Teorija zavere
Forum Politika Svet

Cranium Cranium   15.06.2012 u 01:05

Evo jedne...ko veruje u njih neka odgleda...vrlo zanimljiva tema za diskusiju. m.youtube.com/watch?des ... gl=US
FoX FoX   15.06.2012 u 02:10

postoji svakako...svako i malo zainteresovan za ovakve stvari moze da uvidi da teorija postoji...nisu u pitanju samo masoni...vec i sve religije ,koje imaju paganske obicaje..al to je druga tema...ovaj klip je extraaa...stvarno probudi coveka,da se zapita ko zapravo ima uticaj u svetu...a masoni su cudo...tajno drustvo,niko im nista ne moze,ni ne sme...a 90% ljudi na zemlji i briga zasto su oni ustvari tajno drustvo i cemu sluze...al sta se tu moze...
stadion u londonu,reflektori u obliku masonskog znaka,maskote sa jednim okom...stvarnooo strasno....
sve ukazuje na olimpijske igre...ako se to desi,a ja verujem da hoce,onda smo tek pukli....
cran jesi gledao ceo klip?
Cranium Cranium   15.06.2012 u 10:35

Nisam ceo, gledao sam malo kod ortaka, ali i to je bilo dovoljno. Ja ne verujem da ce bas za vreme olimpijskih igara da pocne rat, ali verujem da ce poceti ubrzo, nema se kud vise. Ima jedan nas covek, novinar Dejan Luchic koji se zanima za masoneriju...kad ga slusas, mislis ovaj je prso, ali sve posle lepo objasni i ima smisla...imao sam jednu njegovu knjigu. ISLAMSKA REPUBLIKA NEMACKA se zove. Strasno brate... Doduse i mi smo masonska zemlja, to je poznato.. Prosetaj kroz centar Bg, svuda masonski simboli...evo skoro je bio masonski skup u beogradu. Najveci masoni sveta su bili ovde. Ali ima i jezuita, i oni su dosli nakon pada Milosevica...jedan od njih je bio Djindjic. Sve u svemu, treci svetski moze da pocne sutra...neznam sta jos treba da se desi.
Cranium Cranium   15.06.2012 u 10:47

dejanlucic.net/sr/ izvoli pa chitaj chlanke.
FoX FoX   15.06.2012 u 11:57

cranium (15.06.2012/08:47)
dejanlucic.net/sr/ izvoli pa chitaj chlanke.
znam za tog lucica...citao sam nesto maloooo...ne verujem bas u sve teorije zavere,jer neke su prenapumpane...ja sam od lucica ovaj clanak procitao....ne znam...svako ima razlicita misljenja o trecem svetskom ratu..
a ni ja ne verujem da ce se desiti nesto na olimpijadi...koga bi mogli da okrive ako se tako nesto desi?...
Cranium Cranium   15.06.2012 u 12:14

Ne verujem ni ja puno u neke ali ima realnih. Pa koga drugog? Iran. Onda ce Iran da aktivira svoje ljude po celoj evropi kao neku vrstu odmazde na napad, chime ce samo uveriti lakoverne da on stoji iza napada na olimpijski stadion, ili bilo koji drugi objekat u evropi, jer nije realno da ocekujemo tako ekstremne napade tih ljudi iz senke...11 septembar je najveca podvala koju su izveli. To ce biti neki aerodrom ili tako nesto, pojma nemam. Onda ce svi da se udruze u rat protiv irana, tu ce se prikljuciti i ceo bliski istok, a sa njim i azija...citaj Kina i Rusija. 3 muve mogu biti ubijene jednim udarcem. Proterivanje muslimana iz evrope sto je cilj vatikana, zauzimanje sibira i slabljenje kine sto je cilj amera, i opstanak izraela kroz unistavanje irana.
SRB
Srbenda  
 15.06.2012 u 13:30

Nisam siguran de ce doci do sukoba vecih razmea ali je samo pitanje vremena kad ce Izrael uz podrsku Natoa udariti na Iran... O kakvom proterivanju muslimana iz Evrope je rec...? Ja vidim da se desava sasvim suprotno mada sumnjam da ce nas region izbeci krvoprolice u tom ratu. Ako dodje do gradjanskog rata u Grckoj ili budu izbaceni iz EU a samm tim i Nato-a dolazi do velike destabilizacije u regionu jer Turska je i te kako sila u danasnje vreme pa je veoma moguce da ponovo udare na nas...
FoX FoX   15.06.2012 u 15:02

cranium (15.06.2012/10:14)
Ne verujem ni ja puno u neke ali ima realnih. Pa koga drugog? Iran. Onda ce Iran da aktivira svoje ljude po celoj evropi kao neku vrstu odmazde na napad, chime ce samo uveriti lakoverne da on stoji
ali onaj olimpijski stadion brate ...ja nznm dal si wideo njegowe reflektore?i maskotu...reflektori u obliku piramide,maskota ima jedno oko...hahaah
a 11.septembar u onom klipu,pola klipa su pricali kako su razni filmovi ,serije nagovestavaali da ce se 11.09.2001 desiti "teroristicki" napad na svetski trgovinski centar...i onda su poceli da prikazuju znake za ovo sto ce se "desiti" na olimpijadi...
Cranium Cranium   15.06.2012 u 23:56

Desava se suprotno, ali Vatikan to ne zeli. Videces sta ce se izdesavati...jedva ce docekati ovi nemci, francuzi i ostali katolici da zatvore u kavez muslimane, kako je nekad bilo sa jevrejima, sada ce biti sa muslimanima. Bice proglaseni za izazivace nesrece, pa ce ih tamaniti i zatvarati.... A sto se tice balkana, imacemo i mi ovde veliki sukob sigurno. Pod jedan, siptari vec otvoreno zahtevaju veliku albaniju, a Turska se vec ponudila da im u tome pomogne....nestabilnost u Grckoj moze da doprinese sukobu, u Makedoniji takodje, kod nas takodje... Pod dva, tu je Bosna... Ne treba objasnjavati nista. Svi znamo da se odrzava vestacki, doci ce dan kada ce RS hteti da se odvoji i sjedini sa nama, a plasim se da ce ameri da umesaju prste.... Nedao nam bog ovakve scenarije, ali treba ih imati u vidu.
Cranium Cranium   16.06.2012 u 00:10

Fox jesam video...nista cudno brate...kao sto je pisalo na pocetku klipa. Britanija je masonska zemlja. Bas me zanima mozemo li da pariramo Turcima ako se proku***e... Smatram da mozemo,ali ajde da vidim neke cinjenice. Nadjem pa postavim...ne bih da pricam napamet.

Forum početna