (o njoj). Kao..NIJE NI ČUDO ŠTO JE LIKUŠA STALNO NA ANTIDEPRESIVIMA, j**o SAM JE SAMO JEDNOM I OD TADA SAM DEPRESIVAN. Smorila se kao zmaj jer klincima te društvene mreže znače. Rešava (drugarica je preko skajpa ubedila) da zamoli nekog klinca da joj pomogne pri hakovanju twittera tog njenog bivšeg. Da uzvrati udarac. Medjutim, klinac odbija jer se plaši batina. Ništa, tako prolaze minuti i stiže joj poruka od onog klinca. JESI LI I DALJE ZA ONO HAKOVANJE? Ona naravno pristaje i stvari kreću u njenu korist. Sve dok komp ne krene čudno da se ponaša.

Zanimljiv je za pogledati, traje kratko. Od mene 7/10
Welicak94 Welicak94   16.06.2017 u 02:21

Paaa...

Odgledao sam upravo spanski film koji se zove "Telo". Ili ti "El cuerpo" na spanskom.
Film je klasicna misterija, sve zbunjeno, i na kraju samog filma se otkrije prava sustina. Filmom sam se odusevio i ako bih ga ocenjivao, dao bih mu 10/10, sa ozbirom na to da se nesto i ne secam da sam i gledao neki spanski film do sad

@Cranium , ti si svetski filmadzija, gledao si filmove iz svake postojece drzave. Jesi li gledao ovaj film?
Ako nisi, razmotri ga ;)
Cranium Cranium   16.06.2017 u 09:46

Welicak94 (16.06.2017/00:21)
Paaa...

Odgledao sam upravo spanski film koji se zove "Telo". Ili ti "El cuerpo" na spanskom.
Film je klasicna misterija, sve zbunjeno, i na kraju
Eeeeee koliko sam ja kukao da pogledate ovaj film. . Naravno da sam ga gledao. Španci imaju poprilično jaku kinematografiju.

Forum početna