Xiaomi telefoni
Forum Tehnologija Mobilni telefoni

Welicak94 Welicak94   01.12.2018 u 20:01

@Cranium a da li imas neku mogucnost da snimis zvuk sa nekih jakih zvucnika?
Da stvarno testiras tu "noise cancellation" opciju.

Evo ja snimio sa mog praistorijskog stuba Aiwa...
drive.google.com/file/ ... /view
Slusaj prelaz na glavni deo na 0:20
FoX FoX   01.12.2018 u 21:56

Hahahaha brate, ovo je očaj živi

Evo ti rešenja weki youtube.com/watch? ... y1aB8 ali jbg dzabe ti kad nisi rutovan
Cranium Cranium   01.12.2018 u 21:59

Welicak94 (01.12.2018/19:01)
Cranium a da li imas neku mogucnost da snimis zvuk sa nekih jakih zvucnika?
Da stvarno testiras tu "noise cancellation" opciju.

Evo ja snimio
Weki, jok. Nemam zvucnike jbg, laptop.
Edy Edy   02.12.2018 u 01:59

Cranium, Nema ugradjenih?
Cranium Cranium   02.12.2018 u 08:34

Edy (02.12.2018/00:59)
Cranium, Nema ugradjenih?
Nije weki mislio na te zvucnike.
Welicak94 Welicak94   03.12.2018 u 23:58

U novoj epizodi "Wekijevih muka sa Redmi5"

Danas sam zvanicno reklamirao telefon, telefon je poslat nazad odakle su ga i dobavili (u Kinu?), dobio sam zamenski telefon i to Sljamsung J7 2016
Rekli su mi da ne ocekujem pre 10. januara sledece godine telefon... tako daaa...

Evo da cujemo kako to snima J7
drive.google.com/file/ ... /view
Edy Edy   05.12.2018 u 15:29

Chinese Phone Maker Xiaomi Is Pushing Ads In Its Settings App, Users Say 29

en.miui.com/thread-3077 ... .html

reddit.com/r/Andro ... _app/

------

Ne znam jeli Xiomi, ali evo našao jednu drugu marku koja ovo radi, zove se Leagoo. Imam jedan Leagoo telefon, i moram reći užas živi. To je najjeftiniji 1gb ram tel da može nositi ove današnje appove da sam našao, ali evo to je toliko loš software da me duša boli. Svaki put kad se otključa ovo sranje od Leagooa novu aplikaciju mi stavi na main app screen, pun mi screen onih reklamnih linkova sve tri četri iste vrste nabacuje na fon, ono do spamwarea. Fazon je da neka aplikacija koja se kreće u pozadini to radi. I evo baš došla uz leagoo firmware. Pitam se jeli leagoo jedini ili je i Xiomi kao što se ovi žale?

Ja pokušavam naći način da ovo ugasim inače ne može fon da se koristi koliko reklama iskače. (Chrome mi kad sam ga otvorio imao 99 otvorenih tabova, sve reklame neke)

---

Nije svaki kineski takav, imam ja Oukitel i sad, i nije loš fon sad u odnosu na ovo bar. Imam mi u rođak BlackView, isto nije loš.

Ali ovo za leagoo je užas, nadam se da Xiomi miui ovi ne rade istu stvar jer ako jesu oprez.

Ja sam sebi rekao da ću radije bez fona nego uzet neki od ovih super jeftinih kineskih. Uzimam sebi mid class, nešto tipa Alcatel, francuski od Nokie fon, mada zavisi, imam ja HTC još jedan od 3gb, i bgm fenomenalan fon, eno bolji kvalitet nego ovaj oukitel ili moj Samsung Galaxy Tablet..
Welicak94 Welicak94   05.12.2018 u 17:45

Xiaomi ima reklame ali mogu da se kontrolisu; U svakoj aplikaciji ima zaturena opcija "Prikazi preporuke" ili nesto slicno tome ali kod nekih izgleda kao da nema efekta
Edy Edy   06.12.2018 u 14:31

Ja sam sredio ovaj Leagoo, instalirao fino custom rom, Lineage OS na njega. Moram reći da su u pravu kad kažu da je custom rom brži, ne vjerujete koliko onih aplikacija ima što dođu uz sistem nekad a ne trebaju vam, evo ja instalirao to i ne dođe mi 10-15 aplikacija sve u svemu uz njeg. Još dodao veliki google apps paket, a u njemu 30 aplikacija Sve neke gluposti tipa Google Auto/Car ili Google Books. Mislim jeste znali da to sve radi u pozadini sa nekim service workerom? Šta će vam google books, ko to čita knjige danas, a ko to u nas kupuje knjige? I ako čitam ne kupujem ih, i ne čitam na google sigurno, nisam ni znao da imaju knjige donedavno. A sve to dođe na sistemu i nemožeš ga se otarasiti.

Long live Custom ROM Ubacim i ja sebi jedan uskoro možda Ako ne uzmem novi fon nekad, što govorim sebi
FoX FoX   06.12.2018 u 20:44

Edy (06.12.2018/13:31)
Ja sam sredio ovaj Leagoo, instalirao fino custom rom, Lineage OS na njega. Moram reći da su u pravu kad kažu da je custom rom brži, ne vjerujete koli
Što nisi uzeo pico gapps? Samo najosnovnije Ja uvek njega flešujem i kasnije instaliram youtube i ćao.

Xiaomi ima reklame u sebi? e to je već sranje. Ne bih mogao da koristim stock rom nikako koji god da je fon u pitanju. Valjda ima custom rom i za xiaomi.

Forum početna