How I Met Your Mother (2005-2014)
Forum Zabava Serije

Cranium   15.11.2017 u 09:55

Nastavio sam. Opet hvatam zalet. Smesni su, ali ima bas dosadnih epizoda. Kazem ja da su prijatelji bolji brate. Bolji scenario, bolji glumci. I ovde su dobri glumci, ali ipak prijatelji su prijatelji.
Phahahahahahahhaah, izdajniceeeeee. Sad ti simpa ha? Znao sam ja u koga da se zacopam kao klinja. Pazi ovo.

don't be fooled by the rocks that I got
I'm still, I'm still Jenny from the block
Used to have a little, now I have a lot
No matter where I go, I know where I came from (South-Side Bronx!)

Pahhahahahahahaha. Dzeni from d kblo. j**ote sta je sa njom, nema je nesto.
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Cranium Cranium   19.04.2018 u 01:00

Zavrsio pre par dana drugu sezonu konacnoooooo. Veceras trecu krecem (ako bog da)
Cranium Cranium   01.01.2019 u 14:56

E daaa, pre jedno mesec dana ja odoh kod drugara u stan, trebali da idemo negde. Dok sam ga cekao, seo malo da vidim sta ima na TV-u. Kad odo, how i met your mother na fox life. Takav spojler mi se desio da sam se smorio. Ako sam ikada hteo da nastavim sa gledanjem, to sam zabetonirao spojlerom. Barni se
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
A usput sam izgledao i upoznao "majku" Jbg
FoX FoX   01.01.2019 u 16:12

Hm, ja stao na sezoni 8, epizoda 3,4 valjda.
Ahahahah i ja sam naleteo na jedan HIMYM spojler pre par meseci..video sam "majku" ali evo sad se i ne sećam kako izgleda itd
Cranium Cranium   02.01.2019 u 11:47

FoX (01.01.2019/15:12)
Hm, ja stao na sezoni 8, epizoda 3,4 valjda.
Ahahahah i ja sam naleteo na jedan HIMYM spojler pre par meseci..video sam "majku" ali evo sad se i ne s
Ali braaate, ono mi nije trebalo.
FoX FoX   16.08.2019 u 17:40

Barni je u stvarnom životu gej. Hahah nevera

Legendarni Barni Stinson se ludo zabavlja u Hrvatskoj
Cranium Cranium   16.08.2019 u 17:59

FoX (16.08.2019/15:40)
Barni je u stvarnom životu gej. Hahah nevera

Legendarni Barni Stinson se ludo zabavlja u Hrvatskoj
Whaaaaat? Ni ovo mi nije trebalo.
Edy Edy   17.08.2019 u 13:51

FoX, Ime mu je Neil Patrick Harris. Čovjek je jedan od najboljih glumaca ikad. Na broadwayu je često, hostovao je Emije, gremije, oskare i tako te stvari.

I poprilično dobro pjeva. Ne ono kao zabavnu muziku vec kao broadway pjevac, mjuzikl i sl.

A znam da je gej, ima lik i dva psa, djecu usvojenu i gomilu para.
FoX FoX   18.08.2019 u 00:04

Edy (17.08.2019/11:51)
FoX, Ime mu je Neil Patrick Harris. Čovjek je jedan od najboljih glumaca ikad. Na broadwayu je često, hostovao je Emije, gremije, oskare i tako te st
ahahah možda sam žešći homofob (kako ovi kažu) ali...može da bude i majka tereza...sve to pada u vodu sa saznanjem da je peško Malo se šalim ali jest me smorila ova vest. Ok je glumac.

Možda mu se smučile silne žene..promenio ih je dosta u HIMYM
Edy Edy   19.08.2019 u 09:51

FoX, Evo da te još više razočaram onda

Si znao da Siler iz serije Heroes je isto gay?

Si znao da Sheldon iz serije Big Bang Theory je isto gay.

Si znao da je Kevin Space gay? Glumio je u House of Cards, American Beauty, K-PAX i drugim.

Si znao da Michael Scofield, glavni lik iz serije Prison Break gay?

Jbg, ima ih.
FoX FoX   19.08.2019 u 14:34

Hahah za Sylar-a sam pretpostavljao. Za Sheldona znam (izgleda polupano svakako)...
Kevin mi nije neki glumac pa me i zabole.
Za Majkla znam...

Hahah gej lobi čini svoje. Čak me ne bi čudilo da papreno plaćaju poznate ličnosti da se izjasne da su gej samo zarad promocije te nakaradne pojave...

Forum početna