The Haunting of Hill House (2018- )
Forum Zabava Serije

atom atom   26.11.2018 u 18:56

Završio seriju danas.Jako dobra serija,nije hororčina,više je family drama sa elementima horora.Ali svakako preporuka,ja sam uživao gledajući je
Edy Edy   26.11.2018 u 22:59

Pogledao sam i ja prve dvije epizode, dobro @atom kaže, nije neki veliki horor, iako je serija sa "haunting" u nazivu.

Nije lošta dosad, mada nije mi se nešto naročito svidio setup, nekako fali trilera, mislim ako je već horor serija tagovana, trebalo bi biti malo više akcije, ja sam gledao scifi serije koje su imale više horora u sebi.

@atom po tebi koju bi ocjenu dao?
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

Kakva je kasnije u zadnjim epizodama? Dobar završetak? Išta?

Pitam jer sam se već zeznuo ovako za jednu of @Fox, nije nešto na početku pa ispala pravo dobra sa plotom kasnije.
atom atom   27.11.2018 u 08:14

Edy (26.11.2018/21:59)
Pogledao sam i ja prve dvije epizode, dobro atom kaže, nije neki veliki horor, iako je serija sa "haunting" u nazivu.

Nije lošta dosad, mada nije
Hmmm pa dao bi 8,5/10.Završetak je brutalan,ali brutalan! Kako serija odmiče sve je bolja.
Edy Edy   27.11.2018 u 11:05

atom, e nastavim onda
FoX FoX   27.11.2018 u 12:25

Edy (27.11.2018/10:05)
atom, e nastavim onda
Pa ti znas završetak brt Ja ga stavio u spojler
Edy Edy   27.11.2018 u 14:24

FoX, za ovu seriju? Nisam čitao taj dio ili sam zaboravio onda.
Nemoj me podsjećati

Evo pogledao treću epizodu, zove se touch i objasni skroz što ovi imaju "halucinacije", strašno mi se ovo dopada Pravo spasilo drugu epizodu. Ne odustajem dok ne pregledam sve ipak
FoX FoX   27.11.2018 u 16:17

Edy (27.11.2018/13:24)
FoX, za ovu seriju? Nisam čitao taj dio ili sam zaboravio onda.
Nemoj me podsjećati

Evo pogledao treću epizodu, zove se touch i objasni skroz
Loše sam se izrazio Ti si napisao u postu na ovoj strani pa sam ja izmenio tvoju poruku i taj deo ubacio pod spojler

Ma serija je super Ja nisam očekivao puno tako da sam se prijatno iznenadio. Samo napred
Edy Edy   27.11.2018 u 16:37

FoX, aha, ma nije to neki veliki spoiler Ta imaš u prvoj epizodi

Evo pregledao petu epizodu, i moram reći da je ova fenomenalna. Desetka ova čista.

Ostavim ostalo za drugi dan, dosta maratona danas
atom atom   28.11.2018 u 13:28

Koga zanima,evo knjiga po kojoj je serija rađena

Shirley Jackson-Ukleta kuća na brdu
Edy Edy   01.12.2018 u 11:24

@Fox, pa nije kraj uopšte o onom što si stavio u spoiler? Evo sad čitam, ni blizu.

Pregledao sam seriju. Nije mi se svidio kraj nikako.

Mislim dobar je bio pravo, ali svidio mi se nije. Ovo je onaj tip kraja gdje ili ti se sviđa baš ili ne, mada je dobro odrađeno, ipak mi se nije svidjelo.

Ocjena: 6/10, dao bih mu 8 da je kraj bolji... Malo me je iznenadio iskreno, mada fazon je da mi nije to puno bitno bilo, mislim shvatio sam
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

Sad sam pročitao neke protu-kritike i mogu reći da je serija gora nego što sam prvobitno mislio, ako malo bolje porazmislite.

Kako je @Fox rekao: Atmosfera je super.

Gluma je odlična.

Produkcija je pravo dobra.

Ali sve ostalo? Horor, loš, priča bezveze, plot zbunjujući, kraj ambigiozan na najgori način, previše stvari spomenuto pa zaboravljeno, pokušava da bude i psihološki i triler i horor u istoj priči, i nažalost nije nijedno naročito istaklo se zbog toga.. iako je originalan pristup.

Forum početna