Sletanje na Mesec-Teorija zavere
Forum Misterije & Natprirodno Misterije

DR_
Dr_Psycho  
14.02.2018 u 00:10

Cemo kupimo teleskop
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
atom atom   14.02.2018 u 20:07

Armstrong: " Pa ovaj mesec je obična prčvara."

Edvin: "Jašta more,pusto ko na groblju."

Armstrong: "Aj vadi aparat da me slikaš,da završimo sa ovim sra*em."

Edvin: "Evo,evo(školjc)."

Armstrong: "E hvala ku*cu,smorih se živ na ovoj pustinji,ajd idemo."

Edvin: "Čekaj,aj da uprtimo ovu kamenčugu da ne bude da smo džabe dolazili."

Armstrong: "Ma neka,poteraćemo ga drugi put."

Edvin: "Ma neće biti drugog puta.Ej bre ma ovi iz 21.veka neće imati ovakvu tehnologiju ko mi,neće niko više dolaziti ovde."

Armstrong: "Jes' vala imaš pravo.Aj,'vataj kamen da ga utovarimo u gepek."

FoX FoX   14.02.2018 u 23:53

atom (14.02.2018/19:07)
Armstrong: " Pa ovaj mesec je obična prčvara."

Edvin: "Jašta more,pusto ko na groblju."

Armstrong: "Aj vadi aparat da me slikaš,da završimo sa o
Ovo ti smislio vic ili? Genijalno
atom atom   15.02.2018 u 00:08

FoX (14.02.2018/22:53)
Ovo ti smislio vic ili? Genijalno
Ja se sprdao Mada ovo nije vic,više je parodija na sve to
SRB
Srbenda  
 15.02.2018 u 13:56

youtu.be/VmVxSFnjYCA Po meni ovo je najjaci dokaz da su ljudi bili na mesecu. 12 ljudi u 6 misija je bilo na površini meseca a u zadnjoj su poslali geologa tako da se bukvalno najveći deo informacija koje imamo zasniva na tim eksperimentima iz poslednje misije i kamenčića koje su doneli otuda. Nisu se vracali na mesec zato sto su to veoma rizične misije i velika je verovatnoća da astronauti stradaju a Nasa je drzavna firma i zavise od budzeta koji obezbedi americka administracija. Ne pratim te stvari nesto posebno ali imaju dosta uspešnih misija... Sledeća stanica mars
Cranium Cranium   01.06.2020 u 20:14

Ne znam sta da vam kazem, nisam dosad ni razmisljao preterano o ovoj temi. Mnogo je realnije da se sletanje na mesec zaista i desilo jer je teze sakriti prevaru u doba hladnog rata nego stvarno otici na mesec. Apolo 11 je...samo ime kaze, jedanaesti brod koji je poslat na misiju. Zasto niko ne prica o prvih 10? I njihovim misijama, posle apola 11 bilo je jos 6 ako se ne varam. Nakon toga, Americka ekonomija je pukla i nije uspela da izdrzi finansijski ovolike projekte. Mislim da kad kazu da nemaju tehnologiju da posalju ljude na mesec, to stvarno i misle. Ali ne nuzno vezano za termin "tehnologija" , vec mislim da se to vezuje za termin resursi, logistika itd.

Uzmimo za primer nuklearno oruzje. Izmisljeno je pre koliko??? 80 godina skoro. Znaci zastarela tehnologija???? Ajde evo neka uzme danas neka zemlja da krene od nule i neka napravi sebi atomsku bombu. Koliko para i vremena joj treba???? Toliko da se sahrani jedna cela ekonomija. A zamislite tek koliki je poduhvat bio otici u svemir, pa jos na mesec. To ni Amerikanci sa svojom tada dominantnom ekonomijom nisu izdrzali. Apolo 17 je bio poslednja misija coveka na mesecu, misije nakon toga su otkazane zbog nemanja para....tako je ostalo i do danas. Tako da ja stvarno verujem da nemaju resursa za neku takvu misiju. A to nema veze sa tehnologijom na koju vi mislite. Na mesec ne idu kompjuteri nego masina. Ne krece se kroz svemir digitalno, nego za to treba gorivo. A danas toliki poduhvat Americka (pa i svetska) ekonomija ne da ne moze da izdrzi, nego je apsurd. Nasao sam podatak da je na tom Apolo projektu radilo preko 400.000 ljudi iz celog sveta. Ameri placali, strucnjaci radili. Ima i par ljudi sa nasih prostora, inzinjera. Nisam detaljno istrazivao, ali ono sto znam je da je taj projekat bio mnogo veci nego sto mi mozemo da zamislimo danas. Stavite sebe umom u vremensku kapsulu i pravac u kasne sezdesete. Mislite da je moguce u doba hladnog rata lazirati onooooliki projekat? Ja nisam bas siguran. Rusi bi prvi raskrinkali podvalu. Kako Rusi nisu uspeli da sakriju Cernobilj??? Zasto mislite da su Amerikanci uspeli da prevare ruske radare? Da su kao poleteli, a ustvari nisu. Ne znam, o ovome tek sada pocinjem da razmisljam, saltajuci malo ove teme po BF. Iako znamo skoro sve o tome, ne znamo ljudi nista. Kao papagaji ponavljamo maaa to je sve teorija zavere. Neke jesu, a neke i nisu. Mooozda se pozabavim ovim u narednim danima. Gledacu jos neke teorije zavere sa ovog foruma, mozda moze jos neka zanimljiva tema da se nadje.
FoX FoX   08.06.2020 u 11:41

Cranium (01.06.2020/18:14)
Ne znam sta da vam kazem, nisam dosad ni razmisljao preterano o ovoj temi. Mnogo je realnije da se sletanje na mesec zaista i desilo jer je teze sakr
Teorija Zavere - Da li Su Amerikanci Sleteli Na Mesec - idiokratija

Evo originalnog snimka apolo 11 misije, traje 3h

Mislite da je moguce u doba hladnog rata lazirati onooooliki projekat???

Ko zna na šta su sve bili spremni u to vreme hladnog rata. 400.000 je učestvovalo u projektu? Po meni je to samo brojka na papiru ali ko će ga znati

Ne znam, ne mislim da je sletanje lažirano ali isto tako ne mislim da nije. Malo informacija imamo da bi doneli neki zaključak. Možda treba odgledati ceo ovaj video od 3h
Cranium Cranium   08.06.2020 u 12:32

FoX (08.06.2020/09:41)
Teorija Zavere - Da li Su Amerikanci Sleteli Na Mesec - idiokratija

Evo originalnog snimka apolo 11 misije, traje 3h

youtu.be/S9HdPi9Ikh
Brate uzmimo logiku. Ja i ti smo neprijatelji...trkamo se za prestiz. Imamo na hiljade radara, ku**ca palaca. Svaki potez znamo jedan drugom. I ti snimis u studiju kako si sleteo na mesec, a ja ti poverujem. Ja koliko znam, matorci pricaju da su svi gledali tu Apolo misiju na televiziji. Ceo svet. Sto znaci da je ceo j**eni svet pratio sta ce se desiti. Sta li su tek rusi radili i kako su vojnim putevima pratili ovu misiju??? Cista logika. Siguran sam da su na radarima ispratili apolo i njegovu celu misiju poletanja. Nemoguce je bilo sakriti ono jbt. Plus su rusi imali satelit sputnjik u svemiru koji je sigurno pratio apolo misiju i u svemiru. Verujem da je Nasa editovala fotke i snimke. Sigurno su doradjene da bi lepse izgledale, sta znam. Ali ja sam mnogo vise uvereniji da se sletanje i desilo.
FoX FoX   08.06.2020 u 23:07

Cranium (08.06.2020/10:32)
Brate uzmimo logiku. Ja i ti smo neprijatelji...trkamo se za prestiz. Imamo na hiljade radara, ku**ca palaca. Svaki potez znamo jedan drugom. I ti
Pa uporedi američku filmsku industriju i rusku
Čak i u to vreme - nebo i zemlja.
1968 (godinu dana pre misije Apolo 11) je izašao kultni Kjubrikov film - 2001: A Space Odyssey

Koliko znam, prvi ozbiljnije odradjen Sci-Fi film.

Ima na tjubu video kako su ameri slavili i bili ponosni nakon što su čuli da je sletanje uspešno. Tim "sletanjem" su uspeli da podignu moral naciji, odneli su pobedu u trci i sigurno su osećali da su superiorniji od "ludih i zlih" rusa.

Sve je moguće
zenon zenon   09.06.2020 u 00:14

Onaj ilon mask koliko se hvali mogao bi da posalje ljude na mesec.To bi bio hit

Forum početna